Φραστικό επεισόδιο Ρούλας-Μουτσινά?

Χρηστος Γ
6
Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν μέσα από υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού της Κάντζας, πρίν από λίγες ημέρες υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον παρουσιαστή της εκπομπής Δέστε τους και την προϊσταμένη του. Ο ακριβής λόγος παραμένει άγνωστος, ωστόσο επίκεντρο της εσωτερικής διαμάχης που φέρεται να έχει ξεσπάσει ήταν η ίδια η εκπομπή του Μουτσινά, από την οποία μάλιστα ο αρχισυντάκτης απείλησε με παραίτηση. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Ρούλα ήταν τελικά εκείνη που παρενέβη για να μην υπάρξουν χειρότερες εξελίξεις στην συγκεκριμένη εκπομπή, ωστόσο από μόνο του το θέμα προκαλεί πολλές απορίες, αφού το Δέστε τους, μπορεί να μην σκίζει σε τηλεθέαση, ωστόσο παρουσιάζει μια μικρή αλλά σταθερή άνοδο σε νούμερα. Την συγκεκριμένη είδηση έφερε στο φως η εφημερίδα Espresso.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. την ειδηση στην εσπρεσο εβγαλε ο μελλας ο οποιος εχει αφεντικο τον ευαγγελατο στα σαιτ του ο ευαγγελατος ειναι αντρας της τατιανας και το δεστε τους σκιζει την τατιανα!
    μετα απ'ολα αυτα βγαλτε συμπερασματα για το κατα ποσο ειναι αληθινο ολο αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Poios Mellas re pedia; H Matina Papaxristoudi to ipografi. Ti sas ekane o Mellas ke toy ta xonete;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6:23 μ.μ.
    o mellas doulevie stin espreso...ola ta alla einai gia na exoume na leme...
    kai as ypografei i papaxristoudi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βλακειες,ιντριγκα κανονικη,η μενεγακη που κολλαει???,ο μουτσινας εχει τις καλυτερες σχεσεις με την ελενη.Απο κει να καταλαβετε ποσο αξιοπιστο ειναι το ρεπορταζ.Οτι θελουν λενε ορισμενοι,ασχετο αλλα για να δειτε οτι γραφουν ετσι μονο για να γραψουν ,σημερα η ελενη εκανε αφιερωματικο βιντεο στην καλεσμενη της και ενω επαιξε κανονικα, καποιο σαιτ ειπε οτι η ελενη επαθε σοκ που δεν επεσε το βιντεο,οτι του φανει του λολοστεφανη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΜΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΑΣ /Η ΕΛΕΝΗ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΜΗΛΑ Ο ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ ;;;;;;ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΥΤΣΙΝΑ ΣΑΝ ΚΑΥΓΑΤΖΗ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ /ΕΧΟΥΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΚΑΙ ΚΟΡΟΜΗΛΑ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !