Δ. Βανδή: Γιατί νοσηλεύτηκε η κόρη της;

6
Μια πολύ δύσκολη εβδομάδα πέρασε η διάσημη τραγουδίστρια καθώς η 7χρονη κόρη της, Μελίνα, νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική με σοβαρή πνευμονία.
 Ένα μήνα μετά τη δική της περιπέτεια υγείας, η Δέσποινα πέρασε μια ολόκληρη εβδομάδα στο νοσοκομείο, αφού δεν μπορούσε να αφήσει μόνη της τη μικρή Μελίνα που μπήκε εσπευσμένα στην κλινική με υψηλό πυρετό και αναπνευστικά προβλήματα. «Έχει τόσο μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της, που της ράγιζε η καρδιά να βλέπει το παιδί της να ταλαιπωρείται» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της. «Ευτυχώς είχε τη βοήθεια του άντρα της, ο οποίος φρόντιζε το μικρότερο γιο τους, Γιώργο, αλλά και του νονού της Μελίνας, Κώστα Καπετανίδη, ο οποίος επισκεπτόταν τη Μελίνα κάθε μέρα στο νοσοκομείο, φέρνοντάς της δώρα. Όσο για τη Δέσποινα, πήγε δύο μέρες στο "Vox" σχεδόν άυπνη, ενώ μετά το πρόγραμμά της, επέστρεφε στο νοσοκομείο για να βρεθεί στο πλευρό της κόρης της», συνεχίζει η ίδια πηγή.
 Τις τελευταίες μέρες η υγεία της Μελίνας έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση και έτσι θα μπορέσει να συνεχίσει την ανάρρωσή της στο σπίτι.
 yupi

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Περαστικά στο κοριτσακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO SITE TOY KWSTOPOYLOY TOY KOLLHTOY THS TO ANEBASE X8ES META THN ARNHTIKH ANARTHSH KAI TA ARNHTIKA SXOLIA GIA THN SYMPERIFORA THS /TYXAIO DEN NOMIZW ?FYSIKA TO PAIDI NA EINAI KALA /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. isws auto na eksigei to gegonos pou egine sto vox....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AYTO 8ELAN NA PISTECOYME /H BANDH EINAI STON OMHLO TOY STAR KAI TOY FOIBOY KAI KOLLHTH TOY KWSTOPOYLOY /DEN 8A AFHNAN NA XALASEI TO PROFIL POY THS EFTIAXNAN TOSA XRONIA META THN SYNENTEYJH THS STO DISKABERY/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. afou den gemizei magazia, kai epitelous as faei kai kati eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι ακυρα ειναι τα σχολια που γραφετε;;για ποια συμπεριφορα της λετε;;κ τα μαγαζια που δε γεμιζει που κολλανε;;;ο,τι να ναι......παντως να πατε μια βολτα απο vox η περσυ αν πηγε κανεις στο politeia στη Θεσσαλονικη θα βλεπατε αν γεμιζει η οχι...μια χαρα τα παει!τεσπα!περαστικα στη Μελινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !