Νίκη Πόντε VS Αντιγόνης Ψυχράμη

1
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης», μία νέα κόντρα γεννήθηκε στα παρασκήνια του ευρωπαϊκού διαγωνισμού μουσικής μεταξύ τηςΝίκη Πόντε και της Αντιγόνης Ψυχράμη με μήλον της Έριδος δύο χορευτές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το χορευτικό team, το οποίο είχε επιλέξει η Αντιγόνη Ψυχράμη για να την πλαισιώνει στο τραγούδι της, «It’s All Greek Τo Me», αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία με τη νεαρή τραγουδίστρια για να ξεκινήσει μία νέα συνεργασία με την επίσης διαγωνιζόμενη για τον ελληνικό τελικό της Eurovision, τη Νίκη Πόντε.

Αρχικά δύο ήταν οι χορευτές οι οποίοι έφυγαν από το πλευρό της χορογράφου, Μαρία Λυραράκη, η οποία είχε αναλάβει την σκηνική παρουσία της Αντιγόνης Ψυχράμη, αλλά, όπως η ίδια αποκάλυψε, στην πορεία αποχώρησαν και άλλοι δύο. Η γνωστή χορογράφος όμως εξήγησε πως δεν της φαίνεται περίεργη αυτή η απόφαση καθώς δέχθηκαν μία πολύ καλή πρόταση, την οποία ίσως να μην αρνιόταν και η ίδια, ενώ τόνισε πως τίποτα δεν επηρέασε την Αντιγόνη, καθώς είναι αρκετά δυναμική και μπορεί να πλαισιωθεί ακόμα και από 4 γυναίκες χωρίς να χρειαστεί να μείνει στο "κλασικό" πλαίσιο.
yupi

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. μας τα χουν πρηξει ημαρτον. εχουμε και πιο σοβαρα ζητηματα παρα δυο βλαμμενα που αποφασισαν να πανε γιουροβιζιον. κι αυτη η νικη τρελη προωθηση ημαρτον δεν ειμαστε κουτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !