Χάρης Ρώμας: Η τηλεόραση σήμερα είναι κομμωτήριο

3
Ο Χάρης Ρώμας έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση με αρκετά σήριαλ και είναι ένας από τους ανθρώπους που μπορεί να κρίνει τις σειρές του σήμερα. “Τρέφω τρυφερά αισθήματα για εκείνη την περίοδο και έχω και μια υποχρέωση απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό που με στήριξε και με στηρίζει γιατί μου έδωσε και την οικονομική δυνατότητα να κάνω τα θεατρικά βήματα που είχα στο μυαλό μου. Παρόλα αυτά εκείνη η εποχή έχει περάσει για μένα. Έχει κάνει τον κύκλο της. Πλέον ζούμε την μετάλλαξη της τηλεόρασης τα τελευταία πέντε χρόνια όπου υπάρχουν ως... οάσεις πέντε καλά concepts είτε είναι σήριαλ είτε είναι εκπομπές, αλλά κατά βάση μαστίζεται από ριάλιτι, trash και κουτσομπολίστικα φτηνά πράγματα. Είναι τηλεόραση... κομμωτηρίου και μάλιστα κακού... κομμωτηρίου” δήλωσε ο ηθοποιός.

Πηγή: Τηλεκοντρόλ

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν έχει και άδικο.Όσες φορές και να προβληθεί το Κωνσταντίνου και Ελένης όσο και το Καφέ της χαράς ο κόσμος δεν τις βαριέται αυτές τις σειρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ !!!!! και μην ξεχνάμε τους " Οι Μεν κα οι δεν " που για μένα είναι μέσα στο TOP 10 των καλύτερων σίριαλ όλον τον εποχών :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναιιί.Μακάρι να έκανε μία αξιόλογη σειρά σαν αυτές τις δύο,αλλά που;Οι σειρές γυρίζονται και τις προβάλουν ένα χρόνο μετά.Καινούργια μόδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !