Το final catwalk των 4 φιναλίστ του ΝΤΜ 2

media plus
4
Στην επίδειξη μόδας του Χριστόφορου Κοτέντου.



Ο Χριστόφορος Κοτέντος παρουσίασε την τελευταία του κολεξιόν για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011 στο Studio Kappa, την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου.
Η βραδιά είχε "άρωμα" από το Next top Model καθώς στο σόου του σχεδιαστή συμμετείχαν οι τέσσερις φιναλίστ, Ευαγγελία, Έλενα, Σιντορέλα και Ιωάννα.
Η παρουσιάστρια του Next top Model, Bίκυ Καγιά (με φόρεμα Christoforos Kotentos) και τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής, Τζένη Μπαλατσινού και
Χάρη Χριστόπουλο

έφτασαν μαζί, λίγο πριν την έναρξη της επίδειξης και κάθισαν στην πρώτη σειρά για να καμαρώσουν τα 4 υποψήφια top models.
Εκτός από τις φιναλίστ του NTM, στο σόου συμμετείχαν μοντέλα όπως η Γκρέτα Τσέτη και Γιάννα Πολιάκου. Έντονα συζητήθηκε ότι τα κορίτσια του σόου δεν υστερούσαν σε τίποτα από τις επαγγελματίες, γεγονός που τόνισε και ο
Χάρης Χριστόπουλος
. "Τα κορίτσια είναι έτοιμα πια", είπε χαρακτηριστικά. Ανάμεσα στις καλεσμένες ήταν η Σταρ Ελλάς Άννα Πρέλεβιτς, και η περσινή νικήτρια, Σεράινα.

Όσο για το γύρισμα του τελικού του "Next Top Model" θα πραγματοποιηθεί μερικά 24ωρα πριν από την μετάδοσή του τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου.



Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. i iwanna einai san tin 8eia m tin kakomoira kai i tzessika einai san na exei kanei metopikh me ntalika kai pe8ane kai alakse to xrwma tis na kalitera na pei sto NTD(next top dead)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Antikeimenika h niki anikei stin sintorela.stin photo pou vlepoume apo tin epeidixi einai h moni pou exei prodiagrafes gia na kanei pragmata sto exoteriko.oi ypoloipes einai adoafores ews aparathrites.H Evagelia k h elena exoun xalia proswpa.mono swmata exoun.Sintorela gia next top model!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !