Ηλίας Ψινάκης:Σε περίπτωση που κόψουν και δεύτερη φορά τον Θεοχάρη το θέμα θα πάει στον Εισαγγελέα

2
Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Ηλίας Ψινάκης για την παραίτηση του από τον ρόλο του μάνατζερ του Θεοχάρη Ιωαννίδη, τη Eurovision και τον Στέφανο Κορκολή.
«Παραιτήθηκα γιατί θα επανεξεταστεί η περίπτωση του Θεοχάρη και θεωρώ ότι εγώ είμαι η αιτία» εξήγησε ο Ηλίας Ψινάκης και συμπλήρωσε: «Ήταν λάθος μου που πίστευα ότι ο λόγος που κόπηκε ο Θεοχάρης ήταν επειδή είμαι στο πλευρό του Κακλαμάνη». Βεβαίως εξήγησε πως αν κοπεί και δεύτερη φορά ο νεαρός ηθοποιός το θέμα θα πάρει άλλες διαστάσεις: «Σε περίπτωση που κόψουν και δεύτερη φορά τον Θεοχάρη το θέμα θα πάει στον Εισαγγελέα». Δεν παρεέλειψε να σχολιάσει και τη δικαιολογία που χρησιμοποίησε η ΕΡΤ για την απόρριψη του προστατευόμενού του: «Σαχλαμάρες είναι οι δικαιολογίες για το ότι είναι ηθοποιός. Προσπαθούν να μαζέψουν τα αμάζευτα». Εξήγησε όμως πως το πρόβλημα δεν είναι μόνο για την απόρριψη του Θεοχάρη Ιωαννίδη αλλά και η απόρριψη του τραγουδιού του Στέφανου Κορκολή: «Το άδικο είναι του Κορκοκλή γιατί εγώ τον παρακαλούσα γονατιστός να μας δώσει το τραγούδι για την Εurovision»
Αναφέρθηκε όμως και στο σχόλιο που έκανε για την κ. Λυδία Κονιόρδου: «Ήταν εξτρίμ το σχόλιο για την "άλουστη" κ. Λυδία Κονιόρδου. Είναι ένα αστείο που της το έκανε και η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η κ. Κονιόρδου είναι μία πολύ ποιοτική ηθοποιός, η οποία παίζει στην Επίδαυρο και θεωρώ ότι δεν μπορεί να κρίνει τη Εurovision. Είναι σαν αν πηγαίνω εγώ στην Επίδαυρο και να της λέω να το παρατήσει γιατί φέτος δεν το έχει!»

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Nomizo exei ligo paraginei to thema me ton theoxari. Yparxoun kai pio simantika themata apo afto !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μονο για την Κονιορδου λες βλακα Ψωνακη. Για την ψευτοκουλτουρα την πασοκω την Διβανη κουβεντα ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !