Τίνα Καμπίτση:Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα να ολοκληρωθεί νωρίτερα η Ονειροπαγίδα

4
Κατόπιν σκέψης, το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε η ελληνική σειρά "Ονειροπαγίδα" , η οποία αποσπά άκρως ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης, να ολοκληρωθεί νωρίτερα.
Αν και αρχικά, όταν είχαν δώσει το πράσινο φως στη σειρά για να συνεχιστεί με δεύτερο κύκλο, υπήρχε η σκέψη να γυριστούν συνολικά γι’ αυτή τη σεζόν 20 επεισόδια, τελικά αποφάσισαν να ολοκληρωθεί νωρίτερα. Έτσι, το σίριαλ με πρωταγωνιστικό ζευγάρι τη Μαρία Σολωμού και τον Γιώργο Καραμίχο, θα ολοκληρωθεί στο 15ο επεισόδιο που θα προβληθεί αρχές Φλεβάρη.
Σήμερα μεταδίδεται το δέκατο επεισόδιο και είναι το τελευταίο του 2010.
Τίνα Καμπίτση (σεναριογραφος "Ονειροπαγίδας"):«Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα να συμβεί. Δεν μπορώ να κρίνω την απόφαση του σταθμού. Είμαι υπερήφανη για την "Ονειροπαγίδα" απ' όλες τις απόψεις. Από το επίπεδο της παραγωγής, των ηθοποιών, της σκηνοθεσίας, απ' όλα»....
«Είχα παραδώσει μέχρι και το 13ο επεισόδιο. Ωστόσο, η εξέλιξη με υποχρεώνει να συμπυκνώσω τη δράση και να μην κάνω κάποια πράγματα όπως τα ήθελα».
πηγη:yupi

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και με το δίκιο της είναι υπερήφανη !!! Ηταν μια όμορφη, αξιοπρεπεστατη σειρα, που δεν πρόσβαλλε τη νοημοσύνη και την αισθητική μας όπως το 90% των υπολοίπων προγραμμάτων φέτος ! Ο ΑΝΤ1 συνεχίζει το χαρακίρι του. Ηθελα να 'ξερα τι θα βάλουν στη θέση της ! Το να κόβεις μια σειρα που ειναι απο τις λίγα προγράμματα που σου κάνουν νούμερα, είναι το λιγότερο αυτοκτονικό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαρακίρι? ti les re o ant1 einai to mon kanali pou tha bgalei seires apo to b miso kai oxi mono gia auto kai egine auto gia na bgoun nea pragmata kia na sunexisouyn kai thn epomenh xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mπορει τη δικη σου νοημοσυνη και αισθητικη να μην την προσβαλε τη δικη μου ομως την προσβαλε. Αυτα ειναι σχετικα, αναλογα με το ατομο. Αλλου προσβαλλεται ευκολοτερα και αλλου δυσκολοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή φίλε Βαγγέλη αν προσβαλλε την αισθητική σου ή τη νοημοσύνη σου η Ονειροπαγίδα, τα Big Brother, Μποτρινι, Πάττυ, Κούκλες, Τοπ Σεφ, Αγροτης, Ζωή της Αλλης, Πολυκατοικία, Next Top Model, τα Τούρκικα και το Just the Two of us, τα θεωρείς εξαιρετική τηλεόραση ????
    Σαφώς και το γούστο ειναι προσωπικο και χωρις καμμία διάθεση για καυγά, απλά αναρωτιέμαι ! :-)

    Και για τον 3.41...ΡΕ να σε πει το πρωτο σου παιδί, που νομίζεις ακόμα οτι το Τουρκοκάναλο θα βάλει το χέρι στην τσέπη για να σου δώσει νεα προγράμματα, λες και νοιάζεται για τον θεατή, κακομοίρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !