ΑGB NEWS: H μάχη στα πρωινά 10:00 με 13:00

22

Πάμε να δούμε τι νούμερα έκαναν χθες οι πρωινές εκπομπές στην ζώνη 10:00 με 13:00.
Στο γενικό σύνολο του πληθυσμού το Πρωινό μου έκανε μέσο όρο 23,2%το 10 με 1 μαζί 13.3% και ο «Καφές με την Ελένη» με 12.6%.
Στα νεανικά κοινά 24.4% το Πρωινό μου, το δίδυμο Καραμέρου-Χαριτάτου 11.3% ενώ την ίδια ώρα η Ελένη Μενεγάκή έκανε 17.9%.

Δημοσίευση σχολίου

22Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. χεστηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!
    αυτη ειναι η χαρα σας κακομοιρα αλλη χαρα δεν εχετε???????
    Ασε που ο αλφα υπολογιζει μονο το 15-44 αλλα δεν πειραζει αφου κανει χαρουμενο εσας το συνολο ασ σας κανει κακομοιρα μιας και αλλη χαρα δεν εχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογικό να πατώνει η Ελένη Μενεγάκη.Όταν την πιάνω στο ζάπινγκ το μόνο που κάνει είναι να κάθεται στην πολυθρόνα της και να σχολιάζει με τους συνεργάτες της τα της showbiz.Τουλάχιστον σήμερα οι Καραμεροχαριτάτοι έχουν τον Λευτέρη Πανταζή και είναι μία ευχάριστη παρέα.Όσο για το πρωινό μου;Θα ξεράσω.Είναι άθλια εκπομπή αλλά βλέπετε φταίει η δυναμική του καναλιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MIA XARA TA PAEI H ELENH KAI 8A EINAI GIA PANTA H ELENH TO PIO LAMPRO ASTERI /ALLA POSO MIZEROI EINAI KAPOIOI POY ZOYN GIA NA BGALOYN KAKIA APENANTI THS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NIKOLAKH προσεξε βλακεντιε μην λες βλακειες.Δηλαδη επειδη την ειδες δυο λεπτα εβγαλες συμπερασμα για ολη την εκπομπη????.Ποσο φαουλ εισαι ρε συ???? αφου την ωρα που λες ολοι τα ιδια εδειχναν τα περιοδικα.
    Στην ελενη καθε μερα δειχνουν περιοχες απο ολοι την ελλαδα σημερα π.χ ειχε το χιονισμενο πηλιο.Ποια αλλη εκπομπη πρωινη τα δειχνει αυτα????χθες ειχε το αγιο ορος.
    Τελικα εισαι οτι του φανει του λωλοστεφανη.
    καθε μερα εχει ιατρικο θεμα.Οσο για τον πανταζη αυριο θα πατωσουν στο 15-44 στο συμβολαιο τους υπαρχει ενας ορος που ζηταει να κανουν 14% και αυτοι ειναι δυο και τρεις μοναδες κατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. A8ΛΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΒΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ,ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ,ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΚΑ8ΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Κ.Α??ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΠΩΡΩΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΩΡΑ Ε??ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ ΑΛΛΕΣ 3 ΦΟΡΕΣ??ΜΠΡΑΒΟ,ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ!!ΕΛΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το «Πρωινό Μou» συγκέντρωσε 23,5% στο μέσο όρο και 25,2% στο νεανικό κοινό, το «10 με 1 Μαζί» σημείωσε 14,2% και 11,3% ενώ η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε 13,1% και 17,8% αντιστοίχως. Η εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα» της ΝΕΤ έκανε 6,2% στο μέσο όρο και 3,7% στο νεανικό κοινό ενώ το «ΣΚΑΪ Τώρα» 7,3% και
    Αυτοι ειναι οι καθαροι μ.ο
    Ενταξει καλη η γερασιμιδου αλλα βαρετη, ποση ωρα να μιλησει αλλα αυριο παλι θα σκισουν.
    Μια χαρα ειναι τα νουμερα της ελενης με τοση λασπη δυο χρονια τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΕΝΗ ΕΙΧΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΣ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Μ ΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΓΚΥΖΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΙΤΗΣ ΑΞΙΑΣ /Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η /ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12:21 μ.μ. Αυτή είναι η αποψή μου και αν σ' αρέσει.

    12:25 μ.μ. Εννοείτε πως είναι άθλια η εκπομπή.Έχουν έναν φαγάνα Λιάγκα,έναν άθλιο Ουγγαρέζο κτλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγραψα και πιο πανω υπερ της ελενης και ειμαι και φανατικη.
    Λοιπον το πρωινο μου ειναι καλη εκπομπη,οχι ομως για τα νουμερα που εχουν καθε μερα,π.χ ενταξει η γερασιμιδου και ο καθε ενας καλεσμενος ποση ωρα να μιλησει???? μια ωρα στους καναπεδες και ο ρουβας ναναι τι να πει??? τον βαριεσαι ελεος με αυτη την εμμονη αυτων που εχουν τα μηχανακια αγκιλωση εχουν παθει.Εχουν ωραια θεμματα δεν λεω, καποια εχουν ενδιαφερον αλλα 10 μοναδες μπροστα,γιατι τι παραπανω εχουν??? Η σκορδα δεν ειναι καν ομορφη να σαι τραβηξει,ειδικα τωρα με την εγκυμοσυνη δεν βλεπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ MOYSA NIKOLAKH ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ 16 ΕΤΩΝ ΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΡΕ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ?????
    Λιγα με την ελενη, πριν λιγο πρωτη ειπανε για το δικαστηριο του τολη βοσκοπουλου οταν απο εκει τραγουδουσε ο πανταζης.Τωρα βλεπω την μισελ πφαιφερ (αμφιφαλλω αν την ξερεις)σε συνεντευξη με τον κουτσογιαννοπουλου,που δεν θα δεις πουθενα αλλου,αντε κανε μας την χαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H SKORDA,EIDIKA TWRA STHN EGGYMOSYNH,EINAI MIA KOUKLA!K POLU PIO GLUKIA!AKOU DN VLEPETAI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12.58 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ???? ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΥΡΙΑΖΕΙ,Η ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΟ????,ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΟΥΣΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ.Αλλο να την συμπαθεις αλλα οχι και κουκλα με αυτο το προσωπο,τι το ωραιο εχει,το σαγονι που ειναι σκληρο,τετραγωνο,τα ματια που ειναι ασημαντα, για την μυτη,ασε να μην μιλησω γιατι θα με πειτε κακια, αντικειμενικα ομορφη δεν ειναι.Απλα οταν θα γεννησει με το καλο και ξεπρηστει,θα τρωγεται γιατι ειναι ψιλη,την βαφουν και ειναι εμφανισιμη,αλλα οχι και κουκλα.Ελεος πια οποια βγαινει στην τηλεοραση την κανετε θεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1:17 μ.μ. Είσαι πολύ εμπαθή άτομο.Μόνο κακίες λες.Αν είχα εικόνα και από 'σένα τότε θα έλεγα τι παραπάνω έχεις εσύ από αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1.24 δεν ειναι καθολου εμπαθεια,αν εχει κατι ενδιαφερον θα την δω,αλλα δεν ειναι ομορφη κλασικα οπως λες εσυ, για μενα ειναι μετρια.Ομορφη ειναι η ζυγουλη,η μενεγακη,η μακρυπουλια,ακομη και η τσιμτσιλη ειναι καλυτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υ.Γ ΕΣΥ ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τα πάντα.είναι κούκλα,γοιτευτική,συμπαθυτική,γλυκός άνθρωπος και πολύ αυθόρμητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2:38 Ειδικα στο γλυκος και αυθορμητος ανθρωπος τι να σου πω? Ανθρωπος που οργανωνει με τοσο προσεκτικο τροπο την καριερα του με οποιοδηποτε κοστος (στους αλλους φυσικα) εσυ το λες αυθορμητο και γλυκο? Τι να πω ομοιος ομοιω αει πελαζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. NIK ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΘΛΙΟΣ????
    ΡΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΣΚΟΡΔΟΥ Η ΔΟΛΟΠΛΟΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΟΣ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟ ΑΓΙΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. α ρε νικο εβελεπες κι αγιαζι...κριμα.
    λοιπον για να τελειωνουμε η σκορδα ειναι ενα ρομποτ καθε βημα της ειναι πολυ καλα σχεδιασμενο γιατι ολα γινονται για την καριερα...ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !