Λεβέντης:Θέλω να το παλέψουν ο Χαριτάτος και ο Καραμέρος

4
Ο Γιώργος Λεβέντης μίλησε από το αεροδρόμιο για όλους και για όλα στην κάμερα του Star  για τους Καραμεροχαριτάτους, την Ευγενία Μανωλίδου, τη Eurovision.
Σχετικά με τους Καραμεροχαριτάτους: «Για τον Γιώργο και τον Σπύρο δεν θα πω πολλά πράγματα. Νομίζω πως κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα στην τηλεόραση και μέσα στο Γενάρη παίρνονται δύσκολες αποφάσεις. Θέλω να το παλέψουν ο Γιώργος και ο Σπύρος να κάνουν ό,τι μπορούν και βλέπουμε μέχρι εκεί. Δεν θα μπορούσα να πω τίποτα άλλο».
Για την Ευγενία Μανωλίδου: "Το "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" είναι ένα από τα δικά μου προγράμματα και το δουλεύω απʼ έξω και σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να έχει πολύ καλή κριτική επιτροπή. Θα ήθελα πάρα πολύ να δω την Ευγενία στο "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο", θα δούμε τις επόμενες μέρες. Δεν ξέρω να σας πω όμως, αυτό είναι δουλειά της κ. Γκαγκάκη».

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το κανάλι που θα καταργήσει την ψυχαγωγική ζωντανή 10-1 αντικαθιστώντας με κάτι πιο ημίωρο interview-ζωδιακό-σχολιασμό-gossip, ένα δεκάλεπτο δελτίο, τον καιρό και σειρές του αρχείου ή παραδοσιακή sitcom εκ Αμερικής θα έχει μακροπρόθεσμα πετύχει την τέλεια συνταγή. Τρεις ώρες να βλέπεις ένα ζευγάρι στα μέλια με έναν νεαρό να κρατά το φανάρι, ένα δίδυμο ανδρών να το παλεύει με ένα χάλια πάνελ και θεματολογία ανακατεμένη και μία ξανθομαλλούσα μπουκλερέ που έχει βαρεθεί τόσο που κάνει μπαμ με ένα στούντιο "το σπίτι της Barbie vs. το βάψαμε μοβ έτοιμο για την Μεγάλη Εβδομάδα" δεν είναι το μέλλον της ελληνικής πρωινής ζώνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΩΙΝΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ! /ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ / ΕΣΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΣ /ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΟΠΩΣ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΠΡΩΙΝΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕ /ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρομαντικό-ρομαντική σε βρίσκω! :)

    Η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη με τον τρόπο που γίνεται αυτήν την περίοδο δεν προβλέπει θετική έκβαση. Στον Alpha που αναφέρεις, υπάρχει έξι ώρες το πρωί ένα πανομοιότυπο μοτίβο προγράμματος, το οποίο -αμέ είναι επιτυχημένο και φέρει άκρως αντιγραφικές διαθέσεις. Το θέμα δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά το ίδιο το πρόγραμμα κατ' εμέ (διάρκεια, θεματολογία, στούντιο, πάνελ). Το κοινό -όσο κι αν κάποιοι θέλουν να πιστεύουν πως δεν συμβαίνει- επιλέγει να δει με βάση κριτήρια περιεχομένου κι όχι μόνο προσώπων. Ανανεωτικές πινελιές δεν γίνεται να υπάρχουν, πόσο ζώδιο, πόσο μαγειρική ή πόσο light επικαιρότητα να βάλεις?? Αρνούμαι κατηγορηματικά να πιστέψω πως υπάρχει άνθρωπος εκεί έξω που κάθεται και βλέπει επί τρεις ώρες (τα Σ/Κ και τέσσερις!) το ίδιο ακριβώς προϊόν από την στιγμή της Καλημέρας, μέχρι και την στιγμή του αποχαιρετισμού, χωρίς να αλλάξει κανάλι! Υπάρχει? Για πες μου...

    Προσωπικά δεν έχω κάτι με την πρωινή πεντάδα των τριών..., έχω περάσει υπέροχα φοιτητικά χρόνια παρέα με τις σημειώσεις, φραπέ και την Ελένη, όπως και επίσης υπέροχα χειμερινά με τον Γρηγόρη να χτυπιέται στα πατώματα παρέα με την Σίσσυ (την Χρηστίδου). Απλά δεν βλέπω να οδηγεί κάπου όλο αυτό. Άσε που δεν είναι και περπατημένη μεθοδική τακτική για το μέλλον. Η τηλεόραση έχει αλλάξει και κινείται με άλλους όρους, ανταγωνιστικότερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. akrivos sandman!!! kairos na allajei olh h zoni to proi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !