Eurovision 2011:Δισκογραφική εταιρεία κατα ΕΡΤ

6
Νέος πόλεμος έχει ξεσπάσει στην Eurovision αυτή τη φορά από γνωστή δισκογραφική εταιρεία, η οποία μάλιστα έχει ήδη καταθέσει ένσταση για την νομιμότητα του τρόπου της επιλογής των καλλιτεχνών.
 Διαβάστε το δελτίο τύπου της εταιρείας «Oxygen Music – 4Music»: 
Η ΕΡΤ Α.Ε. η οποία αποτελεί δημόσιο νομικό πρόσωπο και τη λειτουργία της συντηρούν οι Έλληνες με το ανταποδοτικό τέλος που πληρώνουν,αποφάσισε φέτος χωρίς επίσημη ανακοίνωση με όρους, κριτήρια και προϋποθέσεις ,να κινηθεί με αδιαφανείς διαδικασίες για την επιλογή του εκπροσώπου και του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision 2011.
Η ΕΡΤ Α.Ε. δεν επέτρεψε στην εταιρεία μας να υποβάλει τη διεθνών προδιαγραφών συμμετοχή της, τόσο από πλευράς ερμηνεύτριας όσο και από πλευράς δημιουργών(ερμηνευτές : Sofia Berntson feat Apollon) και ούτε καν μπήκαν στον κόπο οι υπεύθυνοι της να την ακούσουν. Πολλά ερωτηματικά υπάρχουν για τα κριτήρια επιλογής της ΕΡΤ ως προς τους τραγουδιστές και τα τραγούδια που θα συμμετάσχουν καθώς και για τον λόγο τον οποίο αποκλείστηκε η δική μας δισκογραφική εταιρεία από την διαδικασία. Η ΕΡΤ φρόντισε επιμελώς να κρατήσει ένα πέπλο μυστικότητας στη φετινή επιλογή χωρίς να δημοσιεύσει επισήμως τη διαδικασία επιλογής και χωρίς να θέσει συγκεκριμένα κριτήρια και ημερομηνίες. Φαίνεται πως κάποιους ενοχλεί να δίνεται στο ελληνικό κοινό η δυνατότητα επιλογής και δεν ήθελαν τη συμμετοχή στη διαδικασία αναγνωρισμένων διεθνώς καλλιτεχνών, παρά μόνο κάποιον "ημετέρων"....
Εμείς ήδη καταθέσαμε ένσταση για την νομιμότητα του τρόπου της επιλογής και περιμένουμε την επίσημη απάντηση της ΕΡΤ.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. nwris ksekinisan ta paratragouda gia thn eurovison fetos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαμος φετος με την Eurovision εχει πολυ πλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιοι ξεχνούν πως είναι μέρος του προβλήματος που λέγεται χρεος της χώρας. Με τις πράξεις τους και τις ενέργειές τους -πριν λίγα χρόνια- συνέβαλαν ώστε να δημιουργηθεί έλλειμα στην ΕΡΤ, και άλλου. Ας συμμαζευτούν φέτος όλες αυτές οι αδελφές ψυχές κι άς θυμηθιούν τι τράβηξε πέρσι ο φουκαράς ο Αλκαίος. Με τρεις κι εξήντα που του έδωσαν έφτασε στον τελικό. Ρώτησαν τον Ελληνικό λαό, που δίνει το ταληράκι του κάθε μήνα αν θέλει τέτοιες φανφάρες και φέτος; Κρα κάνουμε για να μαζέψουμε ένα ευρουλάκι κι αυτοί σκέφτονται να το ξωδέψουν πριν την ώρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. i gnomi mou einai oti kati pseutokoyltouriarides,dilonan prin xronia oti sixainontan tin eurovision,kai tr einai stin kritiki epitropi....e dn eipe kaneis oti dn prepei na paei ena neo paidi,alla to paidi auto na xei kai ligo talento etsi.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. nomizw oti ta paidia mia xara talento exoun mias k exoun diakri8ei apo to kosmo ekei pou htan to ka8ena! dn katalavainw gt na epirreazomaste apo tin apopsi enos xazokanalou (star) k na krinoume oti to olo thema einai realitotragoudistes...k sti teliki dn eida kana megalo onoma na kaigetai na paei eurovision! lefta dn yparxoun gia na stiri3oun onomata emveleias opws prin xronia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ne na sou po kati oloi autoi exoun kanei kariera???? OXI!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !