Mediαμα: Η επανάσταση του αυτονόητου (18/1/2011)

24

Η επανάσταση του αυτονόητου σ' αυτή τη χώρα μπορεί κάποτε να αρχίσει κι από τα πιο απίθανα πράγματα. Το θέμα είναι να γίνει η αρχή. Και οι πρόσφατες δηλώσεις της Έλενας Ακρίτας για την Ρούλα Κορομηλά  και το Big Brother προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται.
Η γνωστή δημοσιογράφος ,ερωτηθείσα για τη Ρούλα Κορομηλά και το ριάλιτι που παρουσιάζει, υποστήριξε το αυτονόητο. Το Big Brother είναι σκουπίδι -όπως και το Next Top Model- και η παρουσιάστρια του δε μπορεί παρά να συνιστά τον καθρέφτη του. Κάθε διαχωρισμός ανάμεσα στα δυο πιο βασικά συστατικά ενός προγράμματος, το concept και τον παρουσιαστή, στερείται ουσίας και περιεχομένου και επομένως χρησιμεύει είτε απλά για να περνάει η ώρα, είτε για... δημόσιες σχέσεις.
Ένας μέσος νοήμων τηλεθεατής προβαίνει ασυναίσθητα στην παραπάνω ανάλυση και συνεπώς δεν παραξενεύεται  από τα λεγόμενα της κυρίας Ακρίτα. Οι παρουσιάστριες όμως των εκπομπών καλόπιστης κοινωνικής κριτικής και τα ''εκλεκτά'' τους πάνελ είναι φυσικό να ιντριγκάρονται από τις δηλώσεις αυτές, από τη στιγμή που τηλεπερσόνες όπως η Ελένη Μενεγάκη και η Ρούλα Κορομηλά αποτελούν ,έστω και υποσυνείδητα, τα είδωλα τους. Βγάζοντας ,λοιπόν, στη σέντρα αυτές τις δηλώσεις, στην πραγματικότητα επιχειρούν να προστατεύσουν τους ίδιους τους τους εαυτούς και τα -μάλλον ανεκπλήρωτα- όνειρα που τρέφουν. Γιατί αν είχαν ως δημοσιογραφικά πρότυπα το Σταύρο Θεοδωράκη, τον Κώστα Χαρδαβέλλα  ή τον Παύλο Τσίμα ... ε δε θα σοκάρονταν κιόλας από την κριτική που άσκησε μια κυρία για μια άλλη κυρία που δεν καθιερώθηκε ούτε για τις έρευνες και τα αξιόλογα ρεπορτάζ της ούτε για τις ποιοτικά ψυχαγωγικές εκπομπές που παρουσίασε, αλλά για ορισμένα εμπορικά show και  πρωινάδικα που επιμελήθηκε, άλλα με μεγαλύτερη κι άλλα με μικρότερη επιτυχία.
Στο πλαίσιο της επανάστασης του αυτονόητου μπορεί να ενταχθεί και η πρόσφατη συνέντευξη του Αποστόλη Παπανικολάου, διάσημου φωτορεπόρτερ και δίχως αμφιβολία γνώστη του καλλιτεχνικού γίγνεσθαι. Ο κύριος Παπανικολάου ερωτηθείς για  ειδύλλια αναγνωρίσιμων ηθοποιών, τραγουδιστών και τηλεοπτικών αστέρων, δε δίστασε να ''ξεσκεπάσει'' όσα από αυτά δε θεωρεί αληθινά. Με δεδομένο ,άλλωστε, ότι  ''Ο πραγματικοί έρωτες είναι στις κάμαρες και όχι στις κάμερες'' ( Λάκης Λαζόπουλος), μπορεί ο καθένας να καταλάβει ότι όλα τα άλλα είναι για να γεμίζουν τα lifestyle περιοδικά τις σελίδες τους και να απασχολούνται οι αργόσχολοι.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΕΠΤΑ'' ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΕΡΗ...


μιντιάκιας 11
greekfournaris@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

24Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ενταξει η Ρουλα ειναι μια καλη παρουσιαστρια φωτεινη και ομορφη αλλα μην ανρηθουμε οτι παντα ειχε μια ψιλοτρας πλευρα που αν την χρησιμοποιει αν δεν την μαζεψει καποιος .Αρα λιγη προσοχη θελει να μην το γυριζει στο τρας ,δεν νομιζω οτι το χρειαζεται.ουτε οτι την ωφελει ιδιαιτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. monos enas anohtos mporei na pistrepsei oti o xatzigiannis kai h makrupoulia einai zeugari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @6:29 kai omos file einai zavgari !!! An thes na pistepseis afton ton ilithio pou milise sto Epta tote provlima sou !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PROS MIDIAKIA ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΗΘΟΣ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ/ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΒ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΤΒ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣΤΑ ΣΤΑ ΣΟΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΚΡΙΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΓΟΒΑ ΣΤΙΛΕΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΡΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΙΑΝ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑΝ /ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΔΕ ΑΥΤΟ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΑΣ ΜΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΟΣ ΑΠ"ΤΟΥΣ ΙΣΟΥΣ /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tι ηλιθιος ο συγκεκριμενος δημοσιογραφος .Αν αυτοι οι δυο θελουν να λενε οτι ειναι ζευγαρι εστω για λογους προβολης τι στον κορακα τον νοιαζει αυτον;Ειδικα για ενα ατομο τοσο γλυκο και χαμηλων τονων σαν τον Χατζηγιαννη .Τι ηλιθιοι που ειστε μερικοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυσικα και ειναι ζευγαρι. Η ειδηση βγηκε πρωτα στην Κυπρο και μετα στην Ελλαδα και αυτος ηταν και ο λογος που το πιστεψα αμεσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΡΕΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 7:25 siga min ta xei... kai siga min ta xoun oi alloi kai episis DEN MAS NOIAZEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν ξερω για τον ρεμο,(αν και εχω ακουσει πως ξεκινησε ολη η λασπη εναντιον του) αλλα ελεος με την μακρυπουλια,ο κυριος αυτος ειναι χυδαιος,ξερουμε γιατι τα ειπε,αντε γιατι καποιοι κρινουν εξ ιδιων.
    Βγαινει μια φημη και αντε μετα να την αλλαξεις,για αυτο λενε πιο καλα να σου βγει το ματι παρα το ονομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το έμαθε από το τηλέφωνο !

    Ημερομηνία: 18/01/2011

    Εξ απροόπτου...πιάστηκε ο Τάσος Νούσιας που ''σκίζει'' στο ''Νησί'' του Mega για το γεγονός ότι θα παίζει από τον Φεβρουάριο στο ''απέναντι'' κανάλι, τον ANT1 στη σειρά ''Χωρίς όρια'' η οποία έχει γυριστεί πριν από δύο χρόνια. Ο ηθοποιός δεν ήταν ενήμερος για την παράλληλη πορεία των σειρών τον επόμενο μήνα καθώς κανείς δεν τον πληροφόρησε- όπως ίσως θα όφειλαν καθώς στο ''Χωρίς όρια'' είναι πρωταγωνιστής- για τα νέα δεδομένα και μια μικρή έκπληξη την πήρε όταν έμαθε για το γεγονός από δημοσιογράφο...

    Τουλάχιστον οι δύο σειρές δεν θα παίζονται παράλληλα καθώς η μία παίζεται Δευτέρα και η άλλη θα παίζεται Τρίτη...Τότε να βλέπαμε τι θα έκαναν...

    tvzapping

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. sorry h akrita me pio dikaiwma krinei?

    as koitaksei ligo th sapounopera ths kai as afhsei th roula..eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. egw to eipa kai x8es gia remo kai xatzhgiannh... den ginetai autoi oi duo na exoun st alh8eia sxesh me gunaika...
    ps.. kanw la8os h se parapanw sxolio oi le3eis "glukos" kai "xatzhgiannhs" mphkan oi mia meta thn allh..? xaxaxa
    to akousame ki auto edw pera...

    ps: den exw kanena provlhma me tous gay, arkei na mhn exoun ki autoi me ton eauto tous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ειπαμε κρινουμε τους παντες απο τα νουμερα,κανεις νουμερα αξιζεις δεν κανεις εισαι μηδενικο.Τα μυστικα ειναι ενα σαχλο καλογυρισμενο σιριαλ με πολυ συμπαθεις ηθοποιους,που εχει την τυχη να παιζεται στο μεγκα.Για μενα δεν αντεχεται ενα εργο τοσα χρονια,εχει καταντησει γελοιο με κωμικοτραγικες σκηνες,αλλα ποια ειμαι εγω να κρινω???.Παντως η ακριτα σαν ηθοποιος ειναι χειροτερη απο πολλες, ευτυχως το καταλαβε και εγκατελειψε νωρις το εγκλημα.Ας οψεται η ποιοτητα που λεει οτι υπηρετει,για αυτο κρινει την ρουλα και την καθε ρουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Ακριτα ας κοιταξει καλυτερα τα προγραμματα του καναλιου της τις Παττες τις Απατες και μετα ας μιλησει και για τα αλλα καναλια!!!

    Ο Καπουτζιδης ειπε κατι πολυ σωστο προχθες στο βλαχοζευγαρο οποιος τον ακουσε θα καταλαβαινει τι εννοω!
    Δεν γινετε να προσβαλουν ετσι ανθρωπους υποτιθετε οτι αυτοι ειναι και της ποιοτητας παναθεμα τους!
    Και δεν εννοω μονο αυτα που ειπε γαι την Ρουλα αλλα και γι'αυτους που συμμετεχουν στο παιχνιδι,απο που κι'ως που λεει καποιον σκουπιδι???ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ αυτη που αθ το κρινει αυτο???
    Θα επρεπε να μιαλει καλυτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τι σχεση εχουν οι παικτες του μπ.μπ. με το "σκουπιδια" σιγα μην τους ειπε και ..."σκουλικια" για το προτζεκτ μιλησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 10:33 Μα το θεμα ολων δεν ηταν οτι μπηκαν ατομα χαμηλου επειπεδου στο ΒΒ? Ετσι δεν ελεγαν ολοι μολις ξεκινησε? Και μονο που μιλας ετσι για καποια ατομα οποια και να ειναι αυτα δειχνει ποσο καβαλημενος εισαι! Μεχρι και αυτοι στο Σταρ που τετοια ατομα με αυτα τα χαρακτηριστικα κατακλυζουν τις εκπομπες τους βγηκαν να πουν οτι το θεωρουν trash και δεν κοιτουν τα χαλια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εντωμεταξυ πως ειναι δυνατον να μιλουν για χαμηλο επιπεδο οταν τον αλλον δεν τον ξερεις καν!!!
    Τι να πει κανεις!
    Καλα για το σταρ ειναι οτι του φανει ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ δεν μπορουν να μιλανε,εκει ειναι που τα παιρνω!
    Δεν ειναι δυνατον να λες σκουποιδι το Β.Β και την ιδια στιγμη να μου παιζεις ολες τις βυζιτ...ς της τβ!
    Δηαλδη αυτο ειναι αν μη τι αλλο προκλητικο!και δε ειμαστε χαζοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ασε που το Β.Β σε σχεση με αυτα που ελεγαν αποδειχτηκε οτι ειναι παιδικη χαρα ειδικα σε σχεση με αλλα ριαλιτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έλεος//Χέστηκα αν τα έχουν ή δεν τα έχουν.Και γενικά δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ρε νικ τα θελεις τα μπινελικια????τι πεταγεσαι??? καποιοι λενε την γνωμη τους εσυ τι τους απαξιωνεις,μετα σε βριζουν και σου κακοφαινεται.Κατσε να δουμε το αγιαζι τωρα και μη λες βλακειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Den vlepo xamilo epipedo stous paixtes, an sygkrino me to epipedo ton eidiseon tou Star, theoro to epipedo ton paikton tou B.B idiaitera anevasmeno.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !