Ετοιμάζει την Πάττυ αλά Ελληνικά !

6
Μετά τη ''Ζωή της άλλης'' και την αναμενόμενη ''Πρωτοβάθμια εξίσωση'', άλλο ένα δύσκολο όσο και ενδιαφέρον project ετοιμάζεται να αναλάβει ο δαιμόνιος σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης : Την ''Πάττυ'' στην ελληνική της μεταφορά από το εξωτερικό...Aπό τις αρχές της σεζόν συζητιόνταν στο Mega, ήθελαν όμως πρώτα να δουν την ανταπόκριση της σειράς από τους τηλεθεατές...Τώρα που είδαν το τεράστιο ''ρεύμα'' της μικρής, αποφάσισαν να το προχωρήσουν με ''τιμονιέρη'' τον μετρ του είδους Αρβανίτη.

Τώρα, ο σκηνοθέτης που αναμένεται σύντομα να ολοκληρώσει τη ''Ζωή της άλλης'', αναζητά ηθοποιούς για να στελεχώσουν το νέο του εγχείρημα ενώ αιχμή του δόρατος για την ''αναζήτηση'' αποτελεί η μικρή που θα ενσαρκώσει την Πάττυ.

Βέβαια, το ερώτημα είναι αν μετά από την τόσο μεγάλη επιτυχία του αυθεντικού αν θα θέλουν οι τηλεθεατές να δουν το ακριβώς ίδιο σε ελληνικό ; Γιαυτό ακριβώς ίσως υπάρξουν και κάποιες βασικές αλλαγές χωρίς όμως να αλλάζει το βασικό κόνσεπτ.
tvzapping


Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. βλακείες μετά από τόση διαφήμιση και τέτοια νούμερα στις ηλικίες που απευθύνεται δε νομίζω να έχει νόημα να ξαναπαιχτεί με ελληνικό σενάριο θα πατώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΓΩΣΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΑΞΙΔΗ ΑΛΛΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ 5% ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΟΥ ΔΙΝΩ 5% ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΠΙΘΑΝΤΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΔΤΣΚΟΛΟ Ως ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ 4 ΩΡΕΣ - 6 ΩΡΕΣ ΜΑΧ.

    ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΔΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΕΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ.

    Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αναρτηση αυτη ειναι απο το tvzapping υπάρχει πηγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ανάρτηση εχει 22 like μαζί με το δικό μου!Ακόμα δεν την ετοίμασε ο άνθρωπος την σειρά & κάνετε έτσι;Και επιτέλους κάτι τελείως διαφορετικό στην Ελλάδα!Άντε τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η ιδεα ειναι εκπληκτικη μπορουν πολλα παιδια να παρουν μερος και να γυριστει η σειρα της παττυ στα ελληνικα με παιδια ελληνες...ειναι τελειο...να το κανετε και επισης καντε καστινκς για να παιρνουν μερος για τους ρολους! θα ειναι φανταστικο εκ μερους ολης μου της ταξης, μην πω ολοκληρου του σχολιου μου σας υποστηριζουμε να το γυρισετε! καλη επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ καλη η ιδεα αλλα ποτε θα ετοιμαστει η σειρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !