"Σπίτι απ΄την αρχή", Τετάρτη 12/01/2011

0
Το «Σπίτι απ’ την αρχή» το επιτυχημένο πρόγραμμα του Alpha, που μεταμορφώνει σπίτια και βοηθάει ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα ζωής… απ’ την αρχή, έρχεται και πάλι στη μικρή μας οθόνη την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, στις 22:00.
Το «Σπίτι απ’ την αρχή», έρχεται για να βοηθήσει όσους έχουν πραγματική ανάγκη.
Μέσα σε μόλις 3 ημέρες, ένα κατεστραμμένο σπίτι θα μεταμορφωθεί σε έναν ευχάριστο χώρο διαβίωσης.
Αυτή την τόσο δύσκολη αλλά και ευαίσθητη αποστολή αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας η Σίσσυ Φειδά, ένας άνθρωπος που έχει γνώσεις και πείρα αλλά και πολλές ευαισθησίες για όλους εκείνους που αναζητούν μια ελπίδα.
Κοντά της ο Γιώργης Λαμπαθάκης και μια ομάδα ειδικών.
Όλοι μαζί θα προσπαθήσουν αυτό που φαίνεται ακατόρθωτο, να φτιάξουν απ’ την αρχή ένα σπίτι έχοντας στη διάθεσή τους μόλις 72 ώρες!
Μετά από 3 ημέρες εντατικής δουλειάς, η ομάδα θα καλωσορίσει την οικογένεια στο νέο της ζεστό και φιλόξενο σπίτι!
Την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, η Σίσσυ Φειδά θα αναλάβει την πρόκληση να μεταμορφώσει το σπίτι του Παναγιώτη και της Ναυσικάς στο Νέο Ηράκλειο....
Ο Παναγιώτης και η Ναυσικά, οδηγοί ταξί και οι δύο, είναι ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια.
Αρραβωνιάστηκαν πριν από ένα χρόνο και αποφάσισαν να μείνουν στο πατρικό του Παναγιώτη με τους γονείς του. Όμως, ο αιφνίδιος θάνατος του πατέρα του Παναγιώτη άλλαξε τα σχέδια τους, αφού οδήγησε την οικογένεια να εγκαταλείψει το σπίτι.
Ένα χρόνο μετά, ο Παναγιώτης και η Ναυσικά αποφασίζουν να μείνουν μαζί, να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια. Το πατρικό του Παναγιώτη μοιάζει η μόνη λύση για να στεγάσουν τα όνειρά τους, όμως το σπίτι βρίσκεται σε κακή κατάσταση και τα οικονομικά τους δεν τους επιτρέπουν να το επισκευάσουν.
Η Σίσσυ Φειδά και οι συνεργάτες της θα δημιουργήσουν για το ζευγάρι ένα ζεστό, χαρούμενο σπίτι για να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή με χαμόγελο και ευτυχία.
Το «Σπίτι απ’ την αρχή», με τη Σίσσυ Φειδά, έρχεται στον Alpha, την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, στις 22:00, για να μεταμορφώσει το σπίτι συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα δίνοντάς τους χαρά, αλλά κυρίως βοηθώντας τους να κάνουν ένα ξεκίνημα ζωής… απ’ την αρχή!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !