Χαριτάτος:Βλέπω το Dancing with the stars και πονάνε ήδη τα πόδια μου και η μέση μου

14
Kατά τη διάρκεια της εκπομπής «10 με 1 μαζί» διάφορα βίντεο μέσα στα οποία ήταν και στιγμιότυπα από το «Dancing with the stars» ο Σπύρος Χαριτάτος σχολίασε πώς φαντάζεται τη δική του συμμετοχή.
«Βλέπω το «Dancing with the stars» και πονάνε ήδη τα πόδια μου και η μέση μου» σχολίασε γελώντας ο γνωστός παρουσιαστής ο οποίος όπως έχει ήδη δηλώσει δημόσια πρόκειται να συμμετάσχει στο «Dancing with the stars ΙΙ».

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. As min dexotan tin protasi !!! Alla twra tha mou peite tha petaksei etsi efkola na tin efkairia na fanei kalos sta matia tou kosmou ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. anti na to ekane auto,eprepe na bgei kai na milisei...an milage ilikrina tote o kosmos tha allaze gnomi.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mπορει καποιος να του πει οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ;Εχει ενα υφος οτι ειναι τουλαχιστον ο πρωτος ξαδερφος του Κλουνει .Μια συμπαθητικη φατσα ειναι ,ωραιος καμια σχεση .Αμαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αλλος στην εκπομπη ναι ειναι ομορφος .Αυτος οχι .Και μου την σπαει οτι εχει ενα υφος οτι ειμαι ο παιδαρος και το ξερω και με κυνηγανε ολες.Εγω και ο Μπραντ πιττ τουλαχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. simfono mazi sou!!! ante gt me tin poli tou kakomiria mas eprixe!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΑ ΣΕ ΤΗΛΕΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΛΕΛΗ ΤΟΥ ΣΤΑΡ /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χθες ειχαν την χρυσλα που τους κατηγορουσε οτι η κακια τους συμπεριφορα ηταν η αιτια που εφυγε η αργυρω.Ετσι ειναι αν δεν γλιψεις δεν κανεις κολοτουμπα εισαι ξεγραμενος απο το συστημα.Κακως η μενεγακη δεν ακολουθει αυτην την τακτικη να δεις για ποτε θα αλλαζε ο μαλελης στο αψε σβησε, θεα θα την ανεβαζε θεα θα την κατεβαζε, αυτος και ολο τοσταρ,μονο η μελετη τα μαζεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H EΛENH ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΠΙΑΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΟΤΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑ/ ΚΙΑΥΤΟ ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ ΤΗΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ /ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαρα που θα κάνει όταν δει 9 σχόλια για αναρτηση που τον αφορα... Αντε ακόμη ένα κι απο μένα να γίνουν διψήφια, γιατί πολύ μονοψήφιο είδε τώρα τελευταία(ειδικά στο 15-44).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εχεις δικιο αλλα αυτο δεν τησ κανει καλο ο κοσμος εχει επηρεαστει απο αυτα που της προσαπτουν.Χτες σε σοβαρο σαιτ αλλη μιλησε απο το πανελ της, της ελενης το χρεωσαν.Το κανουν συνεχεια.Ο χαριτατος καλα κανει, η δουλεια αυτη δεν θελει εγωισμους.Σημερα γραψαν οτι ερωτοτροπουσε με τον λουκακο επειδη ηταν ευγενικη μαζι του.Καποιοι επηρεαζονται απο την λασπη διαβαζουν μονο την αναρτηση και δεν μπαινουν στο κοπο να δουν τι λεει στα βιντεο που δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που της φορτωνουν.Οι καραμεροι εχουν ηδη αλλαξει το κλιμα υπερ τους, καλα κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 10:16 μ.μ.
    MALLON ESU ALLA NOUEMRA KOITAS PERASTIKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΕΛΕΝΗ /ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ !ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΖΗΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΒ ;;;;ΑΡΚΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ /ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10.33 εγω βλέπω τα νούμερα που έχουν όχι τα νούμερα που θα ήθελες εσυ να έχουν.. Στα νεανικά όταν κάνουν 13αρι αανοίγουν σαμπάνιες... Και μη μου πείτε μούφες για τα νεανικά, γιατί τι Fresh κανάλι είναι ο ΑΝΤ1?Ας κάνει τότε το σύνθημα oooold.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !