Συνέντευξη τύπου Άλκηστης Πρωτοψάλτη-Μάριου Φραγκούλη

giannis avramidis
2

Η πρώτη σκέψη που έκανα ακούγοντας τη συνεργασία Αλκηστης Πρωτοψάλτη με Μάριο Φραγκούλη ήταν «μμμμ αυτό πρέπει να είναι πολύ καλό, άραγε πως ταιριάζουν δυο τόσο όμορφες, δουλεμένες και δυνατές φωνές....» τι θα τραγουδήσουν, πως θα είναι πάνω στη σκηνή, το Παλλάς είναι ένας χώρος που συ δίνει τη δυνατότητα να εκφραστείς. Εχει μεγάλη σκηνή, φώτα, ήχο όλα τάχει...οπότε πήγα στην συνέντευξη τύπου για να μαθω περισσότερα αλλά δεν έμαθα και πολλά.

Οι παραβρισκόμενοι κράτησαν καλά κρυμμένες τις εκπλήξεις που μας έχουν ετοιμάσει γιατί διαφορετικά λέει δεν θα είναι εκπλήξεις και δίκιο έχουν.

Όμως καταλάβαμε καλά όλοι ότι οι συμμετέχοντες περνούν υπέροχα στις πρόβες (το είπαν τουλάχιστον 5 φορες) χαμογελούσαν όλη την ώρα και σίγουρα θα υπάρξει και συνέχεια!

Η Άλκηστη Προτοψάλτη πάντα λαμπερή παρουσία, με ανανεωμένο στυλ (πολυ της πηγαίνει) αφου ευχαρίστησε και μίλησε με πολύ καλά λόγια για όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτης της δουλειάς, την αφιέρωσε στο δασκαλό της Ανδρέα Βουτσινά. Το γεωτρυπανο της ψυχης και της ζωής, η γλώσσα του Θεού είναι για την ερμηνεύτρια η μουσική και όπως είπε "όταν την αισθανθείς ανακαλύπτεις καινούργιους κόσμους έξω απο το σώμα σου"...
Ο Μάριος Φραγκούλης συνέχισε ευχαριστώντας και εκείνος όλους όσους δούλεψαν για αυτή την παράσταση και προσπάθησε να πείσει την Άλκηστη να αποκαλύψουν κάποια απο τις εκπλήξεις αλλά εκείνη δεν τον άφησε... είπε όμως ότι το πρόγραμμα αποτελείται απο αγαπημένα τραγούδια απο το χώρο του μιούζικαλ αλλά και κλασικής μουσικής. Wber, Rossini, Κορκολή..ο ίδιος θα ήθελε να ερμηνεύσει κάποια στιγμή το ρόλο του Αλφρέντο (απο την τραβιάτα) προς το παρόν ετοιμάζει νέα δουλειά με τη Sony Classical για τη διεθνή δισκογραφία.

Ευτυχώς για μας ο Σταμάτης Κραουνάκης που μαζί με τη Λίνα Νικολακοπούλου έχουν την καλλιτεχνική επιμέλεια μας είπε ότι θα ακούσουμε από τα δικά του τραγούδια τα «συνηθισμένα» (εκεί γελάσαμε) αλλά μας αποκάλυψε ότι το τραγούδι της έναρξης θα είναι το ιταλικό «vivere» που θα ακουστεί κ απο τους δύο... Επίσης είπε ότι ένοιωσε σαν παιδί βλέποντας τις πρόβες και όπως όλοι περιμένουν τη «λυτρωτική « πρεμιέρα.

Η Νικολακοπούλου είπε ότι κάποια στιγμή που πήγε σε ένα θερινό σινεμά και είδε το μιούζικλα «nine» αμέσως ήρθαν στο μυαλό της οι δύο αυτοι ερμηνευτές και της έδωσαν την έμπνευση για ένα ισπανικό τραγούδι που θα ακουστεί στα ελληνικά.

Κι εκείνη επίσης τόνισε πόσο όμορφα περνάνε στις πρόβες, πόσο όμορφη παρέα είναι αλλά και ότι πήρε έμπνευση απο όλο αυτό για το μέλλον...περιμένουμε λοιπον με αγωνία να απολαύσουμε την θεατρική-μουσική παράσταση και να ακούσουμε τις εκπλήξεις που σίγουρα θα κάνουν αίσθηση και θα μας κρατήσουν συντροφιά για πολύ καιρό ...

ΆΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ – ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΣΤΙΣ 21.00

ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλλιτέχνες με όλη τη σημασία της λέξεως. Ιδίως η Άλκηστις είναι μαγευτική!
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι τον Φραγκουλη δεν τον πολυσυμπαθω γτ ειναι καργα ψωνιο αλλα η Πρωτοψαλτη δινει παντα ρεσιταλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !