Bολές Δανίκα κατά Μανωλίδου

Χρηστος Γ
6
«Στοιχηματίζω ότι ο Κυνόδοντας θα πάρει το Όσκαρ!» δήλωσε σίγουρος ο Δημήτρης Δανίκας για την υποψηφιότητα του Λάνθιμου, στην εκπομπή 12 -1 του Σαββάτου στον Flash 96. Ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ και κριτικός κινηματογράφου ανέφερε ότι τα μίντια ανακάλυψαν ξαφνικά τον Λάνθιμο λόγω της γκλαμουριάς και επισήμανε ότι δεν μπορεί επιτέλους όλη η τηλεοπτική πληροφόρηση να είναι μόνο χαβαλές, Ευγενία Μανωλίδου και μαγειρική. Ενθουσιασμένος με την ταινία, την βρίσκει εξαιρετική, νέα πρόταση και ορθογραφία, καινούργιο συντακτικό την περιγράφει χαρακτηριστικά και δηλώνει ότι δεν έχει το παραμικρό τοπικιστικό, είναι κοσμοπολίτικη και δεν φέρνει τίποτα, όπως τονίζει,από σουβλάκι και συρτάκι!

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ρε παιδιά που είναι η Στάη; Δεν γύρισαν ακόμη οι ειδήσεις στην Αγ. Παρασκευή; Χάλασε το πούλμαν στη Μεσογείων; Τόσες ώρες και δεν έχω δει ένα σχόλιο κάτι σχετικό; Πάντως (όπως η καριέρα των ηθοποιών κρίνεται στο χρόνο) έτσι και το κάθε δελτίο κρίνεται από τους τηλεθεατές του. Δεν έχει σημασία ποιός το λέει αλλά τι λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και καλά η Χούκλη τι έλεγε τόσα χρόνια; Τις τιμές στη λαχαναγορά; Και οι υπόλοιποι που δουλεύουν τόσα χρόνια και θα συνεχίσουν να δουλέυουν μέχρι τη συνταξιοδότηση τους για ψιχουλάκια τι έκαναν τόσα χρόνια; Δεν έκαναν ειδήσεις; Μπρίκια κόλλαγαν; Και ο διευθυντής Μπίτσης την προηγούμενη 20ετία τι έκανε δηλαδή; Και χρειάζεται η συμπαράσταση Χατζηλάου-λάου, και τόσων άλλων για να πάρει τηλεθέαση; Τι είναι το δελτίο; Πασαρέλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγώ ανησυχώ. Πέρασαν τόσες ώρες και δεν διάβασα ούτε μια είδηση για την κυρία Τσαρλαμπά ή Στάη ή Λιβανού ή Παναγοπούλου ή Γουλανδρή. Τι γίνεται τελικά. Συμφωνώ απόλυτα με τους προηγούμενους φίλους ή φίλες, αφού είναι ανώνυμα τα σχόλια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oloi autoi oi tilekritikoi (leme tora) simpathoun kanena??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δανίκας ο οποίος ότι έχει σχέση με Ελλάδα το βρίζει... αν όμως η Μανωλιδου ήταν γυναίκα του διαπλεκόμενου του Kappa Research (αυτός ντε ο πρώην του ΚΚΕ που είναι μέσα στα κουμάντα και στην διαπλοκή ) και που έχει συνδέσεις με το ΒΗΜΑ και τον Μπόμπολα θα ηταν όλα καλά...έ Δανίκα..;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8.55

    Δεν συμπαθω τον Δανικα,αλλα ο ανθρωπος ειναι απο τους πιο γνωστους ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ τηλεκριτικους.Ξεκολληστε,λιγο απο την τηλεοραση,ε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !