Το «Σπίτι Απ’ την Αρχή»στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

0
Το «Σπίτι απ’ την αρχή», το επιτυχημένο πρόγραμμα του Alpha, επιστρέφει με ένα ιδιαίτερο επεισόδιο, την Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011 στις 22:00. Η ομάδα της εκπομπής, με επικεφαλής την Σίσσυ Φειδά, αναλαμβάνει να ανακαινίσει τους χώρους τους οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού».
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι εθελοντικός σύλλογος, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στόχος του οργανισμού είναι στήριξη παιδιών τα οποία χρήζουν νοσηλείας εντός ή εκτός Ελλάδας, καθώς και η παροχή βοήθειας σε παιδιά που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης, ή εξωθούνται στην επαιτεία και την πορνεία. Επιπλέον, το «Χαμόγελο του Παιδιού» υποστηρίζει τις έρευνες για εξαφανισμένα παιδιά ή παιδιά θύματα απαγωγής, και συνδράμει τις οικογένειές τους.
Μία από τις σημαντικότερες δράσεις του συλλόγου είναι η φιλοξενία παιδιών σε κίνδυνο. Στα σπίτια φιλοξενίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» μένουν παιδιά εγκαταλειμμένα, κακοποιημένα ή παιδιά των οποίων το οικογενειακό περιβάλλον κρίθηκε ακατάλληλο από τις αρμόδιες αρχές. Όλα τα παιδιά φιλοξενούνται μετά από εισαγγελική εντολή και πολλών παιδιών η επιμέλεια έχει δοθεί στο Σύλλογο με δικαστική απόφαση....

Ένα από τα σπίτια αυτά ανακαινίζει το «Σπίτι απ’ την Αρχή». Στο σπίτι, το οποίο βρίσκεται στον Καρέα, διαμένουν 31 παιδιά. Η Σίσσυ Φειδά, ο Γιώργης Λαμπαθάκης και οι συνεργάτες τους έχουν μόλις τρεις μέρες στη διάθεσή τους προκειμένου να ανακαινίσουν τους εσωτερικούς και εξωτερικούς κοινόχρηστους χώρους του σπιτιού, έτσι ώστε να καλύπτουν αποτελεσματικότερα τις ανάγκες των παιδιών και να δημιουργήσουν ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον. Επιπλέον, η ομάδα, με τη βοήθεια φίλων, ετοιμάζει και μια επιπλέον έκπληξη για τα παιδιά.
Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, δήλωσε:
«Τα παιδιά και οι άνθρωποι του Οργανισμού ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’ εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους προς όλους τους συντελεστές της εκπομπής ‘Σπίτι απ’ την αρχή’ για την πολύτιμη βοήθειά τους στο να γίνει το Σπίτι μας στον Καρέα ακόμη πιο όμορφο και ζεστό για τα παιδιά μας. Κινήσεις τέτοιου είδους που σκοπό έχουν να ομορφαίνουν την καθημερινότητά των παιδιών, μας κάνουν να νιώθουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ευαισθησία και ζεστασιά, πρόθυμοι να σταθούν δίπλα στον αγώνα μας, και μαζί με τους οποίους μπορούμε να φροντίζουμε τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη».
Το «Σπίτι απ’ την αρχή» με τη Σίσσυ Φειδά επιστρέφει στον Alpha, την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, στις 22:00, για να μας συγκινήσει με την ευαισθησία του, να μας παρασύρει με το δυναμισμό του, να μας ενθουσιάσει με τη δημιουργικότητα της ομάδας του, σε ένα ιδιαίτερο επεισόδιο το οποίο έχει σαν στόχο να μοιράσει χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.
Αν θέλετε και εσείς να βοηθήσετε το «Χαμόγελο του Παιδιού», μπορείτε να συμμετέχετε εθελοντικά στις δράσεις του, να προσφέρετε τρόφιμα, είδη ένδυσης, σχολικά είδη ή χρηστικά αντικείμενα για τα σπίτια φιλοξενίας, ή να κάνετε μία δωρεά σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του συλλόγου. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα www.hamogelo.gr ή επικοινωνήστε με το 210 3306140.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !