Σύντροφος 'επί πληρωμή?

Χρηστος Γ
20
Τα φαινόμενα τελικά απατούν… Αυτό ισχύει και για τον έρωτα γνωστού τραγουδιστή με την σύντροφό του, ο οποίος τελικά είναι σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες… «μούφα» και μάλιστα καλοπληρωμένη.

Το ειδύλλιο του γνωστού τραγουδιστή με την -επίσης- πασίγνωστη καλλονή, την οποία συναντάμε συχνά σε εκδηλώσεις της showbiz και κοσμικά πάρτι, έγινε γνωστό τους τελευταίους μήνες, και φωτογραφίες τους άρχισαν να «φιγουράρουν» στα πρωτοσέλιδα περιοδικών.

Ο σάλος που προκλήθηκε από το «νέο έρωτα της showbiz» απασχόλησε -και απασχολεί- σε κάθε ευκαιρία τις εκπομπές life style, καθώς το ζευγάρι σε κάθε κοινή του έξοδο εμφανίζεται πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Κανείς δεν έδωσε σημασία στους ψιθύρους, που κατά καιρούς αμφισβητούσαν τις σχέσεις του εν λόγω καλλιτέχνη με διάφορες –όχι πολλές- γνωστές κυρίες και μιλούσαν για «βιτρίνα». Είναι βλέπετε τόσο πειστική η συμπεριφορά τους.


Τελικά όμως, όλη αυτή η χρυσόσκονη δεν είναι τίποτε άλλο από καλοπληρωμένη δουλειά, με την κοπέλα να λαμβάνει, κάθε φορά που εμφανίζεται στο πλευρό του τραγουδιστή, 2.800 ευρώ και μάλιστα αφορολόγητα…(Star.gr)

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. emfanestata poion ennooun....oxi pos den to katalavame kai oloi...i proigoumeni tou malista sxesi tora exei kai alli ,pliromeni i oxi den gnorizoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ego pistevo pos i pliromeni proin alithina ta exi me ton allona...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ti kanei niaou niaou sto Dancing with the stars :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΠΟΛΥ.ΤΟ ΣΤΑΡ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ,ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ "ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ".ΑΛΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. megalo poso dinei o tragoudistis alla ta thelei kai ta pathenei efoson thelei na diatiri autin tin pseftiki eikona !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mipos einai aftos pou tragoudaei kommena ta daneika?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙ
    ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο 11.17 ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. προφανως μιλαει για τον Μ.Χ. ειναι να σου γινει συνηθεια να πληρωνεσαι για να το παιζεις βιτρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ίσως μιλάει για τον Α.Ρ. , αλλά αν θυμάστε η προηγούμενη 'πληρωμένη' του, τώρα πληρώνεται από άλλον. Αυτό το δημοσίευμα μάλλον έχει διπλή σημασία. Σίγουρα έτσι συμβαίνει, όμως τους λυπάμαι για τα λεφτά που δίνουν. Ο κόσμος δεν τρώει πια κουτόχορτο. Ή αλλιώς "ο κόσμος το'χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλ ο χατζηγιάννης και ο ρέμος είναι γκέι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ελα .δεν φαινεται ; ο χ κανει μπαμ.ο αλλος δεν του φαινεται καθολου.κατι θα γινε και κατεληξε ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 8a h8ela na grapsw ena bravo sto tvnea EPITELOUS , mporei na min grafete akoma ta onomata pou ta paidia panw grapsane alla epitelous ela na leme kai kamia alh8eia pou mas exoun flwmosei sto psema ... ante!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγνώμη παιδιά αλλά αυτός που κρύβεται και προσπαθεί να κρύψει τον εαυτό του είναι για φτύσιμο.. Αλλά και αυτή είναι πολύ χειρότερη, στην ουσία είναι μία πληρωμένη όπως λέει και το δημοσίευμα... Και οι 2 αυτό που θέλουν να κρύψουν αυτό ήταν βγήκε στην επιφάνεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αν διαβασετε το δημοσιευμα του σταρ ολοκληρο στο τελος λεει οτι,τελευταια εχουν αραιωσει τις εμφανισεις τους,οποτε τι δουλεια εχει ΜΧΖΜ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΕΝΝΟΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. den mas noiazei an kapoios einai gay i lesvia an plirwnetai i xoi..mas noiazei oti mas korodisevoyn...kai san dimosia proswpa prwta aytoi tha eprepe na milisoyn gia tin idiaiterotita toys gia na paroyn bros oloi k na arxisoyn na milane k na min kryvodai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !