Tεράστια παραγωγή για την Kylie Minoque

Χρηστος Γ
0
Εμπνευσμένη από το μιούζικαλ «Spiderman» και με την εξέδρα να κοστίζει περίπου 19 εκατομμύρια ευρώ, η Kylie Minogue επιστρέφει στις περιοδείες, με το παγκόσμιο ταξίδι της να ξεκινά τον Φεβρουάριο από την Δανία!

Η «Les Folies Tour» θα είναι ένα σόου υπερπαραγωγή, που θα εκτυλίσσεται στην πιο πολυδάπανη σκηνή που έχει στηθεί για συναυλία: θα αποτελείται από 1.000 κομμάτια που θα ενώνονται για να σχηματίσουν μια καρδιά, ενώ θα διαθέτει 7 ασανσέρ, 30 σιντριβάνια και τεχνητό καταρράκτη! Μάλιστα, οι πρώτες θέσεις ονομάζονται «splash zone»... Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Το στήσιμο έχει αναλάβει η ομάδα που επιμελήθηκε το ξενοδοχείο «Bellajio» του Λας Βέγκας, ενώ οι υπεύθυνοι του πάρκου Disney στην Καλιφόρνια επιμελούνται στο σύστημα χάρη στο οποίο η Kylie θα... πετάει πάνω από τα κεφάλια των θεατών.


Η Αυστραλή σταρ θα ξεσηκώσει τον κόσμο παρέα με 10 χορευτές, 8 ιπτάμενους ακροβάτες, 5 μουσικούς και 2 κοπέλες για φωνητικά, ενώ για την υπερπαραγωγή θα χρειαστούν 200 κοστούμια, 120 τεχνικοί και 10 νταλίκες που θα μεταφέρουν τον εξοπλισμό.

Η πρεμιέρα της «Les Folies Tour» θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου στο Έρνινγκ της Δανίας, θα ακολουθήσουν 35 συναυλίες επί ευρωπαϊκού εδάφους μέχρι τα μέσα Απριλίου και στη συνέχεια θα πάρει σειρά η Ιαπωνία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !