Η Ελληνίδα ''Πάττυ''

giannis avramidis
3

Προετοιμάζοντας με πιο χαλαρούς ρυθμούς πλέον το ''Σπιτι μου σπιτάκι μου'' για τον ΑΝΤ1 η Ρένα Ρίγγα σχολίασε την ''τούρκικη'' επέλαση που δέχομαστε αλλά και την επιτυχία της ''Πάττυ'' : “Έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε καλύτερα πράγματα από τους Τούρκους αρκεί τα κανάλια να δείξουν εμπιστοσύνη στους Έλληνες δημιουργούς και να προχωρήσουν σε γενναίες αποφάσεις. Ας αφήσουμε όμως τον Ονούρ, τον Κενάν και τους υπόλοιπους Τούρκους και ας εξετάσουμε το φαινόμενο της “Πάτυ” που κάνει πάταγο στις νεανικές ηλικίες".

Και συνεχίζει : "Έχω εδώ και πολύ καιρό έχω καταθέσει μία πρόταση στα κανάλια για την δημιουργία ενός σήριαλ με πρωταγωνιστές παιδιά του σχολείου και θέμα εφάμιλλο της “Πάτυ” προσαρμοσμένο όμως στην Ελληνική πραγματικότητα. Φυσικά θα έχει χορό και τραγούδι αλλά και καθημερινά προβλήματα ενώ ένας από τα βασικά θέματα θα είναι η συμβίωση των αλλοδαπών μαθητών με τους Έλληνες. Και τι κάνουν; Τούς δύσκολους! Θέλουν να παίρνουν τα πάντα έτοιμα και αφήνουν τους Έλληνες χωρίς δουλειά. ”...


"Αντί να αγοράζουμε σειρές από το εξωτερικό να εξάγουμε τις δικές μας, να ιδρύσουμε μία βιομηχανία και να τις πουλάμε, καλύτεροι είναι οι Τούρκοι; Είχα πει στον ΑΝΤ1 να προσπαθήσει να βγάλει έξω το “Άκρως οικογενειακόν”, καλή ιδέα μου απάντησαν αλλά πολύ φασαρία βρε παιδί μου....Για να το στηρίξεις πρέπει να φτιάξεις από το μηδέν τμήματα μεταγλώττισης, υποτιτλισμού, περιλήψεων, ας το αφήσουμε καλύτερα. Είναι λογική αυτή; Στο MEGA από την άλλη ήθελαν να διαπραγματευτούν τους “Δύο ξένους”, μία καταπληκτική σειρά βέβαια αλλά με την εξής δυσκολία. Θα καταλάβουν οι Γάλλοι ή οι Γερμανοί το ευφυολόγημα με τον Μητσοτάκη; Δύσκολο. ΄σε που δεν βάζουν και σε επανάληψη τους “Ευτυχισμένους μαζί”, τους κρατούν για να τους βάλουν μελλοντικά στο prime time....”

πηγή :tv zapping

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ma einai sovari i kyria??? Komodies thelei na steilei sto eksoteriko??? Den tairiazei to xioumor mias xoras me to xioumor mias allis xoras!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Egw symfonw poly me thn kyria kai pragmati tha arese se olous mas oxi mono na kanoume dika mas erga kai na mhn pairnoume etoima, alla kai na poulame pros ta e3w ta dika mas.Giati skefteite den tha itan poly wraio na phgainame kapou sto e3wteriko kai na vlepame mia elliniki seira?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω με την κυρια ομως θελει μεγαλη προσπαθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !