Η θρυλική σαπουνόπερα 'Δυναστεία' επιστρέφει

media plus
3

Η θρυλική σαπουνόπερα 'Δυναστεία' επιστρέφει, αυτή τη φορά όχι στις τηλεοράσεις μας αλλά στη μεγάλη οθόνη! Σύμφωνα με τον παραγωγό της πιο διάσημης τηλεοπτικής σειράς, ήρθε η ώρα για να μεταφερθεί η 'Δυναστεία' στον κινηματογράφο και όπως αποκάλυψε οι δημιουργοί Richard και Esther Shapiro δουλεύουν ήδη πάνω στο σενάριο...
Οι Carringtons, οι έρωτές τους και οι εχθροί τους έμπαιναν από το 1981 στα σπίτια μας και για εννιά ολόκληρα χρόνια."Η νοσταλγία πάντα ήταν μεγάλη αλλά δεν θέλαμε να βιαστούμε. Τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή", λέει χαρακτηριστικά ο Esther Shapiro. H θρυλική σαπουνόπερα με πρωταγωνιστές τους Joan Collins, Linda Evans και John Forsythe, αποτελούσε το κέντρο της πετρελαϊκής βιομηχανίας στο Ντένβερ.
Στη μεγάλη οθόνη το σενάριο θα επικεντρωθεί στο παρελθόν της οικογένειας στις αρχές της δεκαετίας του ‘60. "Θα γυρίσουμε τον Blake Carrington στα νεανικά του χρόνια όταν γνώρισε την Alexis", λέει ο Shapiro και συνεχίζει: "Θέλουμε να δείξουμε κάτι διαφορετικό από την τηλεόραση. Μας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσουμε με κάτι καινούργιο και φρέσκο για να καταλήξουμε στην τηλεοπτική Δυναστεία".
Να σημειωθεί οτι η "Δυναστεία" προβλήθηκε το 1981 με τεράστια επιτυχία δια χειρός Aaron Spelling δημιουργού και των Beverly hills 90210, Melrose Place και πολλών άλλων. Εν αναμονή λοιπόν!

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. akoma den piran hapari oti o kosmos taftizei ta prosopa me tis seires??apotyxia apotyxia apotyxia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. makari na ginei alla na einai mesa kai oi palioi protagonistes ektos tou Forsaith vevaia pou pethane.Vevaia tha einai arketa megaloi, i Evans kai i Collins prepei na einai kamia 70aria tora..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Akseperasti seira!!!!H kaluteri ever!!!Alla xoris tous palious protagonistes den tha piasei, kapoioi den einai kai en zoi kiollas. Alexis Colby for ever!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !