Μελέτη για Φουκάκη:«Είναι νικητή μιας ψυχικής ξεφτίλας»

19

Την προσωπική της άποψη δήλωσε δημόσια κατά τη διάρκεια της εκπομπής της η Ελεονώρα Μελέτη για το «Big Brother» με τον δικό της γνωστό πλέον, ειλικρινές τρόπο. «Κέρδισε ένα σεβαστό ποσό, εμείς οι υπόλοιποι γιατί χαιρόμαστε που ήταν ο νικητής μίας ψυχικής ξεφτίλας δεν μπορώ να καταλάβω! Τέλοσπάντων αυτή είναι η προσωπική μου άποψη» σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη καθώς συνολιμούσε με τους συνεργάτες της για όσα διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ στον τελικό του «Big Brother».

Δημοσίευση σχολίου

19Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. kai aftos pou anagkazetai na to dei enw pistevei afto pou pistevei kai ksodevei xrono stin ekpompi tous gia na asxolh8ei TI EINAI RE KOPELIA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4.07 δεν καταλαβα τιποτα.Την επαινεις η την θαβεις????
    Παντως ειναι προκλητικες η δηλωσεις της.Πανω που την συμπαθω πεταει κατι,και με αναγκαζει να αναθεωρησω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενω ο Ακης που το παιζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ ειναι νικητης στα νομπελ!
    4:07 Συμφωνω απολυτα. Η υποκρισια στο μεγαλειο της. Κατι παθαινουν αυτοι στο Σταρ δεν εξηγειται. Παρουσιαζει και αυτοι συμπτωματα Λαμπιρης! Θυμουνται μετα απο 10 χρονια που παιζουν οτι πιο ευτελες στην εκπομπη τους να το παιξουν ποιοτητα και καλα. Δικαιωμα σου να
    μη σου αρεσει αλλα τετοιες δηλωσεις μονο για αστειο μπορει να τις δει κανεις.
    4:43 Tελικα η πρωτη εντυπωση ειναι παντα η πιο σωστη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. *Η Ε.Μελετη ξαναχτυπησε...
    *Κέρδισε ένα σεβαστό ποσό λεει(ο Φουκακαης),εμείς οι υπόλοιποι γιατί χαιρόμαστε που ήταν ο νικητής μίας ψυχικής ξεφτίλας, δεν μπορώ να καταλάβω!
    *Ουτε εμεις καταλαβαμε ποτε Ελεονωρα μου γιατι ανοιγατε σαμπανιες με την "σιγουρη" νικη της Μπεκατωρου(πριν καν γινει ακομη ο τελικος του Τζαστ) και του Πετρακη,επισης ποτε δεν καταλαβαμε την χαρα σας για τον νικητη του μαστερ σεφ...
    *"Ποτε" δε καταλαβαμε(λεμε τωρα...)τις χολες που βγαζατε εναντιον του Β.Β. οταν το καναλι σας εχει αναδηξει σκουπιδια πρωτης ταξεως(βλ.Πετρουλες κλπ.ααα ναι ξεχασα αυτα ο Μαλελης τα κανει με χιουμορ...),οπως επισης "ποτε" δεν καταλαβαμε για πιο λογο γυρισες το τρειλερ της εκπομπης σου στην αρχη της σεζον και το οποιο κονσεπτ του στηριζονταν στο Μεγαλο αδερφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το γεγονός πως βγήκε να διαφημίσει την έναρξη της εκπομπής της, στην αρχή της σεζόν καθισμένη στην καρέκλα του δωματίου επικοινωνίας του Β.Β. μάλλον είναι τυχαίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οτι μιλαει και η Μελετη για ποιοτητα τωρα?
    Χαχαχαχαχα ΚΑΨΕ ΜΑΣ!!!
    Τα δικα της τρασιλικια με τις Ποπαρες και ολη την οικογενεια Λαζαριδη να ξεκατινιαζετε τα ξεχασε?τα τρασιλικια την 3η χρονια του πρωινου καφε??????
    Τις Τζουλιες και τις τσοντες της????
    απαπαπαπαπαπα....μιλαμε η κοπελα εχει ξεφυγει!!!
    και οι απο πανω μια χαρα τα λετε παιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άκουσα καλά???Τι είπε το άτομο? Αυτη δεν ήταν που έβγαζε τη Μαλλιωτάκη και τις αδερφές Λαζαρίδη? Αυτη δεν ήταν που είχε πάρει αποκλειστική συνεντευξη από τη Τζούλια? Αυτη δεν ήταν που στον Πρωινό Καφέ καλούσε Θώδη, Βροχοπούλου, Μαλλιωτάκη, Μπάστα, Γαλάτη κλπ? Αυτή δεν έιναι που αβάνταρε τρελά ριάλιτι όπως το Εξ Φάκτορ, το Τοπ Μόντελ? Αυτή δεν ήταν που στην πρωτη της χρονιά στον ΑΝΤ1 καλούσε όλο το Μπιγκ Μάδερ(της Τατιάνας?), και είχε πάει και καλεσμένη στο λαιβ? Και σε τελική μην τρελαίνεται, ένα κουτσομπολάδικο κάνει.. Ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υ.Γ και μην μου πει κανείς οτι το Εξ Φάκτορ με τέτοιους τσακωμούς δεν είναι ριάλιτι... Μακάρι να προέβαλλαν τους παίκτες , αλλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. re meleti grigora ston psyxologo!!!arxizeis na paroysiazeis sympwmata lampiris!!!nomizeis kai esy oti eisai kapoia alli!!!oti den paroysiazeis to skoypidi poy paroysiazeis k poy paroysiazes ola ta proigoymena xronia!!!na to prosekseis ayto meleti moy..i lampiri poy den to prosekse mes sto monopsifio einai..ade k sta dika soy monopsifia toy xronoy!!!tah ksexasw egw poy epi enan xrono epaize sto prwino kafe meta tin mageiriki tin ypothesi alex?re oyst!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδια ξεχαστε το οτι μπορει να μην τους αρεσει(που και αυτο μπορω να το δεχτω μεχρι σε ενα σημειο)δεν υπαρχει αυτο, το προβλημα ειναι αλλο,οτι αν του εκαναν προμο οπως αλλα ριαλιτι αλλων καναλιων αυτοματα σημαινει οτι ο alpha θα ανεβαζε κι'αλλο την prime time μιας και το Β.Β επαιζε καθημερινα και εκτος αυτου θα ευνοουνταν ολες οι εκπομπες του βλ.πανω στην ωρα,καφες κλπ.εβλεπαν και το κους-κους που τις ειχε ταραξει τις αλλες μεσημεριανουδες και ηταν μια ατυπη αποφαση του σταρ και αλτερ να μην ασχολουντε επιτηδες!
    Ηταν ολοφανερο αυτο!!!
    Και ειδικα το σταρ που προτιστως εχει χασει πολυ νεανικο(που το πηρε ο αλφα) απο την στιγμη που τον καναλι ανελαβαν οι Γερμανοι!
    Ξεκαθαρα πραγματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 6.18 to teleytaio to ksehasa(me ton alex)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 7.29 αυτο που λες ειναι προφανες μονο που δεν το καταλαβαν ολοι.Πολλοι τρωνε οτι τους πουλανε τα μεσημεριανα γιατι και η μελετη μεσημεριανο κανει το πρωι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τουλάχιστον σχετικά με την Ελεονώρα Μελέτη έχουμε όλοι την ίδια γνώμη.Όλοι οι παραπάνω έχουν μεγάλο δίκιο σε αυτά που έγραψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αμα την έχει περάσει το ''Πανω στην ωρα'' στα νεανικά, θα πει πολύ χειρότερα αύριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Nomizw pws eisai h teleutaia pou dikaiouse na xrhsimopoieis tetoious xarakthrismous ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΤΟΣΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΣΑΙ.Η ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΜΕΡΟΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΛΟΙ.ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΣ ΑΝΑΣΕΣ ΤΗΣ.ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ "ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙ ΕΚΕΙΝΟ"ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΑΨΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΟΛΩΝ.ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΟΛΩΝ.ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.ΟΥΤΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΑΙΤ ΤΗΝ ΘΑΒΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΑΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 4 ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΗΝ ΓΛΙΦΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Den katalvaino jiati tous theoroun olous anthropous katoterou epipedou autous pou mpikan sto BB. Poia einai i diafora tous apo to Master Chef jia to opoio varethika na akouo les kai itane mia ekpompi thauma. Mia xara paidia itane sto BB. Diladi einai dynaton na mpoune mesa anthropoi oi opoioi einai idi plousioi??? Diladi tha itane kalitera na mpainane sto BB dikigoroi, jiatroi ktl.???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αφου τα λέει έξω από τα δόντια, καλό θα ήταν να παραδεχτεί οτι δεν γουστάρει να παίζει Μπιγκ Μπράδερ γιατί δεν θέλει να το αβαντάρει με κίνδυνο να ανεβούν οι ανταγωνιστικές εκπομπές του Αλφα. Όλα τα υπόλοιπα εγω τα ακούω βερεσέ.. Όταν έπαιζε το Μπιγκ Μάδερ που μετά έγινε Μπιγκ Μπράδερ στον Αντ1 το 2005(με παρουσιάστρια την Τατιανα) και καλεσμένη είχε παέι και μια χαρά το ανέλυε στον Καφέ της. Μην μας το παίζει τωρα αντιρρησίας ριάλιτι, εκτός αν θέλει να μας προσφέρει αφειδώς γέλιο. Δεν εχουμε μνημη χρυσόψαρου, και κυρίως δεν είμαστε ανόητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !