Χριστίνα Λαμπίρη:«Με ενοχλεί η οικειότητα της τηλεόρασης»

5
Η παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη δεν απολαμβάνει καθόλου την υπερβολική οικειότητα που έχουν τα πρόσωπα της τηλεόρασης και την ενοχλεί που ο καθένας κρίνει τον άλλον, χωρίς να βγάζει τον εαυτό της απ’ έξω. «Με ενοχλεί η οικειότητα που έχουμε αποκτήσει ο ένας με τον άλλον λες και κάνουμε παρέα κι έξω. Με ενοχλεί που όλοι κρίνουμε τους άλλους και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου. Ναι, ζητάω από τους καλεσμένους να το κάνουν. Ναι, τα κάνω όλα αναπαραγωγή, ναι, ζω από αυτή τη δουλειά και ναι, προσπαθώ να την κάνω όσο καλύτερα μπορ. Όποιος κάνει κάτι άλλο, ένα βήμα μπροστά!»

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ε τότε βρε Λαμπίρη κάνε την αλλαγη και πρότεινε κάτι αλλο. Τι φοβάστε? Μη πέσουν τα νούμερα? Ποσο ακόμη πρέπει να πέσουν δηλαδή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΙΑ ΜΙΛΑΕΙ!!!! Η ΚΛΩΝΟΣ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΒ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΑΓΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 10-1 ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥΜΟΥ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΕΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΤΗΝ ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ,ΚΑΙ ΟΙ 10-1 ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΧΤΕΣ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ Η ΤΗΝ ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΠΑ ΜΕ ΜΠΙΚΙΝΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΑΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΝΑ ΑΛΟΙΦΟΝΤΑΙ ΛΑΔΙΑ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΗΤΑΝ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΣΕΞΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΕΞ.ΜΟΥΓΚΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MA TO PROBLHMA TOYS HTAN H ELENH AYTHN H8ELAN NA BGALOYN APO THN TB TWRA PIA EINAI OLOFANERO /GIAYTO TWRA MOYGKA STHN STROYGKA GIA TOYS APENANTI / TOYS ENOXLOYSE H ELENH GIATI GELOYSE EKANE PLAKES KAI ELEGE ME XARITOMENO TROPO APORIES ALLA SEBOTANE TON EAYTO THS KAI TOYS THLE8EATES XARIZONTAS TOYS GELIO KAI 3 WRES MES THN XARA?????KAI DEN TOYS ENOXLEI H TOSH KAKOH8EIA O JEPESMOS TO STHMENO REALITI H XYDAIOTHTA H MIZERIA KAI TO JEPOYLHMA TWN PANTWN GIA THLE8EASH !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re lampiri tha mas trelaneis pali???ade na to ksanapoyme..esy nomizeis oti eisai kapoia alli..den ekigeitai alliws...alla ola edw plirwnodai...pio xamila pleon den paei i ekpobi soy...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !