Βάνα Μπάρμπα:Δεν μου αρέσουν τα σήριαλ που βλέπω, προτιμώ τα τούρκικα

5
Στο «LifeStyle» μίλησε η Βάνα Μπάρμπα από το καμαρίνι της στο «Doors» για την παράσταση που ανεβάζει κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο bar restaurant του Κολωνακίου, την οικονομική κρίση, τα ελληνικά σήριαλ αλλά και τις δηλώσεις του Χρήστου Λούλη για τη Ζέτα Μακρυπούλια. Για την παράσταση «50 Χρόνια Έρωτας» που παίζεται στο «Doors»: «Είναι μια παράσταση για το πόσο αγαπάμε και ερωτευόμαστε τα τελευταία 50 χρόνια, από τη δεκαετία του ?60 μέχρι το 2010. Μπορεί να ?ρθει κάποιος να πιει το κρασάκι του, να τσιμπήσει, να λάβει μέρος στην παράσταση. Κρατάμε και τις τιμές χαμηλά για τον κόσμο». Για την οικονομική κρίση: «Δεν μπορώ αυτή τη γκαντεμιά. Όχι, δεν είναι δύσκολα. Πληρώνουμε το λογαριασμό, το πάρτι τελείωσε. Έχει κόστος πονάει, όλοι μαζί θα πληρώσουμε, απλά την αδικία δεν αντέχουμε. Όχι να ξεφύγουν οι έχοντες και οι κατέχοντες και να πληρώσει ο κοσμάκης τον λογαριασμό. Θα είμαστε καλά και θα βρούμε άλλες αξίες που χάθηκαν, θα πιαστούμε χέρι χέρι, θα πάμε σε ταβερνάκια, σε μπουάτ, σε σπίτια». Για τα ελληνικά σήριαλ: «Δεν μου αρέσουν τα σήριαλ που βλέπω, προτιμώ τα τούρκικα. Είναι εξαιρετικές δουλειές και καλά κάνουν και μας κατατροπώνουν- τα μόνα καλά είναι τα καθημερινά του Mega και η "Ζωή της Άλλης" που βλέπει όλος ο κόσμος-, είναι τραγικά....
Τα σήριαλ που έχουμε είναι ανόητα πια. Γιατί να υπάρχουνε;». Για την «κόντρα» Χρήστου Λούλη και Ζέτας Μακρυπούλια: «Μη με βάζετε σε αυτά τα παιχνίδια. Είναι η προσωπική γνώμη του καθενός αυτή. Με φέρνετε σε δύσκολη θέση, δεν μου αρέσει που όλοι πρέπει να κρίνουμε τους πάντες. Η Ζέτα είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, λαμπερό κορίτσι αλλά σαφώς η υποκριτική δεν είναι αυτό, (αυτό) είναι θέαμα. Το να είμαστε κριτές, παρουσιαστές, στα εξώφυλλα, αυτό είναι θέαμα. Είναι διαφορετικά πράγματα η υποκριτική από το θέαμα. Δεν μπορώ εγώ ξαφνικά να πω ότι είμαι στο ίδιο επίπεδο με τη Λυδία την Κονιόρδου ας πούμε. Άλλη δουλειά κάνει αυτή η γυναίκα άλλη εμείς. Είμαστε κάποιοι από δω και κάποιοι στην αντίπερα όχθη».

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ESENA DEN SOU ARESOUN GIATI EXOUN NA SE FONAKSOUN 10 XRONIA GIA ELLINIKO SIRIAL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘEA EIΣAI PE ΒΑΝΑ AΛΛA AΠO ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠAIZEIΣ EΔΩ ΚΑΙ XPONIA ΣE KAΠOIO ΣΙΡIAΛ ΠΩΣ ΝΑ ΣOY APEΣEI KAΠOIO... Κ OMΩΣ ΦETOΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΙΟTEΡΗ ΣEIPA ΠΟΥ EΓINE H' ΠΟΥ ΘA ΓΊΝΕΙ ΠOTE ΣΤΗΝ EΛΛAΔA ΚΑΙ ΦETOΣ EΠIΣHΣ EXOYME ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣEIPA ΠΟΥ EINAI ΤΑ MYΣTIKΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. *EKEI ΠOY ΛEΩ ΓΙΑ ΑΡΤΙΟTEΡΗ ENNOΩ ΤΟ ΝΗΣΙ ΦYΣIKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tvnea ta mistika ki i zoi den inaio e3eretikes paragwges?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα μυστικά ναι έχεις δίκαιο, για την ζωη της άλλης και με Δανδουλάκη... για εμενα ειναι οχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !