Επιτέθηκαν σε Έλληνες δημοσιογράφους!

0
Τραγικές οι εξελίξεις στην Αίγυπτο
 Νέες συγκρούσεις στην Αίγυπτο από χθες το μεσημέρι στην Πλατεία Ταχίρ στο Κάιρο και αυτή την φορά επίθεση δέχθηκαν τρεις Έλληνες δημοσιογράφοι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για τον φωτορεπόρτερ του Βήματος κ. Γιώργο Μουτάφη, τον φωτορεπόρτερ του Reuters κ. Γιάννη Μπεχράκη  και τον δημοσιογράφο Πέτρο Παπακωνσταντίνου της εφημερίδας Καθημερινή.

Ο Γιώργος Μουτάφης στο ραδιόφωνο του Βήματος (97.5) περιέγραψε: «Φωτογράφιζα τις πρωινές συγκρούσεις μπροστά από το αιγυπτιακό μουσείου, όταν ξαφνικά, με τράβηξαν προς το μέρος τους οι υποστηρικτές του Μουμπάρακ και άρχισαν να με χτυπούν. Με τελάρα, ξύλα, γροθιές». Συνέχισε με την συγκλονιστική περιγραφή των κρατητηρίων και τις εικόνων από τους δρόμους της πόλης.

Ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου σε επικοινωνία με το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ (100.3) ανέφερε πως μαχαιρώθηκε στο πόδι και χτυπήθηκε με γκλομπ στο κεφάλι από τους υποστηρικτές του Μουμπάρακ, ενώ χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Δήλωσε επίσης πως την ώρα της επίθεσης βρισκόταν μαζί με τον φωτορεπόρτερ του Reuters, τον οποίο οι φιλοκυβερνητικοί χτύπησαν με ρόπαλα και λοστούς.

Να αναφέρουμε πως οι επιθέσεις από στρατό, αστυνομικούς και φιλοκυβερνητικούς πολίτες έχουν κορυφωθεί εναντίον των ξένων απεσταλμένων. Αφορμή είναι οι προσπάθειες φίμωσης του προέδρου Μουμπάρακ, ο οποίος –όπως αναφέραμε σε παλαιότερη ανάρτηση- απαγόρεψε μέχρι και την μετάδοση του Αλ Τζασίρα.    

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !