Ο Χαριτάτος αποκαλύπτει τη σχέση του με Τουρκάλα & αναφέρετε στα σενάρια για την εκπομπή

21
Την σχέση του με 28χρονη Τουρκάλα δικηγόρο αποκαλύπτει για πρώτη φορά ο Σπύρος Χαριτάτος! Παράλληλα, μιλά για το εάν οι παρουσιαστές του «10 με 1 μαζί» θα αντικαταστήσουν τον Παπαδάκη και εξομολογείται τα δύσκολα παιδικά του χρόνια που τον ανάγκασαν να δουλεύει από τα 12. O Σπύρος δεν διστάζει να παραδεχθεί πως ταξιδεύει συχνά στην Κωνσταντινούπολη όχι μόνο επειδή του αρέσει ως προορισμός, αλλά και για τα μάτια μιας κοπέλας! «Το όνομά της είναι Γκιουνάι. Είναι 28 χρονών και δουλεύει ως δικηγόρος στην Κωνσταντινούπολη», εξομολογείται, προσθέτοντας πως η γνωριμία τους έγινε την περίοδο του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας.
«Εκτός από την αύρα της, αυτό που με τράβηξε πολύ στην Γκιουνάι ήταν τα μάτια της», συνεχίζει ο 38χρονος παρουσιαστής και τονίζει πως «η θετική ενέργεια δεν έχει ούτε χρώμα, ούτε εθνικότητα». Τι ακριβώς συμβαίνει με την 28χρονη Τουρκάλα δικηγόρο; Όπως ο ίδιος λέει, «είναι μια ανθρώπινη επικοινωνία που δεν ξέρω πού θα πάει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι βρήκα έναν άνθρωπο με τον οποίο είμαι μια χαρά και μπορώ να μοιράζομαι πολλά πράγματα μαζί του».
Μήπως έχει ερωτευθεί αλλά δεν θέλει να το πεί; «Αν κάποιος είναι πραγματικά ερωτευμένος δεν το λέει ποτέ, γιατί ο έρωτας έχει πολύ πόνο και ενθουσιασμό μαζί, σε μια απίστευτη χημεία και δεν μπορεί καν να το προφέρει», απαντά....
Ο Σπύρος ξεκίνησε να δουλεύει στα 12 του, ως βοηθός σε μπουζουξίδικο στο Αίγιο. Η δημοσιογραφία ήρθε αργότερα, αφού είχε εργαστεί σε οικοδομή, ως τζαμάς και ως DJ.
«Ο πατέρας μου είχε μια τοπική αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και, κάποια στιγμή, οι δουλειές του έπεσαν έξω. Αυτό ήρθε σε μια χρονική συγκυρία με μία ασθένεια στην οικογένειά μας», εξιστορεί, αποκαλύπτοντας πως η μητέρα του είχε πρόβλημα με την καρδιά και αναγκάστηκαν να χρεωθούν με δάνεια για να πληρώσουν τις επεμβάσεις. «Πριν ενηλικιωθώ, στα 16 μου, είχα γύρω στα έξι - επτά δάνεια του ενός εκατομμυρίου δραχμών στο όνομά μου», αναφέρει και συμπληρώνει ότι κατάφερε να ξεχρεώσει πέρυσι, στα 37 του!
«Πιστεύω ότι αυτό που ζω είναι πολύ για μένα», λέει σε άλλο σημείο της συνέντευξης και ξεκαθαρίζει πως στο μέλλον μπορεί να μην τον χωράει άλλο η δημοσιογραφία και να κάνει κάτι διαφορετικό. Όσο για τα σενάρια που θέλουν τους Καραμεροχαριτάτους στη θέση του Παπαδάκη; «Από τον Ιούλιο του 2008 μέχρι και σήμερα, δεν έχω κάνει ποτέ αυτή την κουβέντα με άνθρωπο του ΑΝΤ1. Δεν έχει ειπωθεί ούτε σαν υποθετικό σενάριο μεταξύ μας, αν και το έχω διαβάσει», απαντά.
Όπως λέει ο ίδιος, «τη ζωή πρέπει να την κοιτάζεις κατάματα. Το θέμα είναι να έχεις το σθένος και να συνεχίσεις να περπατάς»!
πηγή: People

Δημοσίευση σχολίου

21Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. na xarw egw atoma pou den poulane thn proswpikh touszwh k den fwtografizontai dexia ki aristera!!ki oxi mono afto,shmera asxoliontousan me th fwtografhsh tou sto prwino tous 20 lepta!eyge...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oxi tha afisoun thn menegakh na mas to paizei s eola ta periodika bre oust, na paei spitaki tis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2:06 μ.μ.
    ti na kanoume alloi asxolountai me ti segkumosines alloi me ta diazigia kai alloi me neous erwtes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναί καλά, το πιστέψαμε...

    Γιατί δεν βρίσκει και αυτός μιά επαγγελματία όπως η Μακρυπούλια; Πού να μπλέκει τώρα με Τουρκίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2.10 αν εμπαινες στο σαιτ του κωστοπουλου θα εβλεπες ποσα κλικ κανουν σε οτι βλακεια την αφορα και μετα να λες οτι μας πριζουν μαζι της.Αν μπορουσε θα τα εξαφανιζε γιατι η υπερκθεση της κανει κακο και αυτο φαινεται στα νουμερα της εκπομπης της,αν ηθελε να μιλαει για την σχεση της θα μιλουσε στην εκπομπη της.10.000 μεσα σε δυο ωρες δεν ειναι λιγα οταν οι αλλοι κανουν 1000 ολη μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θεμα ειναι οτι αυτοι λενε τοι ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ τα προσωπικα τους και κανουν το αντιθετο επειδη δεν πανε καλα σ ε νουμερα φετος ενω η Ελενη δεν εχει ποτε κατι γι'αυτο,μην μπερδευουμε την βουρτσα με την...ξερετε ποια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2:39 μ.μ.
    kai mono pou sxoliazeis gia autous leei polla ante geia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μαϊντανατος επρεπε να λεγεται αυτος και ολοι οι ομοιοι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2:43 Δεν απευθυνθηκες σε μενα αλλα αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι σιγα σιγα αλλαζετε τροπαριο. Αν η επιτυχια κρινεται απο το ποσο πολυσχολιασμενος ειναι καποιος και ποσο απασχολει νομιζω οτι αλλη θα ηταν η πιο επιτυχημενη! Αυτα που περσι κατηγορουσατε γιατι τα λεγενε για την Ελενη φετος τα χρησιμοποιειτε σαν δικαιολογιες για το διδυμο του Αντ1 και του χρονου για αυτους στο Μεγα. Η αληθεια ειναι οτι ωσπου ειναι η Μενεγακη σε αυτη τη ζωη παντα θα δινει αξια στους ανταγωνιστες της και θα γινονται και αυτοι αστερια (ειτε εφημερα ειτε διαχονικα)! Γιατι δεν ασχοληθηκε κανεις μαζι τους πριν μπουν σε αυτη τη ζωνη? Οπως και με το Λιαγκα και τη Σκορδα. Δεν βγηκαν φετος στην τηλεοραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ειμαι η-ο 3.00 αλλα ετσι ειναι οπως τα λες.Πηραν αξια απο την ελενη ολοι ασχολουνται με αυτην την ζωνη μονο γιατι ειναι η ελενη με την πτωση της.Περσι η σκορδα δεν απασχολουσε κανενα φετος πηρε αξια.Αν ηταν ετσι γιατι δεν φαγωθηκαν ολοι με τις αλλες ζωνες,π.χ του παπαδακη που σκιζει,την τατιανα που πατωνει στο 15-44,αν ανεβουν τα νουμερα της ελενης μαλλον θα σταματησουν να ασχολουνται με αυτην την ζωνη.Ακομη εχουν 6 μηνες δεν εχει κριθει τιποτα.Ενταξει το μεγκα εχει δυναμικη απο μονο του,αν δεν ειχαν τον ακη χτες ο αντ μπορει να περνουσε μπροστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 3:16 μ.μ.
    σε πιστεψαμε τωρα οτι δεν εισαι αυτος μην μας λετε για προσωπα που πραγματικα δεν αξιζουν καν να τα σχολιαζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τι να σου πω καημενο αφου αυτο θελεις να πιστευεις πιστευε το.Δεν εχω λογο να λεω ψεμματα αν ηταν ετσι θα αλλαζα την γραφη μου τουλαχιστον,αλλα τοσο σου κοβει.Ναι δεν αξιζει η ελενη που εκανε καριερα οσο καμια και αξιζουν καποιοι που εκαναν επιτυχια μια χρονια και ειχαν την τυχη να ειναι απεναντι απο την ελενη και πηραν αξια,απο σποντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 3:18 Μπορει να στο πιστοποιησει καποιος απο το Tvnea οντως δεν ειναι αυτος και ειμαι εγω:) Αλλα αδικος κοπος θα ειναι, Απο το ενα θα μπει και απο το αλλο θα βγει. Εχετε πειστει οτι ενας μονο υποστηριζει την Μενεγακη οποτε ας μη σας χαλασομε τη διαθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Den einai kai neo auto me ti sxesi tou Xaritatou. O tourkos kalesmenos tous tis proalles, o "Tzemil" apo to Kismet ton eixe prodosei oti ton eixe dei stin Kostantinoupoli arketes fores me tin parea tou. Tote allakse deka xromata o Xaritatos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 5,05 ποσο αφελης εισαι παιδακι να το προσεξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. TI NOYMERA EINAI AYUTA POY KANEI RFILOI MOY O PAPADAKHS ?AKOMA KAI STA NEANIKA SKIZEI /OSO GIA TON XARITATO SKEFTHKE TOYRKIKA AFHSE THN TYXH TOY STHN TOYRKIA POY SKIZEI STO KANALI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. σκιζει και κανεις δεν λεει τιποτα
    Α ρε παπαδακη ειναι αδικο, επρεπε να σουν στην ιδια ζωνη με την ελενη να δεις που απο το πρωι μεχρι το βραδυ θα ελεγαν για σενα, τουλαχιστον εσυ αξιζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΚΟΜΗΡΟΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΙΠΤΟΑ ΑΛΛΑ ...ΜΑΤΑΙΑ(!)
    ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ?ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ ΕΙΝΑΙ~ΟΠΟΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ ΕΚΤΙΘΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλα τα λες τι να κανει και αυτος ο ερμος μεχρι και στην εκπομπη τους σχολιαζουν τα πολυ προσωπικα του ο καημενος ειδε και αποειδε και σου λεει τα πουλαμε ολα γιατι του χρονου θα μας φαει η μαρμαγκα.Αλλα τι λεω μολις τωρα θυμηθηκα στην αρχη περσι ο αθωος περιστερας διατυμπανιζε ταχα δηθεν τυχαια οτι διερευσε η υοθεσια που εχει κανει στην αφρικη και σε στυλ κουιζ λεγανε με ποια τα εκανε τα παιδακια????(πρεπει να ναι τα παιδακια απο την αξιον ειντ)μεχρι και αυτο πουλησαν.Τωρα που το σκεφτομαι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι θεεμου,τι κανουν τα "καλα παιδια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπορεί να είναι κι όλα ψέμματα. Ειναι ικανός να κατασκευασε όλα αυτά για να βρεθει στην επικαιρότητα. Μη ξεχνάτε πως έφυγε από το ρεπορτάζ του ΑΝΤ-1 ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από την Αστυνομία Ηρακλείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !