ΑGB NEWS:H μάχη στα πρωινά 10:00 με 13:00

25
Ημέρα Pattys η χθεσινη για το Πρωινο μου . Παμε να δουμε αναλυτικα τα νουμερα 10:00 με 13:00.
Το Πρωινό μου έκανε μέσο όρο 37,4%το 10 με 1 μαζί 17,2% και ακολούθησε ο «Καφές με την Ελένη» με 10,5%.
Στα νεανικά κοινά 40,1% το Πρωινό μου, το δίδυμο Καραμέρου-Χαριτάτου 12,1%. ενώ την ίδια ώρα η Ελένη Μενεγάκή έκανε 11,7%.

*τα νούμερα είναι στο περίπου και με διαφημίσεις

Δημοσίευση σχολίου

25Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. kala eskise xthes to mega 40ari sta neanika.nomizw oti einai kai ta megalutera noumera apo tin arxi tis sezon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. h patty eskise mexri kai i tatiana ekane noymera psila xtes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. h plaka einai oti ekane nouemra stis alles ekpompes enw sthn seira patty pali patwse , deuterh kai se sunolo kai se neaniko koino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παιδιά τα νούμερα του Πρωινού μου είναι απίστευτα...!!

    Όσο για την patty παρόλο που είναι 2ο στα νούμερα έχει την μεγαλύτερη πίτα στις πολύ μικρές ηλικίες. Και αυτό είναι ισοδύναμο με Prime time για τους διαφημιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υποψιαζομαι επειδη τα πιτσιρικια εχουν τρεχαματα και τα περισσοτερα την βλεπουν απο το σαιτ του μεγκα για αυτο δεν κανει νουμερα,ακουσα οτι χτεσ πολλα παιδια δεν πηγαν σχολειο για να την δουν.Σαν προσωπο ειναι πολυ συμπαθητικο κοριτσι, ευγενεστατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oti na nai h dikaioogia gia ta xamhla noumera tis patty paei sunefo otanta elegan ta papagalakia tou karma oti o blepoun sto web tv tote tou brizate twra parteta9an kai oute apo ekei den to blepoun )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10.33 ti eisai dekaxrono poy ekanes kopana.ποιος να παρει τι??? για ηρεμησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10:42 π.μ.
    mallon esu tha prepei na hremiseis giati apo ta sxoliasou kaneis les kai panugirizeis eleos poia oti ekane nouemra stis ekpompes einai gegonos alla sthn seira einai panta deuterh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τι λεσ???πανυγηριζω για κατι που δεν βλεπω, ουτε ξερω τι ειπε στις εκπομπες που πηγε, μια διαπιστωση εκανα και βρηκα τον μπελα μου για κανε μου την χαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αλλα ετσι για να καταλαβεις, να σου πω οτι βλεπω κισμετ φανατικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 10καρακι η μενεγακη σημερα εχασε και το νεανικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΟΡΔΟΛΙΑΓΚΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο αντ1 σταθερά ποσοστά άλλωστε μην ξεχνάμε είναι ένα κανάλι που έχει ένα σταθερό τηλεοπτικό κοινό σε αυτές τις πρωινές ζώνες τόσο στην ενημερωτική πρωινή και άλλο τόσο στην ψυχαγωγική! Δεν είναι τυχαίο που χθες είχαν καλεσμένο τον παπαδάκη σε άλλες εποχές τέτοιες μέρες είχαν τον νίκο φώσκολο! Αυτή η λογική λέει ας κρατήσουμε εμείς τουλάχιστον το σταθερό κοινό μας και ας κάνουν παπάδες οι άλλοι, ο αντ1 είναι πιστός οπαδός του γερασμένου κοινού το πρωί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ma den uparxei enaniko koino to prwi to 15-25 einai se sxoleia kai se panepistimia eleos poia logikh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11.18 πως σε καταλαβα οτι εισαι με τον αντ.Αλλες φορες ο παπαδακης το πρωι οταν καλεσμενος εσκιζε σε νουμερα.Θυμαμαι την εποχη που ηταν η μελετη στον καφε τον καλουσαν στην πρεμιερα και εσκιζαν.Η ελενη εκανε πιο κατω απο δεκα, απο οτι ακουσα στην μελετη, και αυτο γιατι το κοινο της ειναι γυναικες με μικρα παιδια και ειδαν πρωινο μου για αυτο επεσε τοσο πολυ (μου φανηκε λογικο)Οσο για τα νεανικα το πρωι υπαρχουν.Αν ηταν ετσι οι διαφημιστες δεν θα τα εβλεπαν καθολου, αλλα ο καθενας οτι τον συμφερει λεει.Ξερεις ποσες γυναικες που εχουν μικρα παιδια καθονται σπιτι τους.Ξερεις τι ανεργια υπαρχει στα νησια το χειμωνα ολοι καθονται μιας και οι περισσοτεροι ειναι εποχιακοι υπαλληλοι στα ξενοδοχεια, αλλα εσυ μενεις αθηνα και νομιζεις οτι ελλαδα ειναι μονο η αθηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. mou arese afto me ta panepistimia hahaahha.pes ena me to toto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι περισσότεροι έχουμε δει τα πρωιναδικα όσο ήμασταν φοιτητές, ανοίγαμε το μάτι μας στις 10-11 και ξαπλωμένοι κοιτούσαμε τι λέμε τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτά τα ποσοστά θυμίζουν τα νούμερα της μενεγάκη πριν 10 χρόνια στον αντ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το 2000 τότε υπήρχε η λεγόμενη χούντα του αντ1 παπαδάκης μενεγάκη στεφανίδου μικρούτσικος και φώσκολος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν θυμαμαι για χουντα αλλα ηταν δυνατα ονοματα με λιγοτερο ανταγωνισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εκείνα τα χρόνια και νωρίτερα όμως πριν το 2000 όλος ο κόσμος νόμιζε πως μόνο ο παπαδάκης διάβαζε εφημερίδες πως μόνο η μενεγάκη μαγείρευε και έλεγε ζώδια και ήταν αδύνατον να αλλάξει τις συνήθειες του γενικώς άντε να έπειθες την γιαγιά κ τον παππού εκείνα τα χρόνια να μην δει φώσκολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σκορδά- Λιάγκας
    Νέο ρεκόρ στην πρωινή ζώνη!
    Φαίη Σκορδά- Γιώργος Λιάγκας

    Το πρωί της Δευτέρας, ο Γιώργος Αυτιάς σημείωσε 21,8% στο σύνολο και 16,9% στο νεανικό κοινό ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης ακολούθησε με 19,5% στο μέσο όρο και 13,6% στο νεανικό κοινό. Η «Κοινωνία Ώρα Mega» συγκέντρωσε 17,6% στο μέσο όρο και 11,8% στο νεανικό κοινό. Η «Πρωινή Μελέτη» έκανε 11,8% στο σύνολο και 20,7% στο νεανικό κοινό ενώ η «Πρωινή Ενημέρωση» 10,3% και 6,9% στα αντίστοιχα ποσοστά. Η «Πρώτη Γραμμή» συγκέντρωσε 7,3% στο σύνολο και 10,4% στο νεανικό κοινό, ενώ το «Πάνω στην Ώρα» του Alpha 6,6% στο σύνολο και 9,0% στο νεανικό κοινό.



    Πρωινή Ψυχαγωγική Ζώνη

    Το «Πρωινό Μou» του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά συγκέντρωσε 38,4% στο μέσο όρο και 41,6% στο νεανικό κοινό, το «10 με 1 Μαζί» 15,5% και 11,9%, ενώ η Ελένη Μενεγάκη έκανε 9,7% και 11,5% αντίστοιχα. Η εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα» της ΝΕΤ 5,5% στο μέσο όρο και 4,0% στο νεανικό κοινό ενώ το «ΣΚΑΪ Τώρα» έκανε 7,5% και 7,5% αντίστοιχα.



    Μεσημεριανή Ζώνη

    Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το «Πολύ Μπλα Μπλα» έκανε 12,6% στο μέσο όρο και 7,8% στο νεανικό κοινό, το «Super Star» 12,5% και 11,5% ενώ το «Κους Κους» 10,6% και 12,5% στα αντίστοιχα ποσοστά.



    Απογευματινή Ζώνη

    Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Star -με καλεσμένη την Patty- σημείωσε 20,5% στο σύνολο και 22,0% στο νεανικό κοινό, το «Όσο Υπάρχουν Άνθρωποι» έκανε 10,0% στο σύνολο και 6,6% στο νεανικό κοινό και το «Δέστε Τους» 7,6% και 10,6%. Το «Κισμέτ» συγκέντρωσε 36,3% στο μέσο όρο και 26,0% στο νεανικό κοινό. Η «Patty, η Πιο Όμορφη Ιστορία» σημείωσε 18,9% στο σύνολο και 21,5% στο κοινό ηλικίας 15-44, ενώ ο Φώτης και η Μαρία 6,8% και 9,4% αντίστοιχα. Τα «Μυστικά της Εδέμ», άγγιξαν το 43,7% στο μέσο όρο και 33,1% στο νεανικό κοινό ενώ το «Deal» του ΑΝΤ1 15,6% και 17,6%.



    Prime Time

    Η «Ζωή της Άλλης» σημείωσε 41,2% στο μέσο όρο και 27,6% στο νεανικό κοινό, το «Big Brother» έκανε 10,1% στο σύνολο και 12,5% στο νεανικό κοινό ενώ το «Next Top Model» έκανε 9,4% στο σύνολο και 13,2% στο νεανικό κοινό. Το «Νησί» άγγιξε το 51,0% στο μέσο όρο και το 54,3% στο νεανικό κοινό. Λίγο αργότερα, το «Master Chef» συγκέντρωσε 35,9% στο σύνολο και 39,7% στο νεανικό κοινό ενώ η παρέα του «Ράδιο Αρβύλα» από τη Θεσσαλονίκη έκανε 25,3% στο σύνολο και 33,2% στο νεανικό κοινό. Το «Όλα 11», με τον Θέμο Αναστασιάδη σημείωσε 25,3% και 33,0% στα αντίστοιχα ποσοστά.

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !