Η Μαρία Σολωμού αφηγήτρια στο "Μην το πεις στη νύφη" ;

4

Τους υποψήφιους γαμπρούς έχει αναλάβει να τεστάρει η Μαρία Σολωμού και να διαπιστώσει αν είναι ικανοί να παντρευτούν τις νύφες. Η ηθοποιός έχει αναλάβει την παρουσίαση του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1 “Μην το πεις στη νύφη” το οποίο θα βγει στον αέρα τον Φεβρουάριο και κατά πάσα πιθανότητα στη βραδινή ζώνη. Το real life πρόγραμμα παρουσιάζει την προετοιμασία ενός γάμου όπου ο γαμπρός πρέπει να κανονίσει τα πάντα χωρίς να ενημερώσει για τίποτα την... υποψήφια νύφη. Η Μαρία Σολωμού θα είναι η αφηγήτρια που θα εξιστορεί την ιστορία των ζευγαριών καθώς το πρόγραμμα δεν έχει παρουσιάστρια.  

πηγή: Espresso

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. wraia,alla einai sigouro afto??rwtaw giati thn espresso dn th les k egkurh efhmerida...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία.Την συμπαθώ την Μαρία Σολωμού.Αλλά πόσα ριάλιτι θα δούμε ακόμη;Είχαμε στον ALPHA το "Μία νύφη για τον γιό μου" και τώρα το "Μην το πείς στην νύφη".Γιατί πρέπει το ένα κανάλι να αντιγράφει το άλλο;Καλύτερα μία καλή σειρά παρά ένα φτηνό ριάλιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. α καλα εκει ξεπεσαν οι ηθοποιοι η μαλλον οι "ηθοποιοι"? αμαν αυτο το καναλι! ας βγαλει στο steps και το χωρις ορια κτλ επιτελους και ας αφησει τις μαλακιες τα ριαλιτι που ειναι ο,τι πιο σαχλαμαρα εχει βγει στην tv ever.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to xeirotero einai oti ta reality tou alpha einai kai kakoskinothetimena...to master chef eixe exairetiki skinothesia,kai montaz kai OLA ta reality tou alpha exoun ton idio skinotheti( i 2 pou ta exoun ola)kai kako-stimeno girisma!! euxomai o ant1 na kanei auto to project axioprepes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !