H Μπάμπαλη στη Ευrovision?

Χρηστος Γ
6
Πυκνώνουν οι φήμες πως έγινε πρόταση στην εξαιρετική ταργουδίστρια Ανδριάννα Μπάμπαλη,να είναι μια από τις υποψήφιες εκπροσώπους μας στο φετινό διαγωνισμό της Εurovision.

Σε σύσκεψη λοιπόν που έγινε την προηγούμενη βδομάδα στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, στέλεχος της ΕΡΤ πρότεινε η Ανδριάννα Μπάμπαλη, που ως γνωστό ερμηνεύει το τραγούδι στους τίτλους της σειράς «Το Νησί», να είναι υποψήφια για να μας εκπροσωπήσει στο φεστιβάλ της Eurovision,. Η πρόταση έγινε δεκτή από όλους καθώς η ερμηνεύτρια διαθέτει πολύ καλή φωνή.

Στη συνέχεια λοιπόν στελέχη της κρατικής τηλεόρασης επικοινώνησαν με τη δισκογραφική εταιρεία στην οποία ανήκει η Ανδριάννα Μπάμπαλη και τους έγινε η πρόταση. Να διευκρινίσουμε πως η πρόταση δεν είναι για κατευθείαν ανάθεση αλλά να είναι η ερμηνεύτρια ανάμεσα σε αυτούς που θα διαγωνιστούν για να ανακηρυχθεί το ποιος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φεστιβάλ της Eurovision που θα γίνει το Μάιο στο Ντίσελντορφ. Και βέβαια, οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ προτιμούν να γίνει διαγωνισμός κι όχι κατευθείαν ανάθεση καθώς ευελπιστούν ότι η βραδιά της επιλογής του τραγουδιού θα κερδίσει, ως είθισται, υψηλές τηλεθεάσεις.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Makari thee mou na paei i mpampali. Me mia poly kali mpalanta sigoura tha skisei !!! Ftanei pia to karakitsario stin eurovision. Einai kairos na akousoume kai kati kalytero !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4.06 ti les kale...ama tin stiloun amesos tha paei me kanena saxlotragoudo....me tipota dn thelo na paei auti...iparxoun nea
    koritsia pou an pane tha skisoun(p.x i ivi adamou kai alles...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. upopsifiothtes eurovision 2011 gia na mas ekprwsophsoun:


    1.tamta
    2.elenh foureira (the best 8a skisume
    3.hvh adamou
    4.antigonh psixramh
    5 katerina avgoustaki (ksana)
    6.theoxarhs iwannidhs (bliax)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. gyus autes oi ipopsifiotites einai sigoures??? an nai dn einai katholou asximes!! nomizo to paixnidi tha paixtei anamesa se foureira-adamou-avgoustaki...opoia exei kalitero tragoudi tha paei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !