Τι βλέπουν οι τηλεθεατές της Κύπρου;

media
17
Διαφορετικά τηλεοπτικά γούστα  έχουν οι Κύπριοι σε αντίθεση με τους Έλληνες τηλεθεατές.

Σύμφωνα με την NAB (την αντίστοιχη AGB της Κύπρου), η Μεγαλόνησος κάθε πρωί δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον «Καφέ με την Ελένη», χαρίζοντας της απλόχερα ένα 26,3%, το οποίο αφήνει δεύτερους -με 12,3 μονάδες διαφορά -τους Σκορδολιαγκαίους, και τρίτους τους Καραμεροχαριτάτους που αγγίζουν το 12,7%.

Τα απογεύματα τους, προτιμούν και εκείνοι τις πολύ επιτυχημένες σειρές «η Ζωή της Άλλης» και τα «Μυστικά της Εδέμ», που αν και συγκεντρώνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης (29,6% και 20,5% αντίστοιχα), δεν «χτυπάνε» τα 40αρια της Ελλάδας.

Τα βράδια της Δευτέρας, σταθερή αξία για τους Κύπριους αποτελεί το «Νησί»  που κάνει 40,4% τηλεθέαση, ενώ τις Τρίτες βλέπουν Λαζόπουλο αλλά όχι τόσο φανατικά όσο στην Ελλάδα, χαρίζοντας του ένα 26,9% σε σύγκριση με το 43,3% που «χτυπά» ο Λάκης στη χώρα μας.

Όσο για τις Παρασκευές; Τα μηχανάκια της NΑΒ χτυπάνε «κόκκινο» στη θέα του X-Factor, αφού η Μεγαλόνησος βλέπει φανατικά το talent show και το ανταμείβει κάθε φορά με νούμερα που αγγίζουν και το 43,6%.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. STHN KYPRO BLEPOYN AYTO POY TOYS ARESEI ME TA DIKA TOYS GOYSTA KAI MATIA /OXI ME TA MATIA KAI TA GOYSTA TWN MESHMERIANWN THS ELLHNIKHS TB KAI TWN FILWN KAI ENTOLEWN TOYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντως εχουν γουστο στην κυπρο.Εγω ενα εχω καταλαβει με το που φτιαξουν τα νουμερα της αρχιζουν τα δημοσιευματα για τα προσωπικα της και τσουπ παλι πεφτουν.Την περασμενη βδομαδα ηταν αναμεσα στο 15%14% ξαφνικα βγαινουν και λενε τσακωθηκαν με φωτογραφους,πηγε ταξιδι,κ.α οχι και τοσο θετικα,και τσουπ παλι επεσαν τα νουμερα.Τι να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδια δηλαδη ειμαστε σοβαροι;Δηλαδη τι θα της προτεινατε;Σταματα να εισαι σταρ,κλειδωσου μεσα στο σπιτι και μην εχεις επαφη με την πραγματικοτητα για να ανεβει η τηλεθεαση σου;Ειναι λογικη αυτη;Πρωτον για να βγαινουν απανωτα δημοσιευματα που την αφορουν σημαινει οτι πουλαει (στον τυπο και στις lifestyle εκπομπες) γιατι αυτα αρεσουν στον κοσμο. Αν δεν αρεσαν δεν θα αγοραζαν περιοδικα ή δεν θα εβλεπαν καθολου τα μεσημεριανα.Δε μπορει λοιπον να την πληρωνει μονο ο ίδιος ο "Καφες" επειδη η κα. Μενεγακη ή η οποιαδηποτε Μενεγακη προκαλει. Δε στεκει δηλαδη αυτο το πραγμα. Απλα ο κοσμος ισως να εχει κουραστει και να εχει εστιασει αλλου το ενδιαφερον του.Γιατι δηλαδη ξεστομιζουμε ο,τι ασυναρτησια μας κατεβει μονο και μονο για να καταληξουμε σε μια πιο συμφερουσα δικαιολογια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οτι υπάρχει δυσμενές κλίμα στους Opinion makers τόσο για τη Μενεγάκη όσο και τους Καραμεροχαριτάτους είναι γεγονός.. Απλά υπάρχει ένα ποσοστό ανθρώπων που επηρεάζεται από τα μεσημεριανα και τα δημοσιεύματα.. Αν του χρόνου γράφουν αρνητικά για Σκορδα-Λιάγκα θα πέσουν κι εκείνοι στα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mπορει ενα ποσοστο της αποψης αυτης να ισχυει,αλλα αν τη γενικευσουμε συγγνωμη αλλα υποτιμαται η νοημοσυνη ενος μεγαλου μεριδιου του τηλεοπτικου κοινου. Δε μπορει εμμεσως πλην σαφως να βγαινει προς τα εξω οτι ο κοσμος καθοδηγειται και προτιμα αυτα που του υποδεικνυουν οι υπολοιποι. Η προβολη και η εκθεση γινεται σε ολους το ιδιο. Υπερεκθεση ομως αρχισει να υφισταται απο την αρχη που φαινεται διαχυτα η διαθεση του κοσμου για τον ποιο προτιμα.Οι Σκορδολιαγκέοι τραβηξαν αρχικα το ενδιαφερον του τυπου γιατι ηταν κατι φρεσκο και καινουριο και το περιμανα.Απο τη στιγμη ομως που ειναι στην πρωτη γραμμη,παρεμειναν απο τα πρωτα θεματα της θεματολογιας ολων.Αυτος ειναι ενας κανονας στην τηλεοραση καθολου κρυφος. Και το οτι οι Καραμεροχαριτατοι πεφτουν δεν εχουν εξαρχης ευθυνη τα μεσα.Γιατι αυτοι τους ειχαν περυσι στα οπα οπα.Απλα τωρα επαψαν να τους εχουν,γιατι βλεπουν οτι δεν πουλανε τοσο πολυ!Γιατι δηλαδη να ειναι πιο μπερδεμενο το πραγμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12.05 συμφωνω απολυτα,εγραψα το δευτερο σχολιο.Απλα εδω λενε στα μεσημεριανα οτι η μενεγακη προσκαλει τους φωτογραφους παντου.Βγηκε η γιατζογλου που βγαζει περιοδικα και το ειπε ενω ξερει οτι ολοι την κυνηγανε.Εχω ακουσει οτι φωτογραφος μεσα σε ενα χρονο εβγαλε 100.000.Βγηκαν πολλοι και απο δω μεσα γραφοντας οτι ο συντροφος της τσακωθηκε με φωτογραφους επειδη λεει η ελενη θελει να ρευστοποιησει την σχεση της μπας και τσιμπησει κανα νουμερο.Ενω ολοι ξερουμε οτι κρυβεται εξου και δεν δειχνει τα περιοδικα οταν ειναι εξωφυλλο με τον συντροφο της.Τα νουμερα της το βλεπουμε οτι πεφτουν οταν την κατηγορουν εμμεσα γεματα ειρωνια.Επιρροη μεγαλη τα ΜΜΕ διαμορφωνουν αποψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ /ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΤΑΡ ΚΑΛΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΕΝΗ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΟΤΙ ΒΑΡΙΕΡΤΑΙ Η ΟΤΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΚΑΛΑΜΙ Η ΟΤΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΘΙΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΨΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΝ ΕΦΥΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΕΕΕΕΕ!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ Η ΟΧΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΦΙΛΕ-Η ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΥΑΛΟ /ΕΔΩ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ /ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ Η ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ /ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΡ /ΤΟ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ Η ΕΛΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΟΥΝ Η ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν και στην κυπρο τα νουμερα της ηταν χαμηλα θα ελεγα οτι δεν αρεσει η εκπομπη της.Αλλα αυτη η διαφορα ειναι αδικαιολογητη,οποτε κατι αλλο τρεχει.Γιατι η εκπομπη της δεν ειναι ετσι οπως την παρουσιαζουν,εχει θεμματα ωραια,καποια λιγοτερα,αλλα δεν διαφερει απο τις αλλες δυο.Ασε που εχει θεμματα που δεν εχουν οι αλλοι.Εχω δει μερη της Ελλαδος που δεν τα φανταζομουν.Οσο ειναι στην τηλεοραση εγω Ελενη θα βλεπω το πρωι.Σαν τηλεθεατρια ποτε δεν εννοιωσα να μου λεει ψεμματα.Οταν ακουω να λενε υπερβολες για να κρατησουν τον τηλεθεατη εκνευριζομαι, η Ελενη δεν το εκανε ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φυσικά και επηρεάζεται το κοινό, η πλειονότητά του. Ελάχιστοι μένουν ανεπηρέαστοι.Τρανταχτό παράδειγμα η περίπτωση του ''Νησιού''. Αν δεν είχε διαφημιστεί εδώ και τόσο καιρό, αν δεν είχε υποστήριξη από παντού, θα έκανε 50αρια? Μια εφάμιλλη ή και καλύτερη παραγωγή ήταν το ''10'', ή τα ''Ματωμένα Χώματα'' που ήταν βασισμένα σε αριστουργήματα της ελληνικής λογοτεχνίας καιπαρόλα αυτά δεν προβλήθηκαν από πουθενά, απο κανένα κανάλι. Δεν θυμάμαι να έπαιζε κανείς αποσπάσματά τους σε εκπομπές, ούτε να κάνουν εκτενή αφιερώματα.Με λίγα λόγια, το κοινό επηρεάζεται απίστευτα, στην θετική δημοσιότητα ανταμοίβει και στην αρνητική δημοσιότητα φεύγει. Είναι αποδεδειγμένο και στη Μενεγάκη, και στους Καραμεροχαριτάτους, και στην Μελέτη επί Καφέ, και στη Ζαρίφη, και παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πραγματικα την ζαριφη την εκαψαν πριν παρει τον καφε.Κατι αλλο που επρεπε να απαγορευεται ειναι δημοσιευση της agb ειδικα απο το μπλα μπλα και την μελετη.Εκει και αν επηρεαζουν τον κοσμο.Καποιοι που την εχουν αντιπαθησει απο αυτα που ακουνε, και εχουν μηχανακια τι νομιζετε θα την δουν ακομη και αν τους αρεσει κατι που το δειχνει η ελενη?????Οχι βεβαια "αυτην που μαστιγωνει τους συνεργατες της" γιατι το ακουσαμε και αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΛΑΣΠΟΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2,5 ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΤΣΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΡ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙ 2 ΣΥΝΕΧΗ ΣΕΖΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΑΛΕΛΗ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΡΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΛΟΝΤΑΣ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΕΘΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝ !!!!!ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΒ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕ ΤΟΣΟ ;ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ /ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Από Κύπρο:
    Η εταιρεία μετρήσεων είναι η ίδια και στην Κύπρο, απλώς λέγεται Nielsen πλέον επειδή εξαγόρασε η εταιρεία την AGB παγκοσμίως. ΝΑΒ εταιρεία δεν υπάρχει!

    Επίσης τα Μυστικά δεν γράφουν τόσο στην Κύπρο. Η ζωή ναι, αλλά όχι τόσο.

    Το MEGA είναι τρίτο κανάλι, κάτω από το κυπριακό ΣΙΓΜΑ (συνεργάζεται με τον ALPHA) και τον ΑΝΤ1 που πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και στην Κυπρο βλεπουμε τα μεσημεριανα αλλα νομιζω οτι ο κοσμος εκει οταν αγαπησει καποιον δεν τον αλλαζει τοσο ευκολα. Μαλλον μισησαν τα μεσημεριανα οι Κυπριοι παρα να επηρεαστουν για την Ελενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 4.07 χαιρομαι γιατι η ελενη στην τηλεοραση ποτε δεν κοροιδεψε τον κοσμο.Τερτιπια του στυλ "εμεις σας αγαπαμε"και αλλα τετοια τυπου φτηνα κολπα δεν τα επαιξε ποτε.ΠΟΤΕ δεν το επαιξε καλη, λεει και τα στραβα της,τα καλα της τα βλεπουμε δεν βγηκε ποτε να πει "εγω οτι κανω ειναι για σας".Οτι πει διαστρεβλωνουν τα λογια της,του στυλ για να λεει αυτο εννοει εκεινο.Την εχουν κανει αντιπαθητικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εκανε καριερα με το αστρο της.Ποτε δεν εφερε σε δυσκολη θεση κανενα καλεσμενο για να τσιμπησει νουμερα.Την κατηγορησαν φετος για καποιους καλεσμενους.Τελικα δεν ρωτησε τιποτα απο αυτα που της καταλογιζαν.Αυτο που μου εκανε εντυπωση και δε αλλαζω την γνωμη μου για την ελενη,ειναι οτι φετος εχει χαμηλα νουμερα,ομως δεν κανει ιντριγκα οπως θα εκανε αλλη.Ειχε καλεσμενη την Ρωπα ενω ειχε γινει σουσουρο με τον πρωην αντρα της πριν στην σκορδα,δεν ρωτησε ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !