Ευγενία Μανωλίδου...θα καταρρεύσει

antonis
0
Στον τελικό του Master Chef η...Μπουμπούκα είπε «Θα καταρρεύσω» κι έγινε το σλόγκαν της νέας χρονιάς. Ακόμη και γκρουπάκι στο Facebook δημιουργήθηκε για την Ευγενία. Οι Ράδιο Αρβύλα ζήτησαν από τους τηλεθεατές μια αποστολή, την καλύτερη ερμηνεία στο «Θα καταρρεύσω» κι έφτιαξαν ένα βίντεο το οποίο προέβαλαν στην τελευταία τους εκπομπή. Αναμφισβήτητα η Ευγενία Μανωλίδου έχει απασχολήσει με τη συμπεριφορά της, τις δηλώσεις της και τις επιλογές της πολύ κόσμο.
Το 2008 την πρωτοείδαμε στους δέκτες μας ως παρουσιάστρια του αμφιλεγόμενου...παιχνιδιού «Η στιγμή της αλήθειας». Χιλιάδες λιβελλογραφήματα από τηλεκριτικούς κατέκλυσαν τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Όλοι απορούσαν πώς μια μαέστρος με σημαντικές μουσικές σπουδές δέχτηκε να παρουσιάσει ένα τηλεοπτικό «ανοσιούργημα» που καταπατά κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια με μόνο σκοπό την άγρα τηλεθέασης. Παρά την αμφισβήτηση και την επίκριση που δέχτηκε η Ευγενία συνέχισε ακάθεκτη την τηλεοπτική της καριέρα ως μέλος κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και ως εν δυνάμει χορεύτρια στο «Dancing with the Stars» στον ANT1 φυσικά. Είναι σίγουρο πως λατρεύει την τηλεόραση. Θέλει με κάθε τρόπο να υπάρχει σε αυτήν.
Έτσι, το 2010 δέχτηκε την πρόταση του MEGA για να παρουσιάσει το μαγειρικό ριάλιτι «Master Chef». Πολλοί προπετείς βιάστηκαν να καταδικάσουν την τύχη του ριάλιτι. Κι όμως, το «Master Chef» παρά την σχεδόν καθημερινή προβολή του κατάφερε να κάνει τεράστια επιτυχία και να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Είναι χαρακτηριστικό ότι το τελευταίο επεισόδιο παρακολούθησαν 2.7 εκατομμύρια τηλεθεατές, σχεδόν 400,000 περισσότεροι από τον τελικό του πρώτου Big Brother τα Χριστούγεννα του 2001. Μπορεί η Ευγενία παραλίγο να...καταρρεύσει, όμως σημείωσε την πρώτη πραγματικά μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία της στην τηλεόραση. Θα μακροημερεύσει στην ελληνική τηλεόραση; Δύσκολο να απαντήσει κάποιος σε αυτό το ερώτημα. Είναι αναμφισβήτητα ένας πολύ έξυπνος και φιλόδοξος άνθρωπος. Ίσως μετά από δέκα χρόνια κανείς να μη θυμάται το όνομά της, ίσως και να είναι ακόμα στην τηλεόραση. Τελειώνω εδώ γιατί...θα καταρρεύσω.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !