"Gossip 2go!"... και φύγαμε! (16.02.2011)

5

Tετάρτη 16 Φεβρουαρίου και το "Gossip 2go!" είναι και αυτή την εβδομάδα κοντά σας, για να ταξιδέψουμε παρέα μέσα από τον μαγικό κόσμο της Showbiz! Είσαι έτοιμος για αυτό το ταξίδι; Αν ναι έλα μαζί με τον Ταξίδη (LOL)!

  • Ποιό μεγάλο ταλέντο της μουσικής σπουδάζει Αρχαία Ελληνικά;
  • "Οι φήμες για μοιχεία ενδιαφέρουν το κοινό, οπότε απορίπτεται η αγωγή σου!" Ποιός άκουσε αυτή την απόφαση και κοντεύει να γίνει Pamela Anderson απο το τράβα τράβα;
  • "Άκουσα τον ΜJ να πεθαίνει" Δήλωση ΣΟΚ
  • Έρχεται η νέα ταινία του Spiderman!(Όλες οι λεπτομέριες)
                                                                                                 Για να τα δείς, κάνε κλικ παρακάτω....

.: Sam Tsu!Remeber that name...

Πολλές είναι οι διασκευές τραγουδιών. Λίγες όμως έχουν καταφέρει να πλησιάσουν έστω και στο ελάχιστο το πρωτότυπο. Κι όμως αυτή τη φορά, η διασκευή είναι ακόμη καλύτερη και απο την κανονική version. Ο νεαρός Sam Tsui, διασκεύασε το νέο τραγούδι της Britney που φέρει τον τίτλο Hold it agains me. Και πραγματικά η δουλειά που έχει κάνει είναι μοναδική. Τέλεια μελωδία και το σημαντικότερο τέλεια φωνή.Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που στο youtube το έχουν παρακολουθήσει πάνω απο 4.000.000 άνθρωποι!Ποιός είναι όμως αυτός ο νεαρός και απο που ξεφύτρωσε; Ο Sam Tsui  έγινε γνωστός μέσα απο το youtube, διασκευάζοντας μεγάλες επιτυχίες. Έτσι κατάφερε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να πλησιάσει τον στόχο του να γίνει μεγάλος μουσικός. Το αστείο σε όλη την υποθεση είναι πως στη γειτονιά που μεγάλωσε, ήταν γείτονας με τον Kurt Schneider, τον παραγωγό που τον ανέλαβε εδώ και λίγο καιρό. Αυτή τη στιγμή ο νεαρός καλλιτέχνης σπουδάζει στο Yale University Αρχαία Ελληνικά! Ναι καλα διαβάσατε...Αρχαία Ελληνικά!


.: Απορίφθηκε η αγωγή που έκανε ο Beckham.

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο David Beckham, καθώς την ημέρα των ερωτευμένων απορρίφθηκε από η αγωγή που είχε καταθέσει για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος περιοδικού, που είχε δημοσιεύσει ότι είχε ερωτική επαφή με ένα call girl.Ο γνωστός ποδοσφαιριστής ζητούσε από το περιοδικό αποζημίωση ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο ο δικαστής είπε ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και οι ισχυρισμοί εις βάρος του για μοιχεία ενδιαφέρουν το κοινό, ενώ πρόσθεσε πως δεν υπάρχουν αποδίξεις πως το δημοσίευμα του περιοδικού ήταν κακόβουλο, κάτι το οποίο είναι κομβικής σημασίας, γιατί σύμφωνα με τον αμερικανικό νόμο, τυχόν ενδείξεις ότι το δημοσίευμα ήταν κακόβουλο θα στοιχειοθετούσαν κατηγορία για συκοφαντική δυσφήμιση.
Οι δικηγόροι του Beckham ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν τη δικαστική τους μάχη κατά του περιοδικού.

.:  "Άκουσα τον MJ να πεθαίνει" 
Ο θάνατος του Jackson κρύβει πολλά μυστικά. Μυστικά που σιγά σιγά έρχονται στην επιφάνεια. 
Η Sade Andling, η πρώην σύντροφος του Dr. Conrad Murray αποκάλυψε πως την ημέρα του θανάτου του King of Pop, στις 11.51 ακριβώς δεχτηκε ένα τηλεφώνημα απο τον γιατρό του τραγουδιστή. Ο Murray τηλεφώνησε στην Jade απο τη Βίλα του Jackson στο LA και το μόνο που της είπε είναι ένα "Γειά, εγώ είμαι." Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η νεαρή κοπέλα. "O Conrad ήταν πολύ παράξενος στο τηλέφωνο. Σα κάτι να μην πήγαινε καλά... Του μιλούσα και δεν μου απαντόυσε. Συνεχώς φώναζα το ονομα του αλλα δεν έπερνα απάντησει. Προφανώς είχε βάλει το τηλέφωνο στην τσέπη του χωρίς να το απενεργοποιήση. Το μόνο που άκουγα ήταν κάποιν να βήχει δυνατά. Μάλλον ήταν ο Michael." Τι συμβαίνει τελικά;
.: Έρχεται η νέα ταινία του Spiderman...

O Spiderman επιστρέφει. Η νέα ταινία του θρυλικού ήρωα φέρει τον τίτλο "The Amazing Spider-Man" και θα βγει στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2012.
Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία θα έχει ο Andrew Garfiel, ενώ σκηνθέτης της νέας ταινίας είναι ο Marc Webb. Το στόρυ της θα αναφέρεται στην τρυφερή ηλικία του Peter Parker, ο οποίος μεταμορφώνεται σε Spider-Man.Περιμένουμε με ανυπομονισία την ταινία, η οποία θα είναι 3D!

  -------   
Kαι κάπου εδώ, φτάσαμε στο τέλος του αποψινού Gossip 2go!
Μη ξεχνάτε, και την επόμεη Τετάρτη έχει Gossip!!
Να περνάτε όλοι καλά!


Μη χάσετε αύριο το "Γιά. Ταξί. Blog"


Ταξίδης Γιάννης
Επικοινωνία: johnt@hotmail.de                     

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. thanks gia ta nea sou, perimenoume thn sthlh gia taksi aurio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. POLU KALH H STHLH SOU EUXARISTOUME GIA TA GOSSIP NEA EKSWTERIKOU, PERIMENW K EGW THN AURIANH STHLH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Exairetiko to telos ths oneiropagidas! 1000 bravo se olous tous suntelestes gia auto to api8ano ais8htiko apotelesma pou prosefere auth h seira kai as mhn eskise. Kai mono pou uphrkse sthn ellhnikh thleorash ftanei.
    En tw metaksu entupwsh mou ekane h shmerinh enarksh tou radio arbula me tous parousiastes na blepoun live sto video wall ton agwna champions league pou probalei h net. Den katalava giati to ekanan. Ti ennooun me auto?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. plaka ekanan mwre...etsi ki alliws k xtes elegan pali gia kalokairi k diakopes...oso gia thn oneiropagida,einai apla tragikoi pou gia molis 5 epeisodia den thn afhsan-th monadikh tous-seira,na exei ena fusiko telos pou ths axizei!!apo kei fainetai poso upologizoun stis seires...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Telika to onoma ths Andling einai Sade h Jade? Ekanes kapoio la8os!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !