Απίστευτο… Τώρα βγήκε το ipad στην Ελλάδα

4
ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
Και καθυστερημένο και με καπέλο!!
Κι όμως είναι αλήθεια! Η εμπορική πρεμιέρα του ipad της Apple στην Ελλάδα ήταν μόλις χθες… δέκα μήνες μετά την επίσημη πρεμιέρα της συσκευής «ταμπλέτας». Κι αν νομίζατε πως η συσκευή ήρθε με μικρότερη τιμή, κάνετε μέγα λάθος! Το iPad διατίθεται στην ελληνική πραγματικότητα σε δύο εκδόσεις, όπως αναφέρει η εταιρία σε επίσημο δελτίο τύπου. Από την μία με δυνατότητα σύνδεση σε ασύρματο δίκτυο WiFi και από την άλλη με δυνατότητα σύνδεσης σε ασύρματο δίκτυο WiFi και παράλληλα με σύνδεση 3G, δηλαδή δικτύου κινητής τηλεφωνίας τρίτης γενιάς. Για την πρώτη έκδοση η ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλουν 529€ ή αν θέλουν περισσότερο χώρο μέχρι 739€, ενώ όσοι θέλουν την δεύτερη θα πρέπει να σκάσουν έναν ολόκληρο βασικό μισθό… δηλαδή 639€ ή για περισσότερο χώρο και περισσότερες ταινίες 839€!

 Η τιμή είναι ιδιαίτερα αυξημένη, δεδομένου ότι η ίδια συσκευασία στην Γερμανία κοστίζει από 499€ για απλό WIFI και από 599€ για WIFI+3G.

Δείτε πόσο κάνει το ipad σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της εταιρίας σε 5 χώρες της Ευρώπης…

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. αρε ελλαδα και μετα μου θέλεις να πας και μπροστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο θέμα της ημερομηνίας κυκλοφορίας (που είναι απαράδεκτη), η απόφαση ήταν και είναι πάντα της ίδιας της Apple. Στο θέμα της τιμολόγησης, αυτό είναι θέμα της ελληνικής αντιπροσωπείας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα των διαστροφικών τους τιμών, είναι το ότι ενώ στην Αγγλία μέσω του Amazon.co.uk, τα ακουστικά της Apple (τα original, όχι μαϊμού) κοστίζουν £4 (δηλαδή, γύρω στα €5), εδώ μου ζητούσαν ούτε λίγο ούτε πολύ, €40 για τα ίδια ακουστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τώρα καταλάβατε ότι η Apple μας έχει λίγο πολύ χε@#$%&#ς και σαν αγορά αλλά και γενικότερα.Σε λίγους μήνες πάντως βγαίνει το καινούριο iPad που είναι καλύτερο από αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mas exei entelws xesmenous i apple kai emeis pigainoume k pswnizoume san ta zwa ta kwlo i-phone pou siga to tilefwno pia... apla einai pswne

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !