Just the 2 of us live!Μια αποχώρηση-έκπληξη!

Χρηστος Γ
11
Κυριακή βράδυ έχουμε ραντεβού με το Γιώργο Καπουτζίδη και τα 8 ζευγάρια του J2US!Το show ξεκίνησε(τυχαία?)με τη Μαριάννα και τον Ησαία,που έδωσαν μια αψεγάδιαστη ερμηνεία!Η Νέγκα έδωσε 10αρι!Αν είναι να γίνουν και φίλες το γυρνάμε στο Discovery......

Ρομαντική εμφάνιση για Χολίδη-Μπεκατώρου
που αναβίωσαν το θρυλικό ντουέτο Καραφώτη-Μάρως! (τι είχαμε ζήσει και τότε,pure reality!)31 οι βαθμοί.
Εντυπωσιακή(και όλιγον κιτς)η εμφάνιση Θεοχάρη-Ελπίδας.Θετικά σχόλια και,όπως πάντα,υψηλή βαθμολογία.
Εντάξει,είμαστε σίγουροι πως η παραγωγή 'μάζεψε' κριτές και διαγωνιζόμενους!Χάσαμε κάθε ελπίδα ίντριγκας,αφού και η Νέγκα ήταν με το 'σεις' και με το 'σας' στον Ουγγαρέζο!Πολύ ωραίο φόντο στην εμφάνιση του με την Αμαρυλλίδα,αν και αυτό το wannabe Sakis ύφος δε φεύγει ποτέ!

Το 5ο ζευγάρι που ανέβηκε στη σκηνή είναι ο Μ.Ιατρόπουλος και η δασκάλα του(!)Φλώρα Θεοδώρου. Οι 30 βαθμοί είναι για την ώρα η χαμηλότερη βαθμολογία.(Ασχετο,αλλά η Δούκισσα μπεμπεδίζει και μας κουράζει,της έδωσαν εντολή να μιλά έτσι?)
Ενα πολύ αγαπημένο μας τραγούδι ερμήνευσε το ζεύγος Ραλλία-Βλοντάκη!Ομορφη στιγμή,γλυκύτατο ζευγάρι,όπως ταιριάζει στο 'Να με προσέχεις'.Κουραστικοί οι κριτές,ούτε στο Χ δε γίνεται τόσο εμπεριστατωμένη κριτική.'Γιούχες' για τον Τουρνά που έβαλε 7αρι.



Εντυπωσιακότατο το ζευγάρι Μουρούτσος-Τζώρτζια!Συνδύασαν ροκ και πολεμικές τέχνες και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.Τα σχόλια των ανδρών δεν ήταν τόσο θερμά,κι εδώ που τα λέμε ο Μουρούτσος δε 'παίζει' να τραγούδησε πάνω από 30 δευτερόλεπτα!!!30 και οι βαθμοί τους!

'Τime of my life' για Φουρέιρα-Πετράκη και η σκηνή παίρνει φωτιά!Πολύ sexy εμφάνιση και όσοι σταθήκατε.....τυχεροί,είδατε και λίγο από οπίσθια της Ελένης!(Στικούδη σε ξεχάσαμε ήδη!)Μικρή ένσταση,η(λίγο αλαζονική) σιγουριά του Πετράκη ότι δε φάλτσαρε,σε κριτική του Στέφανου Κορκολή!
Για εμάς άξιζαν πρωτιά,αλλά οι 37 βαθμοί τους έδωσαν τη 2η θέση.Η Mαριάννα Πολυχρονίδη παρέμεινε στην 1η θέση.

Πολύ ωραία στιγμή η εμφάνιση των καλλιτεχνών του Rent με το Γ.Καπουτζίδη.

Τελικά το κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Τζώρτζια!Μεγάλη έκπληξη!Πλήρης ανατροπή,καθώς το κοινό έσωσε τους Φλώρα Θεοδώρου-Μ.Ιατρόπουλο!

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Μαριάννα Πολυχρονίδη είναι με διαφορά η καλύτερη απόψε...! Τώρα θα βγει κ ο πετράκης για να έχουμε την δεύτερη καλύτερη εμφάνιση για απόψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικά darwin το κοινό έσωσε τον θεοχάρη κ την ελπίδα μιας κ αυτοί ήταν στην 7θέση! Συγνώμη αλλά την ελπίδα την θεωρώ τελείως αντιτηλεοπτικό πρόσωπο κ είναι αυτή που προσδίδει ένα μείον στον Ιωαννίδη κ εδώ που τα λέμε είναι κ αταίριαστοι αυτός 27χρόνων κ αυτή 60! Πολυχρονίδη και Πετράκης είναι ήδη νικητές ενώ λείπει πάρα πολύ η Στικούδη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Itan poly kalytero to simerino live apo tis proigoumenes fores. Pistevo omos oti eprepe na apoxorisei i Flora me ton Iatropoulo !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οντως προσεξα κι εγω την αλαζονια του πετρακη. σιγα φιλε δεν εισαι θεος. χαλαρωσε ψωωωνιο! ο ουγγαρεζος ποτε θα φυγει επιτελους ο απαισιος;;; ημαρτον τι τον κρατανε? γενικα το ρεντ ηταν πολυ ωραια στιγμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με τον 12.05 π.μ.
    Σήμερα το απόλαυσα το Just the 2 of us.
    Τελείωσε και 15' λεπτά νωρίτερα(23.45).
    Αδικία γιά τον Μιχάλη και την Τζώρτζια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ego pali pisteuo oti prepei na apohorisei syntoma o theoharis!!ektos k an allaxei eyeliner i papsei na to hrisimopoiei!!eos tote den ton mporo katholou!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΜΠΕΚΑΤΩΡOY ΠOΣO KAIPO AKOMA ΘA ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ??? ΔN TO EXEI KAΘOΛOY!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν το πιστευω πως εβαλαν τοσο καλους βαθμους στην πολυχρονιδη! Το ειπαν αθλια το τραγουδι! και ειναι τοσο ωραιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10.57 τοτε μην μπαινεις στον περιττο κοπο να σχολιαζεις. ποτε δε βλεπεις προγραμματα αλλων καναλιων πλην του αντ1, αλλα παντα κρινεις. μυστηριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !