Η ''Κυρία με τα φίλτρα'' ή ο ''γόης της ψωρωκόσταινας''?

Χρηστος Γ
6
Η αυτιστική ελληνική τηλεόραση,χρόνια τώρα,επιδίδεται στο προσφιλές της 'σπορ'.Τις κοκορομαχίες των δικών της 'παιδιών',με επακόλουθο την αναπαραγωγή αυτών,ελλείψει ιδεών και...χρήματος.
Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η σφοδρότατη κόντρα μεταξύ Σ.Διγενή-Σ.Παπαδόπουλου.Η αφορμή για τον τίτλο μας δόθηκε,όπως καταλάβατε,από 2 ειρωνικούς χαρακτηρισμούς που έχουν αφιερωθεί στα 2 αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα.Πως ξεκίνησε αυτό το 'λυσσαλέο' πινγκ-πονγκ κατηγοριών,ποτέ δεν έγινε αντιληπτό,ωστόσο αν ψάχνετε-και σας ενδιαφέρει-να κρίνετε και να διαμορφώσετε άποψη,κάθε ένα από τα 2 'στρατόπεδα' έχει δώσει αφορμές για να μην ταχθείτε μαζί του.ΠΑΝΤΑ,σε επίπεδο φημών!

Γιατί να ακούσω τη Σεμίνα?1)Γιατί είναι απορίας άξιο πως ενώ ο Σπύρος δηλώνει ότι η εκπομπή έχει υποστεί μειώσεις,ΔΕΝ γνωρίζει το κόστος της.Επίσης γνωρίζει πως η Σεμίνα είχε το διπλάσιο budget.....
2)Δεν χωρά στο 'μικρό μας μυαλό' πως μια εκπομπή πολιτισμού(sic τίτλος αντί γλέντι,μπουζούκια ή συναυλία) κόστιζε,μέχρι πέρσι.60.000 ευρώ!Ο Μίκης Θεοδωράκης πληρώθηκε για τα αφιερώματα?
3)Γιατί ποτέ κανένας δεν αποδέχθηκε την πρόκληση-πρόταση,το ''Στην Υγειά μας'' να γίνει εσωτερική παραγωγή της ΕΡΤ....
4)Γιατί-ίσως-ο Σπύρος λέει μικροψεματάκια ή μπερδεύεται.Ποιο μεγάλο ιδιωτικό κανάλι του έκανε προσφορά για 100χιλ(και βάλε....)για να στρώσει τραπεζομάντηλα με μεζεκλίκια και να φέρει πέντε(!) μουσικούς να παίζουν?Το Mega που για ένα 'Νησί' έδωσε 180χιλ το επεισόδιο και ψάχνουν μέχρι και στην Αγκόλα να το πουλήσουν για να μην έχουν 'χασούρα'?Ο Αντ1,που σε λίγο θα βάζει τη Γκαγκάκη να δουλεύει στη μονταζιέρα,από τις απολύσεις που έκανε?Μάλλον ο Alpha.....που επενδύει σε ακριβά προγράμματα.........

Γιατί να ακούσω το Σπύρο?



1)Γιατί κρατικό ή ιδιωτικό,το ''μαγαζί'' θέλει ρευστό.Και η ΝΕΤ χτυπά 30αρια χάρη στο Σπύρο,με το 1/3 του budget του X-Factor ή του Top Chef.
2)Γιατί η Σεμίνα-όλως τυχαίως-επιτέθηκε μέσα από το site της αφού έφυγε από την ΕΡΤ.Ε,δεν είναι ο Παπαδόπουλος η ''πληγή'' του Ραδιομεγάρου φιλτάτη!Αναφερθείτε και μια φορά σε συγκεκριμένα άτομα και ενέργειες.....Μετά σας ''φταίνε'' τα blogs!
3)Γιατί το επιχείρημα περί αθέτησης της αριστερής ιδεολογίας,είναι λαικίστικο και φθηνό.
4)Γιατί στο ''σπίτι του κρεμασμένου'' δε μιλάνε!Μάλλον έπαθε Αλτσχάιμερ η Σεμίνα,γιατί ξέχασε το υπέρογκο budget της εκπομπής 'Τοp stories'!Ακόμα και να μην ισχύει η αναφορά του Σπύρου πως το budget ήταν διπλάσιο από το δικό του(ΔΗΛΑΔΗ >100.000 ευρώ,για μονταρισμένη,δημοσιογραφική εκπομπή,με σκηνικό ένα τραπέζι και μία οθόνη!),ήταν λίγα,για μία εκπομπή του 4%?!!

Διαλέγετε και παίρνετε.Τα αίτια της ''άσπονδης φιλίας'',ίσως να μην τα μάθουμε ποτέ.Μήπως κάποια συμφέροντα διασταυρώθηκαν....και ''συγκρούστηκαν''?Το τραίνο εκτροχιάζεται μόνο όταν οι ράγες του πάψουν να είναι παράλληλες...........
   

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. TVNEA καταρχήν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
    Μήπως γνωρίζεις πότε θα είναι έτοιμα τα νούμερα τηλεθέασης της Τετάρτης.Θα τα πείτε αύριο,μαζί με τις Πέμπτης;Ευχαριστώ πολύ.Συνεχίστε την καλή πορεία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. shmera einai argia 7:00 μ.μ. se argia den bgaazei nouemra h agb ta epishma bganoun aurio pou tah einai kanonikh hmera mallon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση σου.
    Από αλλού την περίμενα αλλά τέλος πάντων.Ας μην ζητάμε πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. I SEMINA EXEI DIKIO!!!!! o papadopoulos exei kavalisi kalami

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re paidia eleos pia!!!ton foton simera argia einai!!!!eleos pia me ta noumera!!!oute ta kanalia ta idia den ehoun tetoia skordokaila me ta noumera!!!!!get a life!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !