"Top Chef":Μαγειρέματα στο αεροδρόμιο

0
Ενα νοερό ταξίδι στη Γαλλία θα κάνουν στο επόμενο επεισόδιο οι εναπομείναντες σεφ του "Top Chef", καθώς ξεκινούν για το Παρίσι, αλλά βρίσκονται να μαγειρεύουν στο υπόστεγο του αεροδρομίου των Σπάτων για τους τέσσερις κριτές, που περιμένουν από αυτούς γευστικά πλατό πτήσης με πρώτο πιάτο, κυρίως και επιδόρπιο.
Τα αποτελέσματα θα τους εκπλήξουν, ενώ δε θα λείψουν και τα ευτράπελα.
Οι σεφ, χωρισμένοι σε ομάδες των τριών και έχοντας στη διάθεσή τους ελάχιστο χρόνο, καλούνται να ετοιμάσουν ένα διαφορετικό μενού βασισμένο σε κοτόπουλο, κρέας και ψάρι, για να το σερβίρουν σε ένα αεροπλάνο με μοναδικούς επιβάτες τους τέσσερις κριτές και τον αρχισέφ της Olympic Catering Μιλτιάδη Καρούμπα.
Αυτά και άλλα πολλά θα δούμε στο «ηγηαδ» που εμπλουτίζεται στα απόμενα επεισόδια με ταξίδια αλλά και καλεσμένους- έκπληξη, όπως ο Γιώργος Λεβέντης, ο Δημήτρης Σταρόβας και η Νάντια Μπουλέ σε ρόλο…μαγείρισσας....
ΠΗΓΗ: TV ΖΑΠΙΝΓΚ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !