Σήμερα η μεγάλη μάχη των 'αιωνίων'

Χρηστος Γ
18
Απονομή τίτλου...ή μάχη από την αρχή?Θα το μάθουμε απόψε,μετά το τέλος του απόλυτου ελληνικού ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναικού.Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τον 'αιώνιο' αντίπαλο με το μεγάλο αβαντάζ του +7 στο πρωτάθλημα.Το τριφύλλι θα προσπαθήσει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Ηττα ή ισοπαλία θα βγάλει εκτός-σχεδόν οριστικά-τους παίχτες του Φερέιρα από τη τη διεκδίκηση του τίτλου.Οι ομάδες θα παραταχτούν χωρίς σημαντικές απουσίες βασικών(με εξαίρεση τον τραυματία του ΠΑΟ Λ.Χριστοδουλόπουλο).
Θα πάρουμε τις απαντήσεις...σήμερα,στις 19.30 στη ΝΕΤ.

Δημοσίευση σχολίου

18Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Οι 2 εκφραστές της διαπλοκής, της λαμογιάς και της σαπίλας συναντώνται σήμερα...

    Το ποδόσφαιρο είναι κάτι σαν ο καθρέφτης της κοινωνίας μας.
    Και οι 2 απατ-αιώνιοι είναι σαν τους 300 της Βουλής, αχόρταγοι, διαφθαρμένοι που "βιάζουν" οτιδήποτε αγαπάει ο Ελληνικός λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παγκοσμια αναγνωριση για τον Παναθηναικο

    Η κορυφαία ελληνική ομάδα της τελευταίας δεκαετίας είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την IFFHS.
    Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 24η θέση με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης από το 2001 ως το 2010, έχοντας συγκεντρώσει 1.535 βαθμούς, ενώ τον ακολουθεί από πλευράς ελληνικών ομάδων ο Ολυμπιακός που βρίσκεται στην 34η θέση με 1.448,5 βαθμούς.
    Στην πρώτη θέση της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται όπως είναι φυσικό η Μπαρτσελόνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Διεθνής Ομοσπονδία Στατιστικής Ποδοσφαίρου, έκανε την έρευνά της με βάση τα πρωταθλήματα 47 χωρών και τις επιδόσεις των ομάδων τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όσο και στις εγχώριες υποχρεώσεις τους. Στις 100 καλύτερες ομάδες βρίσκονται ομάδες από 24 χώρες. Τις περισσότερες παρουσίες τις έχουν:
    Ισπανία με 12,
    Αγγλία με 12,
    Ιταλία με 10,
    Γαλλία με 10,
    Γερμανία με 7,
    Ολλανδία με 6,
    Πορτογαλία με 4,
    Ελλάδα με 4, (Παναθηναϊκός 24ος , Ολυμπιακός 34ος , ΑΕΚ 48η , ΠΑΟΚ 91ος )
    Τουρκία με 4
    Ρωσία με 4. Αξίζει να σημειωθεί πως στην λίστα της IFFHS με τις κορυφαίες 643 ευρωπαϊκές ομάδες βρίσκουμε και ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται τώρα σε μικρότερες εθνικές κατηγορίες όπως :
    Ο ΟΦΗ 360ος που παίζει τώρα στην Football League 1,
    το Αιγάλεω 429η που παίζει τώρα στην Δ’ εθνική στον 8ο όμιλο!!!,
    516η η Χαλκηδόνα που δεν υπάρχει πλέον καθώς έχει συγχωνευτεί με τον Ατρόμητο Αθηνών!!! και 549ος ο Ιωνικός που παίζει τώρα στην Football League 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτη η δημοσιευση φιλε αναρτηθηκε σε ελαχιστα σαιτ,γιατι αραγε????
    Τον παναθηναικο να μην το βαζεις στο ιδιο τσουβαλι με τον ολυμπιακο.
    Υποψιν οτι το χρονικο διαστημα ειναι απο το 2000 μεχρι το 2010,που στην ελλαδα τα πρωταθληματα τα επαιρνε ο ολυμπιακος της παραγκας.Μην εισαι κομπλεξικος Παοκτζης γιατι ειμαστε στην ιδια μοιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5:17 μ.μ.
    ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ!!!
    ρε φιλε μου λες το site που το βρηκες να το διαβασω κ εγω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @5:23, και εσύ πέρυσι με Σπανάθα κ.λ.π δεν πήγες πίσω... Μετά τον ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-1, πέναλτι μαιμού υπέρ του Νίνη στη Νεα Σμύρνη, πέναλτι στην Τρίπολη υπέρ της γυπεδούχου πνίγεται και την ίδια μέρα έχουμε το 100-0 του Σπάθα...
    Άσε στην ίδια μοίρα είναι και ο Βάζελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ε καλα τωρα εσυ οτι θυμασαι χαιρεσαι.Αν λεμε ετσι, και εμεις φετος στην τουμπα παιζαμε με 10 απο το 25λεπτο ετσι θα λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι μότι θυμάμαι χαίρομαι..;;...3 και 4 αγ. πριν το τέλος γινόντουσαν αυτά με 2. βαθμούς διαφορά...
    Το πρόβλημα σας βαζελάκια είναι ότι θέλετε να γίνεται σαν τον γαύρο αλλά δεν μπορείτε. Το ΘΕΛΕΤΕ αλλά δεν μπορείτε. Και απαντήση σου είναι κλασική γαύρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κοιτα να δεις το ροστερ του παναθηναικου χρονια τωρα δεν συγκρινεται με του παοκ.Τα τελευταια χρονια πρωταθλημα να παιρνει ο ολυμπιακος ε δεν στεκει, ακομη και η μπαρτσελονα στην ισπανια δεκα χρονια δεν τα επαιρνε συνεχεια,δηλαδη 2 πρωταθληματα στα 10 χρονια μπαινουμε στο ιδιο τσουβαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε εγώ δεν μπαίνω στην λογική του ρόστερ. Πέρυσι ο ΠΑΟΚ (και λόγω ότι δεν επαιζε Ευρώπη σε αντίθεση με εσάς που παίξατε ως την Μάρτιο) 3 αγ. πριν το τέλος ήταν 2 βαθμούς διαφορά.
    Η ουσία είναι όμως ότι δεν αφήσατε να παιχτεί το πρωτάθλημα μέχρι τέλος στα ίσια αλλά να το καθορίσουν τα κοράκια όπως έκανε και ο γαυρος τόσα χρόνια.

    Και μπορεί πέρυσι να είχατε πιο ακριβό μπάτζετ αλλά ήμασταν καλύτερη ΟΜΑΔΑ από εσάς. Αλλά αυτό στην Ελλάδα δεν μετράει όπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 5.56 ANAΘEMA KAI AN KATAΛABA TI ENNOEIS.ΔEN ΠEIΡAZEI, ΔES TIN LISTA KAI MHN MIΛAS.AΣE TI ΛEME EMEIS TIS ΔIAΠΛOKIS ΔES TI ΛEN OI ΞΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τέλος πάντων, στην Ελλάδα ζούμε και μετά από 30 χρόνια τα ίδια θα λέμε και συνεπώς δεν αξίζει να το συνεχίσουμε.
    Ας δούμε τουλάχιστον ένα καλό ματς με πολλά γκολ και διαιτητής να περάσει απαρατήρητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 6.11 EIDES ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΕ??? ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ.βλεπω σκαι νετ το νιουσιτ ολοι λενε για αλλοιωση του πρωταθληματος λενε ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χαχαχαχχα...


    ρε φίλε είσαι αξιολύπητος...


    αυτά που βρίζεις,τα ΕΑΚΝΕΣ πέρυσι εσύ... Αλλά πέρυσι ΜΟΥΓΚΑ....

    Ετσι βαζελάκια να ΠΟΝΑΕΙ... ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ..

    Ε ΑΡΧΙ-ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. edit: ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΕΕΕ...

    Αφιερωμένο το σημερινό σε όλα τα βαζέλια....
    καλός ο Σπάθας ε..;;;...καλή η ΚΕΔ εεε...;;;...καλός ο Πιλάβιος και ο Πατέαρς εε...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ναι ρε με αυτην την λογικη παμε και αφηνουμε τον ολυμπιακο να παιρνει τα πρωταθληματα.καλα να παθουμε κακομοιρη παοκαρα.Ετσι ειναι χαιρομαστε, οταν καιγετε το σπιτι του γειτονα ενω θα πρεπε να βοηθησουμε να την σβησει.Καλα να παθουμε και εσεις και εμεις,οσο για περσι αυτο το λετε εσεις,κομπλεξικοι, δηλαδη και το κυπελλο το πηραμε αδικα,και στη δεκαετια μας βγαλανε πρωτους στην ελλαδα και αυτο πουλημενο.Καλα να παθετε μικροψυχοι εκει που βρισκεστε ειστε αξιοι της μοιρας σας.Οταν θα διαγραφει ο καλοπουλος τοτε θα δικαιωθουμε,γιατι το γκολ του κατσουρανη ηταν κανονικο.Δεν λεω ουτε για το γκολ οφσαιτ του τζιμπουρ,ουτε το πεναλτι που δεν εδωσε στο νινη.Αυτα τα διαβασα σε μια γυρα που εκανα στο διαδικτυο,και οχι σε σαιτ δικα μας.
    Ειναι ντροπη για την ελλαδα ,και ειναι ντροπη σου που χαιρεσαι μπες στο γιουπι να δεις τι λεει συντακτης με ονοματεπωνυμο φανερο φιλαλθος του ολυμπιακου.Για αυτο δεν θα παμε μπροστα ποτε στην ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Περαστικά βαζελάκι, περαστικά... ΕΤΣΙ ΝΟ ΠΟΝΑΕΙ.... ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΧΟΝΤΡΑ..


    Περυσι γελούσατε με Σπάθα, Σταθόπουλο, Πιλάβιο ή Καλόπουλο...τώρα λουστείτε τα ΑΠΑΤΕΩΝΙΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1.23 paokaki otan mas ftasete ta leme.
    σας ευχομαι ολοψυχα, να παθετε οτι παθαμε χτες εμεις, να σας ακυρωσουν γκολ,να μην σας δωσουν πεναλτι,και οταν σας βαλουν γκολ απο οφσαιτ,να χρεωθει ως κανονικο.Ειστε 100 βαθμους πισω και μιλατε.Τους παιχτες του παναθηναικου δεν τους ειχατε ουτε θα τους εχετε ποτε.Ξεφτιλες νομιζετε οτι με το να κλαιγεστε εχετε και ομαδα,κλαιγεστε σαν γυναικακια.Τουλαχιστον οι πρασινοι ειναι πρωτη στην παγκοσμια καταταξη συμφωνα με ξενες στατιστικες.Εσεις ειδατε που ειστε.?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !