4 μηνών έγκυος η Καραβάτου

Χρηστος Γ
2
Όπως διαβάζουμε σήμερα στα περιοδικά «ΟΚ» και «ΗΕLLO», η Κατερίνα βρίσκεται ήδη στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Είναι τόσο πολύ ευτυχισμένη, γιατί περιμένει το παιδί του ανθρώπου που ερωτεύθηκε όσο κανέναν άλλο στη ζωή της» λέει στενή της φίλη.

Η είδηση της εγκυμοσύνης επέφερε, όπως ήταν φυσικό, και μια μικρή ανατροπή στα γαμήλια σχέδια της Κατερίνας Καραβάτου και του συντρόφου της, Κρατερού Κατσούλη. Κι αυτό γιατί μέχρι το τέλος Ιουνίου η Κατερίνα θα εργάζεται και μάλιστα σε καθημερινή βάση.

Στα τέλη Ιουλίου, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί ότι θα τελεστεί ο θρησκευτικός τους γάμος και καλώς εχόντων των πραγμάτων φυσικά, θα είναι επτά μηνών και είναι άγνωστο εάν θα μπορεί να γίνει γάμος. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να γίνει πρώτα πολιτικός γάμος και το 2012 ο θρησκευτικός.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΠΩΣ Η ΣΚΟΡΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΛΩΝΕΙ/Η ΒΑΝΔΗ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΠΑΥΤΟΥ /ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ Η ΟΧΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ???????ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΗΝ ΚΟΠΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα στο κους-κους κράζανε την Τατιάνα γιατί έκανε δήθεν παπαράτσι φωτογραφίες με την κόρη της.Χαχαχα!Δεν κοιτάνε πρώτα τα χάλια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !