Εφυγε ο "Mr Τρελές Σφαίρες"

0

Για τη δική του απίθανη αλλά και τελευταία… πτήση ξεκίνησε την Δευτέρα ο γνωστός κωμικός Λέσλι Νίλσεν. Ο Καναδός ηθοποιός που έγινε διάσημος μέσα από τους ξεκαρδιστικούς ρόλους του στις ταινίες «Τρελές Σφαίρες» και «Μία απίθανη… απίθανη πτήση» έφυγε σε ηλικία 84 ετών μετά από επιπλοκές που προκλήθηκαν από πνευμονία.

Ο ασπρομάλλης σταρ εξέπνευσε σε νοσοκομείο της Φλόριντα, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες δώδεκα ημέρες, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Μπάρμπαρα και στενούς φίλους. Ο ανιψιός του, Νταγκ, αποκάλυψε ότι ο δημοφιλής σταρ απλώς αποκοιμήθηκε και εξέπνευσε, ενώ τόνισε ότι ήταν ένας υπέροχος, καλόκαρδος άνθρωπος, που ήταν αστείος από τη φύση του και όχι επειδή ακολουθούσε αυτά που έβλεπε γραμμένα σε ένα χαρτί. «Είμαστε εξαιρετικά θλιμμένοι από την απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού Λέσλι Νίλσεν, τον οποίο οι περισσότεροι θυμούνται από τον ρόλο του υπαστυνόμου Φρανκ Ντέρμπιν στην ταινία «Τρελές Σφαίρες», αλλά είχε μια εξαιρετική σταδιοδρομία εξήντα χρόνων στον κινηματογράφο και την τηλεόραση» γράφει η ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά του και μετέδωσαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Νίλσεν είχε γεννηθεί στις 11 Φεβρουαρίου του 1926 στη Ρεγκίνα του Καναδά. Ο πατέρας του ήταν αστυνομικός και ο ίδιος υπηρέτησε ως οπλίτης στις εναέριες δυνάμεις, ενώ αργότερα εργάστηκε ως ραδιοφωνικός παραγωγός, πριν αποφασίσει τελικά να σπουδάσει υποκριτική στο Τορόντο και μετά στη Νέα Υόρκη. Η καριέρα του ξεκίνησε με δραματικούς ρόλους, όπως στις τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του '50 «Peyton Place» και «The Virginian», αλλά και στην ταινία «Ο απαγορευμένος πλανήτης».

Ωστόσο, όλοι τον θυμούνται από τους κωμικούς ρόλους του τη δεκαετία του '80. Οι τελευταίες εμφανίσεις του ήταν στις ταινίες «Scary Movie 3» και «Scary Movie 4».

Ο ίδιος είχε δηλώσει πριν από μερικά χρόνια: «Δεν θα ήθελα να στιγματιστώ ότι κάνω μόνο κωμωδίες. Ωστόσο, υπάρχει μια γραμμή που το κοινό δεν θέλει να την περάσεις. Κάποιες φορές θέλουν να σε βλέπουν μόνο αστείο». πηγή: Espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !