Ρούλα Κορομηλά:''H Μενεγάκη είναι star''

Χρηστος Γ
3
«Η Ελένη Μενεγάκη έχει πετυχημένη πορεία ετών στην τηλεόραση και είναι σταθερή και διαχρονική αξία. Θαυμάζεται και αγαπιέται από πολύ κόσμο. Η Ελένη Μενεγάκη είναι σταρ. Και δεν κρίνεται η αξία της, οι ικανότητες και οι δυνατότητές της από μονόλεπτα τηλεθέασης. Οι παρουσιαστές πρώτης γραμμής έχουν κάποιες στιγμές και σκαμπανευάσματα. Αυτό δεν μειώνει την σταθερή αξία και τα επιτεύγματα του καθενός. Κακώς έχουν κάνει στόχο την Ελένη. Η μόνη εξήγηση είναι ότι η Ελένη είναι σταρ και πουλάει»

Και αφού υπερασπίστηκε στο έπακρον την Ελένη, «μπαίνει μπροστά» για τι άλλο; Το Big Brother για το οποίο τόσα έχουν ακουστεί και πολύ περισσότερα έχουν γραφτεί. «Με εκνευρίζει όταν άνθρωποι που με γνωρίζουν καλά, που έχουν δει πώς ζω, πώς εργάζομαι και πώς εκφράζομαι, γράφουν κάποια πράγματα διαστρεβλωμένα και ανυπόστατα. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι το κάνουν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Από τους συγκεκριμένους, αν μη τι άλλο, θα περίμενα να μου τηλεφωνήσουν και να μου εκφράσουν τις απορίες τους ευθέως. Όταν έχεις αμφιβολίες για κάτι, πάρε το φίλο σου και μάθε την αλήθεια. Τέλος».

Δεν δίνει περισσότερη «τροφή» ούτε φουντώνει το θέμα με τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με τους τηλεκριτικούς την επέκρινε για το Big Brother. «Σέβομαι την σάτιρα και την αποδέχομαι. Ευτυχώς, είμαι από τους ανθρώπους που καταλαβαίνουν τις διαφορές στις λέξεις στο ύφος και τις προθέσεις. Μου αρέσει η δουλειά του Λαζόπουλου και τον απολαμβάνω κάθε Τρίτη. Γελάω πολύ».

Οσο για τα ριάλιτι μαγειρικής; Δεν έχει ούτε και θέλει να έχει σχέση. «Δεν αντέχω να βλέπω έναν άντρα να κλαίει με αναφιλητά γιατί δεν έδεσε η μπεσαμέλ ή το σιρόπι. Εχουμε θέματα να κλάψουμε άμα θέλουμε. Καμία ανταγωνιστική διάθεση. Ανθρώπινη τοποθέτηση κάνω». 

Του χρόνου,σας βλέπουμε να παρουσιάζετε το Master Chef..... 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. μπραβο ρουλα, ακοπλεξαριστη γυναικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΑ ΡΟΥΛΑΡΑ!!!!
    RESPECT!!!!
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!
    Μακαρι ολα αυτα τα τσοκαρα των μεσημεριανων και μη που θαβουν με θρασος και χωρις ιχνος ηθους να εκαναν την καριερα της Κορομηλα και της Ελενης!!!

    "Αλεξ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. twra sorry afti einai i koromila? mas doulevoun????!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !