Το Money Drop γίνεται μαγνητοσκοπημένο ...;

6

Mπορεί το Money Drop να έχει πολυδιαφημιστεί ως το πρώτο ζωντανό τηλεπαιχνίδι στην ελληνική τηλεόραση, όμως δεν πρόκειται να συνεχίσει ως ζωντανό...σύμφωνα με δημοσιεύματα. Το τηλεπαιχνίδι για λόγους οικονομίας, πρόκειται να μαγνητοσκοπείται όπως όλα τα τηλεπαιχνίδια.... Πλέον δεν υπάρχει ανταγωνισμός απέναντι του και έτσι δεν έχουν κανέναν λόγο να προσπαθούν να κάνουν κάτι τόσο ιδιαίτερο για τα ελληνικά δεδομένα....

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. to paixnidi einai poly kalo,k o arnaoutoglou to anadeiknyei perissotero...eite zwntano einai oxi pistevw dn tha xasei kati...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Paidia ine fovero pou ine zontano!
    An ginei magnitoskopimeno 8a ine aisxos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλυτερα μαγνητοσκοπημενο. Θα σταματησει ο Αρναουτογλου να μας τα πρηζει καθε τρεις και λιγο λεγοντας την ημερομηνια και την ωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το concept tou tilepexnidiou eine na provallete zontano.Gia'fto alloste legete kai money drop LIVE.Me to na to magnitoskopisoun den 8a kerdisoun tipota.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαγνητοσκοπημένο θα προσέχουν τις ερωτήσεις περισσότερο και δεν θα γίνονται λάθη επίσης όντως θα γλιτώσουμε από τον γρηγόρη που μας λέει την ώρα και την ημερομηνία συνεχώς και θα αποφεύγετε αυτή η ακατάσχετη φλυαρία του επίσης αν είναι μαγνητοσκοπημένο πολύ πιθανόν να το βάλουν και άλλη μέρα της εβδομάδας π.χ κυριακή η' πέμπτη και πιο δύσκολα τρίτη! Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό και κολλάς σ'αυτό... Άντε να δούμε, εμένα θετικό μου φαίνεται αν γίνει κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !