Οι αλλαγές του Σπύρου Χαριτάτου για το 2011

4
Το 2011 μπήκε και ο Σπύρος Χαριτάτος ετοιμάζεται να κάνει μεγάλες αλλαγές στην ζωή του. Ο παρουσιαστής είναι αποφασισμένος να αποχωριστεί πράγματα του περασμένου χρόνου που τον ενοχλούσαν και δεν μιλάμε φυσικά για την δουλειά του. Ο Σπύρος Χαριτάτος, εδώ και καιρό έχει εντοπίσει κάποια κιλά παραπάνω στο σώμα του και τώρα πήρε την απόφαση να τα αποχωριστεί. Ο Σπύρος που λατρεύει το καλό φαγητό έκανε την καρδιά του πέτρα και ξεκινάει δίαιτα. Αυτό είναι και κάτι που θα τον βοηθήσει πολύ στην εμφάνιση του στο «Dancing with the stars», όπου αν λάβει μέρος θα πρέπει να είναι σε φόρμα γιατί οι πρόβες θα είναι εξαντλητικές.

Πηγή: Hello

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Φοβερός ότι κι αν κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δούμε θα τσιμπήσουν κανα νούμερο από τη συμμετοχή στο Ντανσινγκ ή τζάμπα η δίαιτα και οι πρόβες? Τι παθαίνουν ολοι οι τηλεστάρ και αντι να βρουν κανα θέμα , θέλουν να γίνοται οι ίδιοι θέμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ego tou proteino mia kai mono allagi: tin simperifora....otan bgainei kai leei oti opoios ton krinei tha dosei logo sti dikaiosini kai to theo,o kosmos katalavainei pios exei kavalisei kalami....kai autous kai o allos prepei na allaxoun simperifora....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσο πιο πολύ μιλάτε για αυτόν, τόσο μας ζαλίζει τον έρωτα με την προσωπική του ζωή. Πότε πήγε που, πότε έκλ..αψε, πότε ... πότε... Για όσους έχουν μνήμη και αρχείο ας ψάξουν γιατί έφυγε από τις ειδήσεις του Αντεννα πριν λίγα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !