Τι θα δούμε απόψε στο "Mtv Take 20" με τον Γιώργο Σατσίδη

1

MTV TAKE 20 - Tετάρτη 2 Φεβρουαρίου στις 21.00 Μια ολόκληρη ώρα αφιερωμένη στoυς Ηollywood Stars!  


Βινς Βον: Η σχέση μου με τη Τζένιφερ ήταν προβληματική!

    Στο αποψινό  επεισόδιο του MTV TAKE 20 θα παρακολουθήσετε μία αποκλειστική συνέντευξη με τον πρωταγωνιστή του Dilemma, Βινς Βον. Ο Γιώργος Σατσίδης συνάντησε τον διάσημο ηθοποιό στο Σικάγο και του μίλησε για την καινούργια ξεκαρδιστική κωμωδία στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και για τη σχέση του με τη Τζένιφερ Άνιστον. Ο Βινς αποκαλύπτει στο βίντεο ότι νιώθει απέχθεια για τις διάσημες γυναίκες του Χόλιγουντ υπονοώντας τη δημοφιλή Ελληνοαμερικανίδα σούπερ σταρ Τζένιφερ Άνιστον. "Ποτέ δεν μπόρεσα να γίνω μέρος αυτού του συστήματος , τονίζει ο ίδιος, "να παίξω αυτό το περίεργο παιχνίδι με τα ειδύλλια τροφοδοτώντας τον τύπο με ups & downs στη σχέση, πιθανές εγκυμοσύνες, ημερομηνίες γάμου κλπ! Είμαι ένα απλό παιδί από το Σικάγο τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο...πλέον ζω πια μόνιμα εδώ με τη γυναίκα μου, την οικογένειά μου ...τα Hollywood love stories δεν μου πάνε καθόλου! 

    Ο Βινς Βον στην ερώτηση του Γιώργου Σατσίδη αν ταίριαζε με την Άνιστον απάντησε αφοπλιστικά ότι "Αν ταίριαζα θα ήμασταν ακόμα μαζί, η σχέση με τη Τζεν ήταν too complicated!"  

    Στην ίδια εκπομπή επίσης θα παρακολουθήσετε την Κάμερον Ντίαζ να μετατρέπεται σε super hero χωρίς κασκαντέρ, τον  Ρόμπερτ Πάτινσον στη νέα του κινηματογραφική απόπειρα αλλά και την πρωταγωνίστρια του Cherie την 52χρονη Μισέλ Φάιφερ που αποκαλύπτει το μυστικό της νεότητας και της σαγήνης της σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Γιώργο Σατσίδη στο Λονδίνο.

Όλα αυτά και πολλά άλλα ακόμα Τετάρτη βράδυ στις 21.00 στο ΜΤV!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !