Προβληματισμός στο Star με τα χαμηλά νούμερα του «Αξίζει να το ζεις»

46
Μπορεί να πέρασαν ήδη πέντε μήνες από την τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε, αλλά η Τατιάνα Στεφανίδου ως γνήσια σταρ των live εκπομπών αδυνατεί να χωνέψει ότι δεν θα είναι κυρίαρχη στη ζώνη της. Τα ποσοστά μετρήσεων της Nielsen συνεχίζουν να της προκαλούν πονοκέφαλο, εκνευρισμό και άγχος, που δεν κρύβεται, όταν διαπιστώνει πως το τουρκικό σίριαλ «Ασημένια φεγγάρια» κερδίζει το 30% της απογευματινής τηλεθέασης, ενώ η ίδια περιορίζεται σε ποσοστό 14%.
Στον αέρα βεβαίως δεν δείχνει τίποτα. Εκεί στο στούντιο του «Αξίζει να το ζεις» κάθε απόγευμα προσπαθεί να δώσει τον καλύτερο χαμογελαστό εαυτό της. Off air όμως, τα πράγματα αλλάζουν. Μόλις πρόσφατα δεν έκρυψε το παράπονό της λέγοντας πως ο Γιάννης Λάτσιος βρήκε να βάλει απέναντί της την τουρκική επιτυχία του. Και έτσι, η πίεση και η αναζήτηση νέων και διαφορετικών μοντέλων και θεμάτων, από τα πάρτι των κοσμικών μέχρι την παρουσίαση δραματικών ιστοριών, θολώνουν ακόμη περισσότερο το ύφος της εκπομπής. Τα νούμερα όμως δεν ανεβαίνουν και η Τατιάνα ψάχνεται αναζητώντας απεγνωσμένα νέες συνταγές.....
TO NEO ΠΕΙΡΑΜΑ 
Τελευταία ευκαιρία, όπως όλα δείχνουν, για να ανακάμψει είναι το πείραμα με... οικογενειακές δραματοποιημένες ιστορίες. Η επιλογή της να παρουσιάσει στο «Αξίζει να το ζεις» ακραίες ιστορίες καθημερινών ανθρώπων και οικογενειών δημιούργησε αίσθηση, δεν εξέπληξε ωστόσο εκείνους που γνωρίζουν από κοντά την καθημερινή αγωνία για τα νούμερα μετρήσεων.
Το κανάλι στηρίζει εμφανώς τη σταρ του, αν και στα παρασκήνια όλο και συχνότερα γίνεται λόγος ότι «αλλιώς τα περίμεναν κι αλλιώς τους βγήκε». Σύμφωνα με πληροφορίες και παρά την εσωτερική γκρίνια εντός και εκτός πλατό, το κανάλι σε εποχές σαρωτικών περικοπών παντού άνοιξε το πουγκί
του και ενέκρινε επιπλέον μπάττζετ, προκειμένου να στηριχθούν
οι νέες ιδέες για την εκπομπή. Ταυτόχρονα, καθημερινά διαφημίζεται η εκπομπή και τα ποσοστά στο site του σταθμού, όπου προβάλλονται οι πρωτιές τηλεθέασης.
Στόχος φυσικά είναι η ανάκαμψη, αφού τα ποσοστά του «Αξίζει να το ζεις» ήδη από την αρχή της σεζόν δεν ήταν ικανοποιητικά για την παρουσιάστρια. Το είχε παραδεχθεί με λύπη της ως καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη στο «Ολα» με την περίφημη ατάκα της «είχα συνηθίσει αλλιώς». Και πράγματι, η εκπομπή της στον ΑΝΤ1 πέρυσι της χάριζε την πρωτιά στην απογευματινή ζώνη με καθημερινά ποσοστά άνω του 20%.


ΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
Στο STAR πρέπει να συνηθίσει τα μερίδια από 11% έως 14% στην καλή περίπτωση. Οσο δηλαδή και ο μέσος όρος θεαματικότητας του καναλιού. Αυτό το ποσοστό καταγράφεται για το σύνολο του τηλεοπτικού κοινού, όλων των ηλικιών δηλαδή, όταν είναι σε όλους γνωστό πως το STAR μετράει και υπολογίζει μόνο τη θεαματικότητα στο νεανικό κοινό. Σε αυτήν την κατηγορία, στις ηλικίες δηλαδή δεκαπέντε έως σαράντα τεσσάρων ετών, το «Αξίζεις να το ζεις» χάνει μερικές ημέρες από το «Δέστε τους» του ALPHA.
Η ένταξη δραματοποιημένων οικογενειακών ιστοριών στο «Αξίζει να ζεις» δεν είναι το ίδιο φθηνή λύση, όπως στην περίπτωση του ALPHA. Γιατί απαιτείται επιπλέον κόστος από αυτό της καθημερινής εκπομπής για να γυριστούν τα αναγκαία επεισόδια, τα οποία δεν έχουν μεγάλη διάρκεια. Ο δεύτερος κίνδυνος για την Τατιάνα Στεφανίδου είναι ότι με αυτόν τον τρόπο δύσκολα θα κερδίσει το νεανικό κοινό που θέλει για την εκπομπή της.
Το βέβαιο είναι ότι όσο διαρκεί η τηλεοπτική σεζόν και ο ανταγωνισμός της απογευματινής ζώνης, η Τατιάνα Στεφανίδου θα αναζητεί τρόπους και συνταγές για να τονώσει το ενδιαφέρον της εκπομπής
και να κερδίσει στα νούμερα τηλεθέασης.


ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ;
Το ερώτημα που κανείς δεν θέλει να απαντήσει αλλά έχει ήδη τεθεί είναι το τι θα συμβεί, αν η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου δεν πετύχει και με τη νέα «ένεση». Το συμβόλαιο που υπέγραψε με το STAR, αν και με πολύ χαμηλότερη αμοιβή από αυτήν που λάμβανε στον ΑΝΤ1, είναι διετές. Οπότε, με το τέλος αυτής της τηλεοπτικής σεζόν και ανεξάρτητα από την επιτυχία ή την αποτυχία του «Αξίζει να το ζεις», η Τατιάνα και το STAR θα ξανασυζητήσουν τη μεταξύ τους συνεργασία, την εκπομπή που θα παρουσιάζει και σε ποια ζώνη θα ενταχθεί.

Η φθορά στα νούμερα (από το 28% στο 9%)
Η πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου στο STAR στις 20 Σεπτεμβρίου έκανε τους πάντες να χαμογελάσουν. Ο μέσος όρος θεαματικότητας για το «Αξίζει να το ζεις» καταγράφηκε στο 24,8%, ενώ ακόμη μεγαλύτερο ήταν το μερίδιο στο νεανικό κοινό 28,6%.
Η πορεία όμως ήταν φθίνουσα. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο μέσος όρος θεαματικότητας τον Οκτώβριο ήταν 14,9%, με 15,1% στις ηλικίες 15 - 44 ετών, τον Νοέμβριο 14,1% και 12,9% αντίστοιχα.
Μετά τις γιορτές, η πτώση δεν σταμάτησε. Ο Ιανουάριος έκλεισε για την εκπομπή με 12,9% στο σύνολο του κοινού και 11,8% στο νεανικό κοινό. Ακόμη πιο δυσάρεστη είναι η πορεία τον Φεβρουάριο, μήνα κατά τον οποίο σημειώνονται και τα χαμηλότερα ποσοστά. Ενδεικτικά και μόνο στις 3 Φεβρουαρίου η θεαματικότητα ήταν 12,7% και 9% στο νεανικό κοινό και την Τετάρτη 9 του μήνα 11,8% και 9,7% αντίστοιχα. Μία εβδομάδα μετά, την περασμένη Πέμπτη, η εκπομπή ανέβηκε, με τον μέσο όρο στο 12,1% και 11,5% στο νεανικό κοινό.


Πηγή:ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΥΔΗ για την Εspresso.

Δημοσίευση σχολίου

46Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Που τα ειδαν τα 14αρια αλλο να τα κανεις 3 φορες τον μηνα και αλλο να χεις μ,ο 14% αυτη ουτε 12 δεν εχει, οσο για το 15-44 εκει με το ζορι κανει διψηφια.Δεν τα δειχνει και κανενας αφου ελεγχει σαιτ και εκπομπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Na leme & ti noumera kanei to "Super star" & to "Fwths-Maria live"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εννοω τον μεσο ορο ολων των μηνων,μεχρι τον ιανουαριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. i katiana teleiwse...ola edw plirwnodai!!!!bouaxaxaxa!!!!min ksexname posoys anthrwpoys efage sto parelthon gia na kanei noymera.to deste toys sta neanika tin skizei!!!episis lampriri(to koys koys tin skizei k ayti sta neanika) k fotis maria exoyn teleiwsei pro poloy alla ekei sto star theloyn ton xrono toys gia na to katalavoyn!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TO STAR THN PATHSE /THN YPEREKTIMOYSAN OTAN HTAN STON ANT1 SAN GERO XARTI O MALELHS KAI TO STAR TA PANEL TOY ALTER ME TOYS ERGAZOMENOYS THLEKRITIKOYS TWN SITE THS THN YPOSTHRIZAN ALLA OTAN THN PHRAN STO KANALI TOTE EIDAN OTI AYTO POY ELAMPE STHN BITRINA TOY ANT1 HTAN ENAS NTENEKES POY EPERNE LAMCH APO TO KANALI POY THN AKRIBOPLHRWNE /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τηλεθάση εβδομάδας 14-17/2/11

    Δευτέρα 14/2
    Super Star 10,7%
    Αξίζει να το ζεις 11,7%
    Φώτης Μαρία, live 6,5%

    Τρίτη 15/2
    Super Star 11,2%
    Αξίζει να το ζεις 15,9%
    Φώτης Μαρία, live 6,6%

    Τετάρτη 16/2
    Super Star 12,7%
    Αξίζει να το ζεις 14,2%
    Φώτης Μαρία, live 6%

    Πέμπτη 17/2
    Super Star 9%
    Αξίζει να το ζεις 12,1%
    Φώτης Μαρία, live 6,2%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. νικολακη αυτην την βδομαδα εσκισε,γιατι την μια μερα ειχε την παλαιτσακη,με το προβλημα υγειας της και την αλλη μερα που εκανε 14 ειχε τον μιχαλη απο το BB με το ριαλιτι στυλ αλφα,την παρασκευη στο 15-44 παντως το 8αρι το κανε δεν το κανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλε τι λεει αυτη που γραφει το αρθρο???ακου εκει"¨μερικες" φορες την περναει το δεστε τους...
    εδω και ενα 3μηνο σταθερα ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ το δεστε τους της ριχνει επισης ΣΤΑΘΕΡΑ απο 3 εως και 10 μοναδες στο δυναμικο κοινο!
    ενα αρθρο ειπαν να γραψουν για τα χαμηλα νουμερα της τατυς και αυτο λαθος το εγραψαν και μαλιστα οσο πιο κομψα μπορουσαν...
    βρε ουστ,ματια εχουμε και βλεπουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ααα ενάξει!Ευχαριστώ που με ενημέρωσες!Δεν βλέπω -πάντως- την Τάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 7:52 μ.μ.
    & εγώ αυτό πρόσεξα!!!Αμάν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. *7:49 μ.μ
    Ααα ενάξει!Ευχαριστώ που με ενημέρωσες!Δεν βλέπω -πάντως- την Τάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. re paidia afto pou to na vazei ithopoiou styl oikogeneiakes istories kainourgio kolpo einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. h tati kahke giati phge sto star alla kai giati h ekpomph den trabaei logw thematwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kαιρός τα σκουπίδια να πάρουν το δρόμο τους προς τη χωματερή!
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 8:02 μ.μ.
    Σε όλες τις αναρτήσεις είσαι πολύ σκληρός & απόλυτος σε όλους & σε όλα!Έλεος με αυτή την καραμέλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παντα στην εναρξη την βαζω για κανα τεταρτο,μεχρι να αρχισει το δεστε τους,την ακουσα που ειπε οτι "θα εχουμε μια νεα ενοτητα,με ιστοριες ανθρωπων που εχουν ενδιαφερον"το κανε τρεις μερες τις δυο τα πηγε καλα, αλλα τα νουμερα επεσαν στα ιδια.Μονο με διασημους και την ιστορια ζωης τους της βγαινει,με ιστοριες αγνωστων δεν κανει τιποτα.Η πλακα ειναι οτι ο μαλλης χαρακτηρησε απαραδεχτες τις οικογενειακες ιστοριες του αλφα.Οι
    δικες της ειναι γελοιες και κακογυρισμενες,ζηλεψε τον αλφα και νομιζε οτι θα κανε την ιδια επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συγνώμη αλλά το τούρκικο του ΑΝΤ1 τι σχέση έχει; Η Τατιάνα ξεκινάει 15:45 και τελειώνει 17:45 και το τούρκικο μετά τις 17:15! Για μισή ώρα της κάνει τόση ζημιά; Να έλεγαν ότι έχει πρόβλημα εξαιτίας των επαναλήψεων του Ρώμα, να το δεχτώ! Μάλλον ο συντάκτης παρότι δεν έχει ιδέα για τον προγραμματισμό των καναλιών προσπαθεί να δημιουργήσει ίντριγκες μεταξύ Στεφανίδου και Λάτσιου.. Άλλο καημό δεν είχε η Στεφανίδου, να παραπονιέται για τον Ονούρ και τη Σεχραζάτ στο Λάτσιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. kai ra 2 kai ta 30lepta se ena 2wro show se kanei zhmia, alla exeiw dikaio o rwmas thn kseskizei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Lsf αυτο ακριβως κανεις δεν το λεει με το κισμετ επαιζαν καμια ωρα μαζι,ενω τωρα τα ασσημενια φεγγαρια αρχιζουν 5.25

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 8:04 μ.μ.
    Όταν θα υπάρξει κάτι που θα αξίζει τότε ευχαρίστως θα σχολιάσω ανάλογα.
    Για μια ''δημοσιογράφο'' που έχει βγάλει στον αέρα δύο ''κυρίες'' να αλληλοβρίζονται και να προτείνουν εναλλακτικές χρήσεις για τη μπανάνα, μας παρουσιάζει το βρακί της Πασχαλίδου, έχει στείλει τους βοηθούς της να ψάξουν τα σκουπίδια των σταρς, μας παρουσιάζει σε πανελλαδική αποκλειστικότητα τη φιλιππινέζα της και άλλα διάφορα τότε ο μόνος χαρακτηρισμός που μπορώ να αποδώσω είναι αυτός ... σκουπίδι!
    Αν σου αρέσει καλώς αν όχι αδιαφορώ.
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ο Νικολαρας τα γραψε Μηνα,ειναι κρυφος θαυμαστης της τατις.Ειναι και μικρος που να θυμαται που η δαιμονιοι ρεπορτερ της δαιμονιας χασσαπισας,εψαχναν στα σκουπιδια των σταρ,θυμαμαι ειχανε βρει σερβιετες της μενεγακη και αποφανθησαν οτι δεν ειναι εγκυος στο δευτερο παιδι της γιατι τοτε παλι κυκλοφορουσαν φημες.Βεβαια δεν μας της εδειξαν,αλλα με υφος σοβαρο "ειπαν βρηκαμε κατι που μας δειχνει ξεκαθαρα οτι δεν ειναι εγκυος".Ε ρε μεγαλεια οι πανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΙ δαιμονιοι, ηθελα να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 8:47 μ.μ.
    Μην τρελαθούμε!Δεν είμαι φαν της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τηλεθάση εβδομάδας 14-17/2/11

    Δευτέρα 14/2
    Super Star 10,7%
    Αξίζει να το ζεις 11,7%
    Φώτης Μαρία, live 6,5%

    Τρίτη 15/2
    Super Star 11,2%
    Αξίζει να το ζεις 15,9%
    Φώτης Μαρία, live 6,6%

    Τετάρτη 16/2
    Super Star 12,7%
    Αξίζει να το ζεις 14,2%
    Φώτης Μαρία, live 6%

    Πέμπτη 17/2
    Super Star 9%
    Αξίζει να το ζεις 12,1%
    Φώτης Μαρία, live 6,2%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η εκπομπή της είχε κουράσει ήδη από πέρσι, και μην ξεχνάμε οτι έπαιρνε πάσες γερές. Επίσης, δεν χάνει κάποιες μερικές μέρες από το Δέστε τους στο νεανικό, αλλά σχεδόν όλες..Επίσης πέρσι νομίζω οτι οι επαναλήψεις του Μέγκα την ξεπερνούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 8:55 μ.μ.
    επισης πελον αρχιζει και χανει και ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ απο το ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ,οπως την Παρασκευη που μας περασε αλλα και μεσα στην εβδομαδα που διανυσαμε αλλα δεν θυμαμαι πια μερα ηταν ακριβως!
    Ενα ειναι σιγουρο η αντιστροφη μετρηση για να κανει παρεα στα γραφεια του σαιτ της τον αντρουλη της ειναι πιο κοντα απο ποτε!
    Παιρνει αυτο που της αξιζει και ελπιζω αυτη να ειναι μονο η αρχη και στο αμμεσο μελλον να εξαφανιστουν παρουσιαστριες που πατησαν στον δικο της στυλ ξεσκιζοντας ανθρωπους χωρις ιχνος τσιπας(βλ.Σκορδα.Λαμπιρη,Μελετη,Τσιμτσιλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. theia dikh ola sthn zwh gyrnane mpoumerangk!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 10:06 μ.μ.
    αυτο εννοειτε!!!!!!!!!!!!!!!
    περυσι ελεγε στους καλεσμενους"μην πατε στην Μενεγακη ποιος θα σας δει εκει???"
    εσενα μωρη σκ...φα ποιος σε βλεπει φετος???????που την περναει μεγκα,αντ1,αλφα και μερικες φορες ακομη και το αλτερ!!!!
    καλα να παθει!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ναι το Τούρκικο ξεκινά 17;20 με 17:30 είναι απέναντι της για πολύ λίγο.Το Ρώμα έχει για ανταγωνιστή-τουλάχιστον από τον Αντ1-.Να μην τα βάζει με τα Τούρκικα αλλά με τα ελληνικά προγράμματα γιατί αυτά της κάνουν τη ζημιά-τουλάχιστον τώρα,γιατί το Κισμέτ ήταν απέναντί της πιο πολύ ώρα αλλά και πάλι ο Ρώμας την πέρναγε-..γενικά το Σταρ έχει πρόβλημα,και με τη Λαμπίρη και με την Τατιάνα και με τον Φώτη και τη Μαρία..τώρα ποιός από τους τρεις θα την πληρώσει δεν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καποια στιγμη περσι κοροιδευε τα νουμερα της ελενης και ελεγε,φτυνοντας τον κορφο της να μην εχει την τυχη να εχι τα ιδια χαμηλα νουμερα,ενω η ελενη περσι τερματισε με 16.5% και στο 15-44 25%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. H TATIANA EINAI H NTROPH THS DHMOSIOGRAFIAS MIA ADISTAKTH AIMATOROYFYXTRA /AKOMA KAI TWRA MATWNOYN TA 8YMATA THS POY ME TO AIMA TOYS EFTIAJE BILES SPITIA PERIOYSIES KAI KARIERA /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 10:20 μ.μ.
    den peirazei pire ton poulo fetos k isixase!

    10:19 μ.μ.
    ego stoiximatizo kai oi 4!!!
    tou xronou to star siga min tous exei sto kanali,full mexikanika tha einai!
    stin teliki den prosferoun apolutos tipota apeires ores SAXLAS!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 10.42 AΥΤΑ ακουγονται υπερβολικα,αλλα η αληθεια ειναι οτι εκανε κακο σε πολυ κοσμο.Ξεφτιλισε την μενεγακη με τον πρωτο της γαμο,βγαζοντας ανθρωπους να μιλανε για το τι ειχε συμβει την στιγμη που η ιδια εκανε νεα αρχη στον αλφα.Τον ζαχαρατο του κανε παρα πολλα, αυτον και αν το ξεφτιλισε,εβγαινε η αδελφη του και εκλαιγε γιατι την πετουσε απο το σπιτι,και δεν ειχε που να παει.Αυτος ομως δεν της εκανε τιποτα, τα βαλε με την ελενη,γιατι δεν τον καλει στην εκπομπη της.Την βανδη την κατηγορουσε γιατι τολμησε και εκανε κλειστο γαμο κατηγορουσε,απειλητικα τον ντεμη,πως ειναι δυνατον να απαγορευει καμερες σε μια σταρ,που ο κοσμος ηθελε να δει το γαμο.Και αλλους που απλα ξεχασαμε,(αυτο με τον ζαχαρατο μου το θυμησε,πριν λιγο καιρο οτι του κανε μεγαλο κακο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. nikolaki epd vlepo pos tin ipostirizeis ligo,tha sou thimiso aplos oti persi to deste tous exane me 10+ monades diafora ap tin tatiania kai fetos i tatiana sto neaniko xanei PANTA +5 momades kai exei arxisei kai xanei KAI sto sinolo...em...i tatianies dn poulane...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 11:23 μ.μ.
    File/h mou alh9ei lew!Dn thn uposthrizw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Eγω τη σιχαθηκα τοτε που πηγε η Βισση στην eurovision το τι πολεμο της εκανε. Και να σκεφτει κανει οτι οσο ηταν στο Αλτερ την αποθεωνε. Εκει καταλαβα τι διπροσωπη ειναι και απο τοτε δε μπορω να τη ξαναδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. kai tote re nikolaki gt se kathe arnitiko sxoleio apantas esi??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 11.34 σωστα,καποια πραγματα τα ξεχασαμε,αλλα μια λεξη και αρκει να θυμηθουμε ολοκληρες εκπομπες.Σαν ανθρωπος δεν την ξερουμε,μπορει να ειναι καλη αλλα σαν τηλεοπτικη περσονα ειναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ολα για τα νουμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 12:04 π.μ.
    Επειδή τα θεωρώ άστοχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. meta ton mikroutsiko erxetai h seira ths tatianas, siga siga oloi tous sthn thleorash pernoune ayto pou pragmatika aksizoune, ena apolyto tipota!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. KAI TIS MENEGAKH, DUO XRONIA DEUTEROTRITH EINAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. H TATI THN KARIERA THS THN EKTISE ME THLEKANIBALISMO XWRIS ORIA TO PAREL8ON THS DEN DIAGRAFETE GIATI EINAI KATAGEGRAMENO STHN SYNEIDHSH OLWN /ALLWSTE TO TI PAROYSIAZEIS STHN TB EINAI KAI AYTO POY SE XARAKTHRIZEI SAN AN8RWPO / /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μόνο άστοχα δεν είναι τα σχόλια μου Νικολάκη μιας και σου παρέθεσα επιχειρήματα.
    Εσύ τι επιχείρημα μπορείς να μας δώσεις και γλείφεις τη Κατίνα Φαφλατίδου?
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Με διαφορα η πιο κακιστρω και αδιστακτη τηλε-περσονα. Η Κρουελα ντε Βιλ της ελληνικης τηλεορασης. Karma is a bitch ομως, οπως λενε και οι Αγγλοσαξονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !