Χρήστος Φερεντίνος: «Η τηλεόραση δεν είναι δημόσιο, που σου εξασφαλίζει μόνιμη θέση εργασίας

2
Ο Χρήστος Φερεντίνος μιλά στο Λοιπον για την πετυχημένη του τηλεοπτική πορεία, αλλά και γιατις εκπομπές μαγειρικής που έχουν κατακλείσει φέτος τα προγράμματα.
Φέτος επέστρεψε το «Deal» στον ΑΝΤ1 έπειτα από 3 χρόνια, κάτι για το οποίο είναι ιδιαίτερα χαρούμενος: «Ό,τι κι αν κάνεις περιλαμβάνει τον κίνδυνο και το ρίσκο. Τηλεόραση εκ του ασφαλούς κανείς δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα, γιατί απλά δεν γίνεται. Γι’ αυτό προσπαθώ να σκέφτομαι και να ζυγίζω διάφορα πράγματα πριν πω το "ναι". Το αγαπάω το "Deal", το γουστάρω και το πιστεύω».
Επίσης, ο γνωστός παρουσιαστής απάντησε στο ενδεχόμενο να παρουσίαζε ένα ριάλιτι τύπου «Big Brother»: «Κοίταξε, θα σου απαντήσω ειλικρινά… Η εμπειρία μου με τα ριάλιτι είναι πικρή. Ποτέ δεν μου άρεσαν, ποτέ δεν με εξέφραζαν, οπότε, όταν είπα να παρουσιάσω το "Gym", αποδείχθηκε πως έκανα μέγα λάθος. Κι αυτό όχι επειδή δεν πήγε καλά το συγκεκριμένο πρόγραμμα στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά επειδή δεν πήγαινε σε εμένα. Το μετάνιωσα που είπα το "ναι" και αποφάσισα πως πια θα προσπαθήσω να κάνω πράγματα στην τηλεόραση που με εκφράζουν μόνο και που μπορώ να τα υποστηρίξω όπως πρέπει»....
Φέτος, τα τηλεοπτικά προγράμματα έχουν γεμίσει με εκπομπές μαγειρικής: «Το "Μπουκιά και Συχώριο" ήταν μία μαγειρική εκπομπή που θα μπορούσα άνετα να παρουσιάσω. Ήταν μία εκπομπή πραγματικά "ματιά και συχώριο"! Όμως, αν εννοείς φόρμα τύπου "Master Chef" και "Top Chef", δεν έχουν να μου πουν απολύτως τίποτα».
Τέλος, μίλησε για τo χώρο της τηλεόρασης και την αβεβαιότητα που έχει: «Στην τηλεόραση ότι σπέρνεις θερίζεις… Είναι πολύ σημαντικό το τι δρόμο έχεις επιλέξει τόσα χρόνια να ακολουθήσεις και το τι κινήσεις έχεις κάνει. Η τηλεόραση δεν είναι δημόσιο, που σου εξασφαλίζει μόνιμη θέση εργασίας. Δεν θέλω να μιλήσω περί σεμνότητας, αλλά το σίγουρο είναι πως προσωπικά όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώ να κάνω όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά του και μάλλον αυτό μετράει».

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !