Απόψε στο "Mtv Take 20" με τον Γιώργο Σατσίδη

0
(Δ.Τ) MTV TAKE 20, ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00 ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΠΡΑΝΤΖΕΛΙΝΑ !!

   Στο επόμενο επεισόδιο του MTV TAKE 20 θα πάρουμε γερές δόσεις από το πιο διάσημο ζεύγος του Χόλιγουντ, το ζεύγος Μπραντζελίνα. Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο κόκκινο χαλί της Νέας Υόρκης στην πρεμιέρα της ταινίας «Μεγαλοφυής», αλλά και στο Παρίσι, στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας The Tourist. Στο «Μεγάλο Μήλο» τα φλας των δεκάδων παπαράτσι άστραψαν για να απαθανατίσουν το λαμπερό ζεύγος, ενώ το νέο look του Μπραντ με τα πιο μακριά μαλλιά κέντρισε τα βλέμματα. Οι δυο τους, μίλησαν στην κάμερα, αποδεικνύοντας πως εκτός από τους πιο μεγάλους σταρ του πλανήτη είναι και δύο βαθιά σκεπτόμενοι άνθρωποι με μεγάλη ψυχή. Λίγες μέρες αργότερα, στην Πόλη του Φωτός, η Τζολί κάθεται αναπαυτικά στην καρέκλα της και μας δίνει μια απολαυστική συνέντευξη. Η mrs. Pitt μιλάει για όλα! Για τον ρόλο της στην ταινία, τον Μπραντ, τα παιδιά της και το φιλανθρωπικό της έργο, ως πρέσβειρα του ΟΗΕ. " Πιστεύω, δήλωσε η Αντζελίνα ότι οι σύγχρονοι ήρωες είναι οι δάσκαλοι, αυτούς θαυμάζω διότι επιτελούν έργο με ελάχιστη άμοιβη!". Και συνεχίζει:

   "Πολλοί αναρωτιούνται αν με τον Μπραντ έχουμε πραγματικά συναισθήματα για τον κόσμο που έχει ανάγκη, αγνοώ τα πικρόχολα σχόλια,  δεν χρειάζονται αποδείξεις ...ταξιδεύουμε σε ολόκληρο τον κόσμο για αυτό το σκοπό οι σφραγίδες στα διαβατήρια μας είναι η απόδειξη ότι δεν το κάνουμε για πλάκα, οι προορισμοί που επισκεπτόμαστε δεν είναι τόποι αναψυχής".  

   Ακόμα, ο Γιώργος Σατσίδης συνάντησε τον ταλαντούχο κύριο Καπουτζίδη σε μία τετ α τετ απολαυστική συνέντευξη, ο παρουσιαστής του Just the Two of us   του αποκάλυψε πώς είναι να δανείζει τη φωνή του στο πιο χαριτωμένο χελωνάκι της μεγάλης οθόνης στις «Περιπέτειες του Σάμμυ». Ο Γιώργος επίσης αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον ισορροπεί ψυχικά μέσα στην καταιγιστική δημοσιότητα που έχει το παιχνίδι και την ίντριγκα.

   Το καλύτερο όμως θα έρθει στο τέλος! Ο Mr.Bean ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα και μπλέκεται σε μια σειρά κωμικοτραγικών περιπετειών όταν στριμώξει το κεφάλι του μέσα σε μια γιγαντιαία γαλοπούλα, έτσι θα μας  χαρίσει μία από τις ξεκαρδιστικές σκηνές στην ιστορία της τηλεόρασης!

Μtv Take 20: Απόψε στις 21:00 με τον Γιώργο Σατσίδη !

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !