Κατερίνα Παπουτσάκη:Προτιμώ να δουλέψω στην λαϊκή παρά να ξαναπαίξω την Βουγιουκλάκη

9
την Αλίκη Βουγιουκλάκη, οι κριτικές των Μέσων ήταν τόσο σκληρές, που η ίδια έφθασε στο σημείο να επισκεφθεί ψυχίατρο. «Τις έριξα τις επισκέψεις μου στον γιατρό, την μαύρη περίοδο που έπαιζα την Βουγιουκλάκη. Η αλήθεια είναι ότι με ζόρισε πάρα πολύ όχι ακριβώς η ίδια η επιλογή, αλλά αυτά που έφερε αυτή η επιλογή. Και πιστεύω ότι όποια γυναίκα υποδυόταν την Αλίκη και καλούνταν να κάνει αυτό, θα το περνούσε αυτό οπωσδήποτε».
Και μια και - μετά την Αλίκη Βουγιουκλάκη - τώρα υποδύεται μία μανάβισσα, που ξέρει καλά από φρούτα και λαχανικά, ο οικοδεσπότης της εκπομπής την ρώτησε εάν πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ και εάν ξέρει πόσο στοιχίζουν τα φρούτα και τα λαχανικά. Μάλιστα, την έβαλε να τοποθετήσει ταμπελάκια με τιμές σε έναν υποτιθέμενο πάγκο λαϊκής, για να δει εάν πραγματικά έχει ιδέα από το θέμα. Η Κατερίνα «πέτυχε» μόνο τις μελιτζάνες. Όλα τα υπόλοιπα ζαρζαβατικά τα έκανε λάθος. Στο τέλος, αποκάλυψε ποιος γεμίζει το ψυγείο του σπιτιού της: «Στο σπίτι μου ψωνίζει η….Ντανιέλα», εννοώντας την οικιακή βοηθό....

Η πρωταγωνίστρια απάντησε σε ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου για το πώς βλέπει η ίδια την εμφάνισή της: «Είχα τρελό κόμπλεξ με την μύτη μου, γιατί έχει ένα κοκκαλάκι στην μέση, το οποίο στην πορεία αγάπησα, απλά μέχρι να το αγαπήσω, πέρασε πολύς καιρός…»
Για τις σχέσεις της δήλωσε ότι η ίδια δεν έχει απατήσει ποτέ σύντροφό της, αλλά έχει «φάει… κέρατο»: «Έμαθα ότι με κεράτωνε ασυστόλως, αλλά είχαμε χωρίσει. Το έμαθα μετά δηλαδή. Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα τα ακατάληπτα. Η αλήθεια είναι ότι θέλω πολύ να είμαι σε μια σχέση, μία σοβαρή σχέση, αλλά δεν θεωρώ ότι απαραίτητη προϋπόθεση γι’ αυτό είναι ο γάμος».
Αν και στην νέα της κινηματογραφική δουλειά παίζει ξύλο με τον άντρα της, στην πραγματική της ζωή, δεν έχει χτυπήσει άνδρα. «Μόνο μία φορά που είχα τα νεύρα μου, είχα κλωτσήσει το γραφείο που είχα μπροστά μου. Μέχρι εκεί έχω φτάσει».

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ειναι μια παρα πολυ καλη λυση, γιατι η αταλαντοσυνη σου κοπελα μου δεν εχει ορια πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχουν ένα κοινο αυτά τα δυο, τις ντοματες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αμεσως πεσατε πανω της να την φατε! μια χαρα ηθοποιος ειναι η κοπελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mia apo tis kaliteres. An akougan oloi tous krites den tha ypirxan ithopoioi. H mia atalanti i alli atalanti. An ypirxan tosi krites stin epoxi tis Bougiouklaki kai tis Karezi tha grafane ta idia pou grafoun simera jia tin Papoutsaki kai tin Zeta Makripoulia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και βεβαια υπηρχαν κριτικοι στην εποχη της Βουγιουκλακη που λεγαν οτι δεν ηταν το πιο ταλαντουχο ατομο .Και υπηρχαν και σχολια κοροιδευτικα γτ ειχε φτασει στα 30 κατι και επαιζε την μαθητρια και το κοριτσακι αλλα την Καρεζη κανεις ποτε δεν την ειπε αταλαντη.Ισα,ισα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην συγκρινουμε την Καρεζη με την Μακρυπουλια τωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαλια ηθοποιοι και οι δυο που αναφερατε. και φυσικα μη συγκρινουμε την Καρεζη με δαυτες. καλλιτεχνικη ιεροσυλια. ημαρτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Siga ierosylia. Aman pia den kanei na pei kapoios tin apopsi tou. Jia mena einai mia xara kai i Papoutsaki kai i Makripoulia. Jia kapoion allo mporei oxi. To idio isxyei jia olous tous ithopoious kai tous tragoudistes kai tous parousiastes. Se opoion den aresoune autes na vlepoune tis alles.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΡ ΚΑΙ Η ΚΑΡΕΖΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΞΙΝΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !