Ν.Ζερβός: "Θεωρώ τον Παπακαλιάτη έναν καλλιτεχνικό κλέφτη"

5

"Η τηλεόραση αυτή τη στιγμή είναι στον πάτο! Δηλαδή αυτά που βλέπω εγώ είναι πάτος! Είναι άθλια πράγματα. Δε βλέπονται! Καλύτερα να δω αμερικανιές, παρά αυτές τις αθλιότητες ξεφτίλας και αμορφωσιάς" είπε στη συνέντευξή του, στην εκπομπή TV WEEKEND.


Για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: "Αντιγράφει ένα σενάριο, βάζει έναν μεταφραστή και μεταφράζει απ΄τα αγγλικά στα ελληνικά και το γυρίζει δικό του. Εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα με αυτό. Εγώ τον θεωρώ έναν καλλιτεχνικό κλέφτη".

Για τον Γιώργο Καπουτζίδη: "Δεν τον θεωρώ καλό κωμικό, τον θεωρώ λίγο γελοίο. Είναι καρικατούρα του ηθοποιού, καρικατούρα του εαυτού του και παλεύει με μια φωνή που βγαίνει απ' τη μύτη του να βγάλει γέλιο. Τον θεωρώ πολύ κακό ηθοποιό. Απ' τους χειρότερους 'Ελληνες ηθοποιούς, πιθανόν τον χειρότερο".

Σε ερώτηση για το αν θα επέλεγε τον Γιώργο Καπουτζίδη για να παίξει σε ταινία του, ο σκηνοθέτης απάντησε: "Όχι βέβαια! Εκτός αν ήθελα κάποιον για να του βαράνε γιαούρτια"!

Σχόλιο: Άσε μας ρε Ζερβέ που την είδες τώρα κακεντρεχής κριτής των πάντων και μιλάς και για "γιαούρτια".. Εμ βέβαια με ταινίες τύπου "Show Bitch" πως να μην μιλάς.. Και πώς θα κάνεις λίγο ντόρο; Μιλώντας αρνητικά για ονόματα πρώτης γραμμής όπως Παπακαλιάτης, Καπουτζίδης, κλπ..

Για "Το Νησί" : Ο άλλος το βράδυ θα βάλει "Το Νησί", θα πάθει κατάθλιψη καιΠ μετά θα πάρει χάπια για να συνέλθει. Θα το δει όμως. Γιατί του το έχουν πλασσάρει ως αριστούργημα.... Δεν είναι το καλύτερο. Είναι βαρετό βρε αδερφέ! Παθαίνεις την καρδιά σου μετά!

Για τους τηλεκριτικούς: Βγαίνουν κάτι κομπλεξικές και γράφουνε και παριστάνουν τις κριτικούς. Αυτές δεν είναι κριτικοί βέβαια. Αυτοσχέδιες κριτικοί είναι. Η κριτική είναι στο ίδιο επίπεδο ξεφτίλας που είναι η τηλεόραση. Είναι παράσιτα! Άσχετες κυρίες που γράφους ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι"!

Για την Μαρία Μπεκατώρου: "Είναι μια όμορφη ξανθιά κυρία που τόσα χρόνια πέρασε απαρατήρητη. Τη βρήκαμε ξαφνικά. Πετάει κάτι χαζομάρες που είναι νόστιμες. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει αν τις πετάει επίτηδες για να ακουστεί ή όχι. Επίτηδες θα έλεγα ότι το κάνει η Μενεγάκη".

Για την Eurovision: "Είναι ένα χαζοπανηγυράκι που αν το πάρεις σοβαρά, χάθηκες."
πηγή: Zappit.gr

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. οσα δεν φτανει η αλεπου, λεω εγω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. koitaxte..toulaxisto ermineftika den tous les kai kalous ithopoious...toulaxisto o kapountzidis epilegeis rolou gia afton konta sti pragmatikotita , as poume den parousiazei to eafto tou os zen premie. omos kai aftos kai o romas den ine kai oi kalyteroi ithopioi. Papakaliatis pali, ego den eimai fan, omos oi seires tou eixan apixisi toulaxisto stis gynaikes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8a arxisei ekpomph me ton mylwna , ta paidia tis nyxtas sto kontra channel!! den exei anakoinw8ei akoma wra-mera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ /ΓΙΑ ΚΑΚΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ Η ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΕΙ /ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΜΑΜΙΣΗΧΡΟΝΟ ΠΟΥΛΑ ΠΟΛΥ Η ΚΑΚΙΑ /ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΜΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΑ/ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μιλαει ο Ζερβος δημιουργος ταινιων οπως ¨Σπουνοπετρα" και "Βιτσια γυναικων" για πατο,ε,οχι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !