Απόψε στους "Πρωταγωνιστές" με τον Σταύρο Θεοδωράκη (23:40, Mega)

7
Η τρομοκρατία της αθωότητας. Τραμπουκισμοί στα σχολικά προαύλια.

Με την ενδοσχολική βία θα ασχοληθούν οι «Πρωταγωνιστές». Ο Σταύρος Θεοδωράκης προσπαθώντας να διερευνήσει την  ελληνική εκδοχή της μάστιγας που παγκοσμίως αναγνωρίζεται ως  "bullying" επισκέπτεται γυμνάσια και λύκεια και  συναντά θύτες και θύματα στα ίδια προαύλια.
Στην κάμερα της εκπομπής μιλούν μαθητές που έχουν υποστεί βία αλλά και μαθητές που έχουν ασκήσει βία.

Ο Ανδρόνικος, μαθητής Γ' Λυκείου, έπεφτε συχνά θύμα ξυλοδαρμού από τους συμμαθητές του στο συγκρότημα της Γκράβας.  'Αλλαξε σχολείο, έχασε δύο χρονιές αλλά σήμερα δηλώνει: «η ζωή είναι δική μου, δεν θα σιωπήσω και αυτό συνιστώ και στα άλλα παιδιά που βρίσκονται στη δική μου θέση».
Ο 'Αρης, μαθητής Α' Λυκείου, σε σχολείο των Βορείων προαστίων αφηγείται στην κάμερα πως οι συμμαθητές του προσπάθησαν να τον πετάξουν μέσα σε ένα σκουπιδοτενεκέ. Ο Σταύρος Θεοδωράκης επισκέφθηκε το 2ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου και το Πειραματικό Λύκειο της Βαρβακείου Σχολής στο Ψυχικό προσπαθώντας να καταλάβει από πού πηγάζει αλλά και πώς μπορεί να αντιμετωπισθεί η βία στα σχολικά προαύλια.

Στην εκπομπή μιλούν επίσης ψυχίατροι και κοινωνιολόγοι ενώ αναγνωρίσιμα πρόσωπα θυμούνται τα σχολικά τους χρόνια και την εμπλοκή τους σε φαινόμενα bullying. Μεταξύ άλλων μιλούν οι ηθοποιοί Μίνα Ορφανού, Μάκης Παπαδημητρίου, Αντίνοος Αλμπάνης, Αλέξης Γεωργούλης, ο τραγουδιστής Ησαΐας Ματιάμπα, ο αθλητής Βλάσης Μάρας και η δημοσιογράφος Κατερίνα Ζαρίφη. 

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. siga mhn doume authn thn xazomara eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. POSO ELEEINOS K TRISATHLIOS MPOREI N EISAI GIA NA TO LES AFTO??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ontos xazomara i ekpompi afti.kala elege o papoulias oti einai ena mesimeriano me diaforetiki skinothesia.ase pou o theodorakis einai fasistomoutro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχα καλα τα ελεγε ο Παπουλιας;; σπουδαια προσωπικοτητα να επικαλεστεις για επικληση στην αυθεντια οταν τα επιχειρηματα τελειωνουν. μια χαρα ειναι η εκπομπη τσουζει τους ανεγκεφαλους επειδη εχει επιπεδο αλλα τι να κανουμε δεχτειτε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σιγα μην ειναι χαζομαρα οι πρωταγωνιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. an den einai kalh ekpomph oi prwtagwnistes tote poia einai, to kous kous k to bla bla?to mono pou me xalaei einai oti einai ligo ypervolikh skhno8etika wres wres..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το τελαυταιο τραγουδι το ορχηστρικο ποθ επαιξε στην εκπομπη μηπως ξερει κανεις πως λεγετε..οχι των τιτλων τελους ...αυτο που επαιζε οταμ εκανε την αποφωνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !