"Το Νησί": Έρχονται συγκλονιστικές εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο

14

Ο Λευτέρης αρχίζει να συμπαθεί τον Παπαδημητρίου και καταλαβαίνει ότι η μητέρα του τον αγαπά και θέλει να μείνουν μαζί. Τελικά υποχωρεί και η οικογένεια της Ευγενίας μετακομίζει στο σπίτι του προέδρου. Ο Γιώργης και η Μαρία πηγαίνουν στο γιατρό Κυρίτση στο Ηράκλειο για εξετάσεις. Ο Κυρίτσης διαγιγνώσκει ότι η Μαρία έχει λέπρα. Ο Γιώργης ανακοινώνει στον Μανόλη ότι η Μαρία είναι λεπρή κι ότι θα φύγει για τη Σπιναλόγκα. Η 'Αννα αποκαλύπτει στους Βανδουλάκηδες ότι και η μητέρα της ήταν λεπρή, όπως η αδελφή της, και ότι τους έλεγε ψέματα πως πέθανε από καρδιά. Ο Αλέξανδρος αντιδρά άσχημα και της λέει να φύγει από το σπίτι του. Διώχνει τον Γιώργη με φωνές λέγοντάς του ότι εξαπάτησαν και ντρόπιασαν την οικογένειά του. Ζητά από τον Αντρέα να εξετάσει γιατρός και την 'Αννα. Ο Μανόλης αποχαιρετά τη Μαρία. Η Μαρία φεύγει για την Σπιναλόγκα.

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. to perimenoyme pos kai pos........teleiaaaaaaaaaaaaaa douleia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EMEIS PALI OXI TO BARIOMASTE, THELOUME NA GELASOUME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @4:50 tote min mpeis sto kopo na to deis. Kai oute ston kopo na afineis sxolia. Katse des afto me tis nyfes pou exei TO EPIPEDO !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SOU MILISA EGW GIA NUFES? ALLWSTE DEN PAIZOUN APENANTI LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πάλι θα συμφωνήσω με 4.46 και 4.52 και όσοι θέλουν να γελάσουν ας κάτσουν να δούν Αντ...1 που όλο του το πρόγραμμα είναι για γέλια (και για κλάματα) και που ταιριάζει ενδεχωμένως με το επίπεδο νοημοσύνης τους.
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. eimai o 4.46 ...o kathenas blepei oti thelei....ego trelainomai gia to nhsi...exo anagki kai to gelio kai to dakri....gia na eimai olokliromeni prosopikotita....den einai anagki na tsakoneste...sto kato kato den bgazete eseis ta lefta apo tis diafimiseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. eimai o 4,46....o kathenas blepei oti thelei.....dimokratia exoyme....ego thelo na gelaso thelo kai na dakriso gia na eimai olokliromeni prosopikotita......den einai anagki na tsakoneste xoris logo...den bgazete eseis lefta apo tis diafimiseis.....prepei na epembainoyn oi diaxeiristes kai na sas kanoyn ignore

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο καθένας μπορεί να βλέπει ότι θέλει φίλε μου αλλά να κρατήσουν το φαρμάκι για τον εαυτό τους γιατί αν εγώ είμαι υποχρεωμένος να δέχομαι τα θετικά σχόλια για το όποιο σκουπίδι μας σερβίρει ΑΝΤ...1 και ΑΛΦΑ έτσι και αυτοί είναι υποχρεωμένοι να δέχονται και τα θετικά σχόλια που απεθύνονται σε δουλειές που πραγματικά τις αξίζουν.
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. to nhsi einai oti kalutero uparxei sth shmerinh thleorash...gi afto k ta ypoloipa kanalia apenanti epelexan na mhn valoun tipota,ki aftoi nhsi vlepoun ekeinh thn wra...par ola afta se kapoious mporei n mhn aresei k einai sebasto...k gia alla epityxhmena project omws isxyei afto,an kapoios den ta goustarei,mporei n pe oti thelei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όσο για αυτό που είπες για τους διαχειριστές ...αυτό είναι δική τους δουλειά και όπου χρειάζεται θα επέμβουν...δεν χρειάζονται κάποια υπόδειξη.
    Εγώ πάντως βλέπω οτι μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους.
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 5.09
    Στα λόγια μου έρχεσαι...
    Διάβασε τι γράφω και θα δεις οτι συμφωνούμε.
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. eimai o 5.09 k den eimai o 4.46...egw ap thn arxh pou diavasa afta pou grapses,eidika gia ta skoupidia twn allwn kanaliwn,symfwnw apoluta!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. re paidia kanet enan logariasmo sthn blogger den einai duskolo den mporw na katalabw poios grafei ti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !